• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantık evliliği hakkında

Sizce ben zamanla daha yakışıklı hale getirebilir miyim ne bileyim en azından kilo verse
Ay buna çok güldüm hahahahsk

Nişanlım giyinmeyi bilmeyen biriydi. Fiziği iyi ama bilmiyor yani adam. Kombin nedir bilmiyor. Annem bir keresinde “bu çocuğa naptın, iyice yakışıklı olmuş” demişti hahah.

Sakal kullanmayı sevmiyordu, ben biraz uzat demiştim ve kendi hoşuna da gitti. Sakalsız polis gibi duruyordu:d dolabını da yeniledim bohça yaparken. Herif taş gibi oldu. Şimdi gayet güzel giyiniyor. Artık çok müdahale etmiyorum. Kendi benim aldıklarımı kombinleyebiliyor.

Mantık evliliği için adamın iyi yanlarının olması gerek ama sizin saydığınız şeyler arasında mantıklı ve iyi bir şey göremedim. Uzak mesafe, tip olarak hoşunuza gitmemiş ve size uygun değil. Zenginde değilse neden? Kaldı ki 28 yaşındaymışsınız. Daha genceciksiniz, size uygun birileri elbet karşınıza çıkacaktır.

Merhaba iyi akşamlar,

Belki yazılarıma denk gelen vardır nasipsizliğim hakkında.
Geçenlerde sosyal medyadan bir çocukla konuşmaya başladık. Çok ciddi yaklaşıyor evlilik amaçlı tanışmaya çalışıyor. Kafalarımız da eh işte uyuyor gibi. Ama dış görünüş olarak çok uyumsuzuz. Ben ne kadar kendimi beğenmesem de fiziğim fena değildir proporyon mu derler nedir. İnce uzun bir fiziğim var. Çocuk da kısa ve baya kilolu, baya da kıllı bir yapısı var.

Başka şehirde yaşıyor geleyim görüşelim diyor. Ciddileşmek istiyor.

Ama ben çok bilmiyorum. Kimseye sevgi besleyemiyorum. Bu defa gelenle deneyeyim dedim 3 senedir ilk kez bu amaçla biri geldi ama fiziğini de hiç kendime uygun bulmadım.
Ne yapsam? Çocuğun da hakkına girmeden gelme mi desem yoksa düşüncelerimi yıkmaya olabı kabul etmeye mi çalışsam
Mantık evliliği için mantıklı yanı ne peki çok zengin falan mı ?

Bu arada umudunu yitirme yahu. Sevgilimle yaşıtız. 29 yaşında tanıştık. 30 yaşına evli olarak gireceğiz mesela. 28 yaşındayken yalnız öleceğimi düşünüyordum ve her şeyden elimi ayağımı çekmiş gibiydim. İnan hiç beklemediğin bir anda oluyor kuzum demek istemiyorum ama hayırlısıysa olsun diyorum. Geç olsun ama seni mutlu edecek biri olsun.

Bu arada umudunu yitirme yahu. Sevgilimle yaşıtız. 29 yaşında tanıştık. 30 yaşına evli olarak gireceğiz mesela. 28 yaşındayken yalnız öleceğimi düşünüyordum ve her şeyden elimi ayağımı çekmiş gibiydim. İnan hiç beklemediğin bir anda oluyor kuzum demek istemiyorum ama hayırlısıysa olsun diyorum. Geç olsun ama seni mutlu edecek biri olsun.
30a yeni girdim ve biraz öyle düşünüyorum 🥲 maşallah nasıl tanıştınız acaba

30a yeni girdim ve biraz öyle düşünüyorum 🥲 maşallah nasıl tanıştınız acaba
Sosyal medya aracılığıyla oldu. Anonim şekilde konuşuyorduk aslında ama sohbet sarınca direkt numaralaştık. Normalde yapmayacağım bir şeydi -ki 29 yaşına kadar hiç denemedim bile bunu- ama bir şeyler çekti beni. İyi ki de kendimi geri çekmemişim. Hiç “29 oldum şans vereyim” diye düşünmedim onun için.

Geçen sene numaralaşmamızın ardından ilk mesajı “biz evleneceğiz” olmuştu hahah hatırladım da duygulandım şimdi. Olacağı varsa oluyor galiba.

Merhaba iyi akşamlar,

Belki yazılarıma denk gelen vardır nasipsizliğim hakkında.
Geçenlerde sosyal medyadan bir çocukla konuşmaya başladık. Çok ciddi yaklaşıyor evlilik amaçlı tanışmaya çalışıyor. Kafalarımız da eh işte uyuyor gibi. Ama dış görünüş olarak çok uyumsuzuz. Ben ne kadar kendimi beğenmesem de fiziğim fena değildir proporyon mu derler nedir. İnce uzun bir fiziğim var. Çocuk da kısa ve baya kilolu, baya da kıllı bir yapısı var.

Başka şehirde yaşıyor geleyim görüşelim diyor. Ciddileşmek istiyor.

Ama ben çok bilmiyorum. Kimseye sevgi besleyemiyorum. Bu defa gelenle deneyeyim dedim 3 senedir ilk kez bu amaçla biri geldi ama fiziğini de hiç kendime uygun bulmadım.
Ne yapsam? Çocuğun da hakkına girmeden gelme mi desem yoksa düşüncelerimi yıkmaya olabı kabul etmeye mi çalışsam
Benim çok güzel bir arkadaşım vardı hep sevgilileri de yakışıklı olmuştu ama evlendiği kişi hiç tipine uygun değildi o da uzun süre red etmişti zaten. Ama konuştukça arkadaşligini iyiliğini merhametini görüp aşık olmuştu.. güzel geçimleri var. İki de çocukları oldu.
Mantik evliliği bence şudur sigara alkol olmasın dersin maddi durum istersin atıyorum evi olsun vs sonra bu kriter oluyor ise oturur çay içersin zaman geçirirsin..eskisi gibi sosyal ortamlar vs de yok kalmadi..sosyal medya bunun için güzel bir alan bence bu şekilde evlenen arkadaşlarım da var. Çok goze batmayan bir kilo ise çok takılmayın.. tanışın oturun sohbet edin.
Hakkkinz da hayırlısı olsun

Ne bileyim herkes evlendi son şansım gibi geliyor
Saçmalayın ya cidden kadınlar neden böyle? Yalnızlık insana her şeyi yaptırır. Lütfen kendine gel. Beğenmediğin bir adamı sırf yaşım geçiyor diye alma hayatına

Mantık evliliği diye değerlendirdiğiniz kriterler yok olunca elinizde hiçbir şey kalmaz gözünüze batar bu adam, hiç zorlamayın kendinizi. Bazen yakın çevremizde tipi denk olmasa da hal ve hareketleriyle sevdiren insanlar oluyor zamanla duygular gelişiyor, o durumda olur. Ama baştan tipini beğenmediğiniz biriyle hiç görüşmeyin bence.

Ayy kusura bakma ama şu 28'li yaşlarda hiç evlenmeyeceğim, herkes evlendi ben evlenemedim tripleri çok saçma geliyor bana.
Ya nerden biliyorsun belki nasibin daha geç bir yaşta gelecek.
Evlilik isteğini anlıyorum ama hiç evlenmezse de dünyanın sonu mu?
Şimdiden oturup karalar bağlamak, kendini milletle kıyaslamak çok anlamsız.

Back
X