Mankenlere taş çıkarır :/

Ben sizi duydum kimden bahsediyordun diye sordum.... Önce yok öyle bişey yanlış duymuşsun dedi... Sonra kesin duyduğumu anlayınca önemli bişey değil aramızda konuşuyoduk diyor... Kim bu kadın diyorum cevap yok... Gerçekten çok üzgünüm...
Sen.niye uzuluyorsun boyle durumlari kadinlar uzerine alinir ama erkekle.alakali bir durum bu kendi aralarindaki muhabbetler ,cirkin ve itici soyle ona dunya uzerinde su sozleri begenecek tek bir kadin bulamaz ,bebegin etkilenmesin sen keyfine bak

Sadece erkeklerin mi aldatmaya meyili var ?

Sizde icinizdekileri tutmuş olmayın , eşiniz sizinle de arkadaş olsun paylasin yakışıklı erkekleri.
[/QU
Sadece erkeklerin mi aldatmaya meyili var ?

Sizde icinizdekileri tutmuş olmayın , eşiniz sizinle de arkadaş olsun paylasin yakışıklı erkekleri.
Allah ıslah etsin

Biz kadinlr icin uzucu bir durum ama adam birini begenmis illa bisey hissetti diye bisey yok siz sorup kavga etsenizde fikirler kursun gecirmez demisler adam etrafinda gordugu birilerini guzel bulabilir bunda abarticak bisey yokki sizin hamilelikle alakali degildir hamile olmasaniz da o kisiyi guzel bulabilirdi takmayin ve mevzu yapmayin bence :)

Merhaba arkadaşlar ben size danışmak istiyordum lütfen akıl verin... Dün eşimle erkek kardeşi aralarında konuşurken kulak misafiri oldum. Eşim birinden bahsediyordu ve taş gibi hatun mankenlere taş çıkarır diyordu... Bayaa da konuştular ama ben başka bir şey duymadım.. Malum 6 aylık hamileyim benden bahsetmediği kesin... Kimdi duydum sizi..... Dedim yaa aramızda konuşuyoduk öyle diyor... Ama ben çok üzüldüm 😔 üstüne gitsem mi ne yapsam bilemedim...
Siz de şöyle deyin, bugün bir firmanın reklamında X i gördüm. Ne kadar yakışıklı ne kadar yakışıklı..... bakalım ne yapacak. Buna bile köpürür eminim. Kaldı ki bahsi geçen kişi oyuncu yA da manken değil bence. Mankenlere taş çıkarır dediğine göre

Bence bu kadar sıkmayın adamı. Bunlar erkekleri aldatmaya yöneltiyor. Ben de eşimle güzel kadın muhabbeti yapiyorum. Düşünün adam hiç bir kadına güzel demiyor lafını açmıyor e içindeki duygular da mı kayboluyor konusmayinca. Evlilik terapistleri aldatilmak istemiyorsaniz kocanizin en yakın arkadaşi olun adamın konuşmalarını engellemeyin diyor. Biz adamları biraz bunaltyoruz bu konuda.
Siz yakışıklı erkek muhabbeti yapın bakalım ne olacak. Şu oyuncu çok sexy deyin bi. O evlilik terapistlerinin cümleleri geçerli olacak mı? Erkeğin ne ayrıcalığı var da içinde duygular şeyolmasın diye konuşayım. Bunun için aldatacaksa aldatsın. Ben de onu boşarım

Son düzenleme:
Öğrendim...
Gel bana anlat yoksa kafamda kurup kurup daha kötü olacağım... Dedim
Oda sunları anlattı:
Gazino gibi bir yere dansöz gelmiş... Eşimin kardeşi herkes ondan bahsediyor duydun mu falan demiş... Eşimde evet bende duydum hatta çarşıda gördüm gerçekten çok güzel taş gibi mankenlere taş çıkarır demiş... Bunda bi şey yokmuş.... Bu arada eşim hayatta gazinoya pavyona gitmez.. Kaynımda gitmez eminim..

Gerçekten çok üzgünüm yaaa eşimi çok seviyorum... Ama kendimi aldatılmış gibi hissediyorum.. Eşimin gözü dışarda mı yani... Hep başka kadınlara mı baktı acaba diye mi düşüneceğim 🥺🥺🥺

Ben ona söyledim.. Ben böyle birşey söylesem sen üzülmezmiydin diyorum... Evet haklısın bende üzülürdüm diyor... Ama ben çok abartıyormuşum ortada bişey yokmuş...
Yorumu size değil de Yukarda Allah ıslah etsin diyen birine yazmıştım ama eşinize sormakla iyi yapmışsınız. Empati yapsın biraz

Bence kimi beğendiğine değil kimin yanında olduğuna bak. ☺️ Canını hiç sıkma kadınlarda yapabiliyor aynı sohbeti. Hassas Bi dönemde olduğun için böyle takmışsın ama sen daha güzel görünüyorsundur eminim 😘

Bende rahat biriyimdir . Oraya baktın buraya baktın vs darlamam insanı . Ama böyle konular çirkin geliyor bana ya . Madem çok normal , herşey eşit olacak o zaman ? Paşalar güzel kadın gördümü bakacak , beğenecek , gıyabında iltifat edecek . Biz üzülüp oturacağız . Aynısını biz yapsak işi şiddete kadar götürecek hanzolar var . Üzülmekte haklısınız . Hamilesiniz birde , şu süreçte Eşiniz tarafından başka bir kadının fiziğinin methedildiğini duymak tabiki üzer. Eşiniz empati kurmaktan yoksun belliki . Empati kurmasını sağlayın bakalım nasıl hissedecek .

Sokakta bazen çok abartılı kadınlar oluyor, ister istemez bakıyorsa bi şey diyemem eşime. Tabi ki abaza bakışlardan heeeer kadına dönüp salya akıtmaktan bahsetmiyorum. Göz yani bu. Ama aralarındaki bu muhabbet çok çirkin. Muhabbet işi 2. safhaya getirmiş. O yüzden üzülüyorum ben böyle bi şey yapsaydım sen üzülmez miydin yerine ben daha büyük tepkiler verirdim.

Biz de konuşuyoruz bazen bu şekil. Ben de duysam rahatsuz olurdum heralde. O yüzden bazı şeyleri duymamak lazım.

Herşeyi 4 4 lük kontrolde tutamıyoruz malesef.. Hele ki erkeklerin içinden geçenleri asla! Doğalarına ters çünkü.O yüzden biraz geniş olmakta fayda var yoksa yıpranırsınız.. Göz bu yani bakacak görecek beğenecek. Mevzu erkek ise hepsinin olma ihtimali çok yüksek. Bakış açını genişletmezsen içinde büyür konu. Evet hiç kolay değil ama adama kızdığınu belli edersen daha tatlı gelir ve sana asla dürüst olmaz. Ben kendim derim mesela vay ablanın fizik maşallah falan derim.. öyle durumlarda onların ilgisi sönüyor direk olarak:)

Eşimin de filanca güzel kadındır vs dediği olmuştur yanımda da diyebilir birisine güzel demesi beni rahatsız etmez ama eşinizin hitabı hoş olmamış. Fakat üstüne gitmeyin bu kez yetersiz hissetme duygusu oluşur kadının kendine güveni olmalı bence

Madem normal birşey eşi neden geçiştirmiş konu sahibini, açık açık su kadından bahsediyorum deseydi.

Bir kadın için güzel demesi başka taş gibi ifadesini kullanmasi bambaşka.

Erkekleri sıkmayın bu onları aldatmaya yöneltiyor diyen bile olmuş, aman sıkmayalım canları nasıl istiyorsa öyle konussunlar, davransınlar ki paşa gönülleri başka kadınlara meyletmesin ne güzel mantık.

Back
X