Mantığım,kalbim, aklım

Sen 40 yaşında hala aktif bi cinsel yaşam isterken enerji dolu genç bir kadınken o 60 yaşında dede yaşına gelmiş olacak. Her şey cinsellik değil demişsin de kadınla erkeği birbirine çeken şey zaten cinsel dürtüler. Şu an sen onun olgunluğuna ve ulaşılamaz olmasına hayranlık ve aşk duyuyorsun. Kavuştuğunuzda bunlar bitecek ve pişman olacaksın.

Sen 40 yaşında hala aktif bi cinsel yaşam isterken enerji dolu genç bir kadınken o 60 yaşında dede yaşına gelmiş olacak. Her şey cinsellik değil demişsin de kadınla erkeği birbirine çeken şey zaten cinsel dürtüler. Şu an sen onun olgunluğuna ve ulaşılamaz olmasına hayranlık ve aşk duyuyorsun. Kavuştuğunuzda bunlar bitecek ve pişman olacaksın.
Neden pişman olayım ki onu o olduğu için seviyorum.

Kendisine dedim etkilenmediğin için mi uzak duruyorsun diye evet etkilenmedim deseydi tamam eyvallah diyerek yoluma bakacaktım ama etkilendiğini ancak mantıkla baktığını söylüyor.
O zaman sizden etkilendiğini söylemesi çok gereksiz ve kafanızı karıştıran da bu. Dediğim gibi net bir cevap isteyin, olmazsa sizinle konuşmasın. Hem etkilendim hem mantık derse bu sizi zaten ikilemde bırakır.

Yahu ben anlamiyorum 24 yasindaki genc kiz 44 yasindaki kazik kadar adamdan ne bulur?

Ask mi?

24 yasinda olanin kalbi kut kut carpiyordur ayaklari yerden kesiliyordur amenna. Ama 44 yasindaki adamin 24 yasindaki kiza kalbinin carptigini saf ve temiz duygularla asik oldugunu hic zannetmiyorum. Daha cok hormonlariyla hareket ediyordur.

34 yasinda o 54 olacak 44 yasinda 64 olacak 54 yasinda 74.

Anneannem ile dedem arasinda 20 yas vardi. Anneannemi gorucu usulu vermisler ve 54 yasindayken kocasi 74 yasinda vefat etmis. Hep uzulurdu beni dengime vermediler diye.

Akıl kari degil vesselam.

İngiliz kraliyet ailesine mensup değilse hiç mantıklı değil. Benzer şekilde düşünürsek bir Bill Gates ne bileyim periscopun kurucusu falan değilse yine mantıklı değil. 20 yaş büyük birinden başka bir beklentim olmazdı benim. Kendi fikrim yani. Heleki Iraklı,İranlı,kuzey Iraklı falansa(yabancı ve bize yakın bir kültür dedin diye diyorum) hemen kacmalisin bence.

İyi de adam haklı çocuğu yaşındasın. 6 sene sonra sen 30 o 50 olunca bıkıp kendinle yaşıt biri arayışlarına girip terk ediceksin. Bu işin bir sonu yok.
Hadı bır kac yas olsa neyse de 5 yas ustu ufak ufak kusak farkına gırer...sonrasında da enerjı ve fıkır uyusmazlıgı ..olmaz yürümez o ıs.. Davul dengı dengıne bence de

Son düzenleme:
Tabı kı cınsel uyum da onemlı de mantık hepsinden onemlı bnc..bu ısın hıc bır akıl alır tarafı yok yazık kı...

herkes hemen evlilikle bağlantı kurmuş, ilerleyen yılları hesaplamışlar. bu kız aşık oldum diyor. aşk diyor. evlenicem demiyor ki.
ben ilişkiye onay verirdim. içinizden gelen onu tanımak, zaman geçirmek vve sonrasını düşünmemek. siz henüz gençsiniz o düşünsün! kaldı ki o da kendini düşünüp kendini geri çekmiş. sebebi bu

herkes hemen evlilikle bağlantı kurmuş, ilerleyen yılları hesaplamışlar. bu kız aşık oldum diyor. aşk diyor. evlenicem demiyor ki.
ben ilişkiye onay verirdim. içinizden gelen onu tanımak, zaman geçirmek vve sonrasını düşünmemek. siz henüz gençsiniz o düşünsün! kaldı ki o da kendini düşünüp kendini geri çekmiş. sebebi bu
teşekkür ederim canım

Back
X