• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantık evliliği hakkında

Merhaba iyi akşamlar,

Belki yazılarıma denk gelen vardır nasipsizliğim hakkında.
Geçenlerde sosyal medyadan bir çocukla konuşmaya başladık. Çok ciddi yaklaşıyor evlilik amaçlı tanışmaya çalışıyor. Kafalarımız da eh işte uyuyor gibi. Ama dış görünüş olarak çok uyumsuzuz. Ben ne kadar kendimi beğenmesem de fiziğim fena değildir proporyon mu derler nedir. İnce uzun bir fiziğim var. Çocuk da kısa ve baya kilolu, baya da kıllı bir yapısı var.

Başka şehirde yaşıyor geleyim görüşelim diyor. Ciddileşmek istiyor.

Ama ben çok bilmiyorum. Kimseye sevgi besleyemiyorum. Bu defa gelenle deneyeyim dedim 3 senedir ilk kez bu amaçla biri geldi ama fiziğini de hiç kendime uygun bulmadım.
Ne yapsam? Çocuğun da hakkına girmeden gelme mi desem yoksa düşüncelerimi yıkmaya olabı kabul etmeye mi çalışsam
Sosyal medyadan tanıştığınız bir insanla nasıl bir mantık evliliği düşünüyorsunuz yani mantık bunun neresinde? Dış görünüşte yok ki o mantık kısmınıza girsin. Burdan nefes alsın yeter mantığınız çıkıyor sadece, o kadar yokluktasınız.

Ne bileyim anlattığına göre düzgün biri gibi. İyi biri diye mantık evliliği dedim
iyiyse cennete gitsin. İyi diye evlenilir mi yani mantık evliliği diyorsunuz da mantıklı mı sizce bu? Evlenmeyi bu kadar çaresizce istemek hiç sağlıklı değil.

Ne bileyim herkes evlendi son şansım gibi geliyor
E madem böyle düşünüyorsun bu ne hem kel hem fodul mantık evliliği madem bari parası olsun aşk yoksa parası yoksa tipi olsun ne bilim yani bişiyi de doğru yapın git 10-15 yaş büyük zengin biriyle evlen mantık evliliği de eyvallah adamın imza atıp soyadı vermesi dışında artı hiçbi yanı yoksa ne mantığı be

E madem böyle düşünüyorsun bu ne hem kel hem fodul mantık evliliği madem bari parası olsun aşk yoksa parası yoksa tipi olsun ne bilim yani bişiyi de doğru yapın git 10-15 yaş büyük zengin biriyle evlen mantık evliliği de eyvallah adamın imza atıp soyadı vermesi dışında artı hiçbi yanı yoksa ne mantığı be
Adamın tek özelliği şeyinin olması. O da problemli olabilir. Artısı yok zaten.

Öyle bir anlatiyorsunuz ki yok nasipsizim, yok şöyle, yok böyle..sanki adam son sansinizmis gibi. Yaşınız da 28 şaka gibisiniz. Siz bu negatifliginizle böyle devam edersiniz. Bir şeyler değişsin istiyorsanız kendinizden başlayın. Mesela düşünce yapinizdan başlayın derim.

Yakışıklı erkeklerin çilesi çekilmez.Mutlu çiftlere bakıyorum adamlar hep çirkin.Bir erkeğe kadınlar bakmadığında o erkek eşine düşkün oluyor.Başka şansı yok çünkü.Huyu suyu maddi durumu iyiyse düşünün derim.
Adam cirkin uzerine bir de zengin değilse eziklenir de eziklenir hayati kadina zindan eder. Teoriniz adam cirkin ve zenginse gecerli.

Merhaba iyi akşamlar,

Geçenlerde sosyal medyadan bir çocukla konuşmaya başladık. Çok ciddi yaklaşıyor evlilik amaçlı tanışmaya çalışıyor. Kafalarımız da eh işte uyuyor gibi. Ama dış görünüş olarak çok uyumsuzuz. Ben ne kadar kendimi beğenmesem de fiziğim fena değildir proporyon mu derler nedir. İnce uzun bir fiziğim var. Çocuk da kısa ve baya kilolu, baya da kıllı bir yapısı var.

Ama ben çok bilmiyorum. Kimseye sevgi besleyemiyorum. Bu defa gelenle deneyeyim dedim 3 senedir ilk kez bu amaçla biri geldi ama fiziğini de hiç kendime uygun bulmadım.
Ne yapsam? Çocuğun da hakkına girmeden gelme mi desem yoksa düşüncelerimi yıkmaya olabı kabul etmeye mi çalışsam
İnternetten nasıl güvenip buluşuyorsunuz ya

Merhaba iyi akşamlar,

Bunun neresi mantıklı Allah aşkına :halay:
Bu bayağı mantıksızlık evliliği... Boşver ya için kıpırdamadıysa ne uğraşıyorsun

Maddi durumunu göremedim.

Sosyal medyaya itiraf edelim en güzel fotoğraflarımızı atıyoruz. Adamın güzel halini bile beğenmediyseniz normal halini hiç beğenmezsiniz. İletişimi kesin gitsin.

Çirkin insanlar sevilip evlenilmez mi derseniz, tabi evlenir. Ama ilk arkadaş olurlar, hali duruşu iyidir sevimli gelir bazısına ve evlenir…. Sizin öyle bir durumunuz yok. Baştan sevmemişsiniz.

Merhaba güncelleme yapmak istedim. Bu kişiyle konuşmaya devam ettim ve gittikçe ilgisinden etkilendim. Beni kendine sevdirir gibi oldu neredeyse. Sonra aniden biz uygun değiliz diyip yok oldu. Halbuki istihareye yatıp rüyamda kendimi onun soyadı ile bir evrakta görmüştüm. Kendimi berbat hissediyorum

Merhaba güncelleme yapmak istedim. Bu kişiyle konuşmaya devam ettim ve gittikçe ilgisinden etkilendim. Beni kendine sevdirir gibi oldu neredeyse. Sonra aniden biz uygun değiliz diyip yok oldu. Halbuki istihareye yatıp rüyamda kendimi onun soyadı ile bir evrakta görmüştüm. Kendimi berbat hissediyorum

siz rüya görürken muhtemelen başkalarıyla da görüşüyordu.

siz rüya görürken muhtemelen başkalarıyla da görüşüyordu.
7/24 yazıyordu nasıl noldu bilmiyorum. Hatta o kadar fazla ilgiliydi ki hayatımda ilk kez cidden evleneceğimi sandım. Sonra oturup dua ettim hayırlısı ile yaklaştır hayırsızsa uzaklaştır dedim ve aniden benden soğudu uzaklaştı. Allah yardım etti bana biliyorum ama yine de çok üzüldüm. Hayatımda ilk kez biriyle evlilik gibi düşündüm o da böyle kandırmaca gibi bir şey oldu

Back
X