Mantar?

Doktor demediyse kullanmayin.

chiLL eşime evli misin diye sormuş evet demiş korunma ceklimizi sormuş o da 10 gün ilişkiye girmeyin Eşiniz e geçer demiş o kadar kafam karıştı

chiLL eşime evli misin diye sormuş evet demiş korunma ceklimizi sormuş o da 10 gün ilişkiye girmeyin Eşiniz e geçer demiş o kadar kafam karıştı

Canim ben gittim eşim gelmedi evliyim diye direk eşime de hap verdi. Ne olur ne olmaz diye çünkü dediğin gibi mantar yer ettimi kolay gitmiyor. Ki cinsel ilişki bize de yasakti. Her doktor farklı tabi . İçin rahat değilse başka doktora git yada tanıdık bir eczacı varsa ona söyle

Her şeyi denedim her denileni yaptım ama yok geçmiyor bi ara kendiliğinden düzeliyor sonra tekrar başlıyor ama benim fazla ilaç içtiğim dönemlerde artiyor

Ee bende de var galiba. Hamileyim,ara sira peynirsi seyler geliyor benden de cok fena bi kasintim yok ama, bazen yanma aci oluyor,akintilardandir diyordum..
Kizlar mantar hamilelikte zararli mi peki?

Neyle ilaçlıyo doktor içinizi? Ilk defa duydum.. etkiliyse bizde yaptıralım olduğumuzda falan.. Allah korusun da bu illetten..
Bilmiyorum vallahi, kahverengi birşey. Çıkarınca görüyorum. :) Tahminen, bir yerimizi kesince dökülen mikrop öldürücü bir ilaç var ya sarı renk leke bırakıyor ama çok dökünce kahverengi oluyor. Ayh bilemedim adını. Bu bezi koyduğu gün, bugün seni ilaçladık, fitile gerek yok, yarın gece başla der.

Aynen bizde de çift tedavisi uygulanıyor. Eşimde hiç birşey olmadı şimdiye kadar ama ona da bulaşmıştır diye doktor hap veriyor. 2tane var içinde. 5gün arayla için diyor.

Adını öğrenir misiniz rica etsem doktorunuzdan? Batikon veya tendürdiyot diildir herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…