• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantık evliliği hakkında

Ben fiziken çekici bulmadogim biriyle evlenmezdim o beni bulmuyorsa evlenmesin evlenip kendini salmak da dahil keyfi olarak yada 55 yaşına gelmiş 3 çocuk doğurdum da olduğu gibi sonuncuyu 54 demi doğurdun mesela yada aynısı erkek içinde geçerli Spor yok bişey yok elinde kumanda onlar birbirini bulduysa ne ala sorun biri dikkat ederken diğeri salınca ortaya çıkıyor sağlığına dikkat eden insanın dış görünüşü de iyi oluyor bilemem bence hoşumuza gitmeyen bir insanla evlilik sonra sevdim falan seçeneğin yoksa seversin gibi geliyor eee ne diyeceksin görücü usulü 20 yıllık eşine mecburen katlandim daha iyisi olsa onla evlenirdim diyecek halin yok toplumda sevdin diyeceksin cok azı samimi fikrim bu .Bence daha baştan eksilemeye baskamissiniz son çare gibi duruyor sizin yazıdan bana geçen his bu

Merhaba güncelleme yapmak istedim. Bu kişiyle konuşmaya devam ettim ve gittikçe ilgisinden etkilendim. Beni kendine sevdirir gibi oldu neredeyse. Sonra aniden biz uygun değiliz diyip yok oldu. Halbuki istihareye yatıp rüyamda kendimi onun soyadı ile bir evrakta görmüştüm. Kendimi berbat hissediyorum
Sizin gösteremediğiniz cesareti o göstermiş, sırf" evde kalacam" diye tipini beğenmediğiniz adama kendinizi kandırarak bağlanmış sonunda yine böyle ortada bırakılmışsınız.İlişkilerde terkedilmemek için birilerine yaranmayı bırakın.Hiç kimse bu kadar özgüvensiz ,ne istediğini bilmeyen biriyle olmak istemez...

Sizin gösteremediğiniz cesareti o göstermiş, sırf" evde kalacam" diye tipini beğenmediğiniz adama kendinizi kandırarak bağlanmış sonunda yine böyle ortada bırakılmışsınız.İlişkilerde terkedilmemek için birilerine yaranmayı bırakın.Hiç kimse bu kadar özgüvensiz ,ne istediğini bilmeyen biriyle olmak istemez...
Ne diye yaranayım. Sadece çok iyi biri diye kişiliği çok düzgün diye şans vermek istedim. Her şey tip değildir dedim. Kişiliği çok düzgün gibiydi. İyiydi yardımsever anlayışlıydı. İşinde gücündeydi.

O da sonuçta bana mesaj atıp yaklaşırken evlenmek amaçlı yaklaştı. Kimse ciddi olmayan bir şey için gelmez benim gibi mesafeli bir insana

Bide mantık bunun neresinde mantık evliliğinde his olmaz bir sıcaklık olur aile denkliği olur para olur insan sevdiginden soğurken sevmediğini napar acaba ? Birde bu erkek yakışıklı olmasın fasa fiso ortalama yada ortalama altı daha çok kendini birşey sanıyor ve gözü daha aç çoğunda hepsi demiyorum kendini şahane sanma halı var

7/24 yazıyordu nasıl noldu bilmiyorum. Hatta o kadar fazla ilgiliydi ki hayatımda ilk kez cidden evleneceğimi sandım. Sonra oturup dua ettim hayırlısı ile yaklaştır hayırsızsa uzaklaştır dedim ve aniden benden soğudu uzaklaştı. Allah yardım etti bana biliyorum ama yine de çok üzüldüm. Hayatımda ilk kez biriyle evlilik gibi düşündüm o da böyle kandırmaca gibi bir şey oldu

bu neden kandırmaca olsun? neticede sizi tnaımış ve uygun olmadığına karar vermiş. sizinle bir süre sohbeti sürdürdü ve sizin de aklınıza çok yattı diye illa ki sizinle evleneceğini sanmanız çok garip gerçekten.

Ne diye yaranayım. Sadece çok iyi biri diye kişiliği çok düzgün diye şans vermek istedim. Her şey tip değildir dedim. Kişiliği çok düzgün gibiydi. İyiydi yardımsever anlayışlıydı. İşinde gücündeydi.
Nereden biliyorsun kaç kere iş yerine gittin?Kaç kere oturdun insanlara davranışını gözlemledin? Öfkeli mi,sabırlı mı kaç kere sınadın?? Adam sana kendini anlatmış sende sorgusuz sualsiz inanmışsın,tipini beğenmediğin adama kafanda harika bir karakter kostümü giydirmişsin.Madem öyle bu çok müthiş iyi ,yardımsever adam niye bir şey demeden ortadan kayboldu???

bu neden kandırmaca olsun? neticede sizi tnaımış ve uygun olmadığına karar vermiş. sizinle bir süre sohbeti sürdürdü ve sizin de aklınıza çok yattı diye illa ki sizinle evleneceğini sanmanız çok garip gerçekten.
Çünkü bir gün öncesine kadar ben bizden olmaz derken hayır olur diyip beni inandırıyordu. Bana evlenince otururuz diye ev atıyordu kredi planı atıyordu. Ertesi gün sabah uyanınca mı anladı uygun olmadığıma

Nereden biliyorsun kaç kere iş yerine gittin?Kaç kere oturdun insanlara davranışını gözlemledin? Öfkeli mi,sabırlı mı kaç kere sınadın?? Adam sana kendini anlatmış sende sorgusuz sualsiz inanmışsın,tipini beğenmediğin adama kafanda harika bir karakter kostümü giydirmişsin.Madem öyle bu çok müthiş iyi ,yardımsever adam niye bir şey demeden ortadan kayboldu???
Evet işte öyle olmadığını sonra öğrendim. İnsanlar yüzyüze gördüğü insana kanıyor, elimde değildi farklı şehirdeydi ne yapayım yani

Evet işte öyle olmadığını sonra öğrendim. İnsanlar yüzyüze gördüğü insana kanıyor, elimde değildi farklı şehirdeydi ne yapayım yani
Elinizde olmayan ne, bir erkek sanal ortamda ben peygamberim dese inanacak mısın? Evet insan yüz yüze olduğu insanı tanıyamıyor siz ne cesaretle sanalda konuştuğunuz adama inanıp evlilik hayali kuruyorsunuz.İstisnalar hariç bu tarz ortamlar günlük sexs isteyen,sapıkların,manyakların rahatça gezindiği avlandığı ortamlar zorla pislik bulaştıracaksınız üstünüze.....

Elinizde olmayan ne, bir erkek sanal ortamda ben peygamberim dese inanacak mısın? Evet insan yüz yüze olduğu insanı tanıyamıyor siz ne cesaretle sanalda konuştuğunuz adama inanıp evlilik hayali kuruyorsunuz.İstisnalar hariç bu tarz ortamlar günlük sexs isteyen,sapıkların,manyakların rahatça gezindiği avlandığı ortamlar zorla pislik bulaştıracaksınız üstünüze.....
Bir şans vermek istemiştim, bence bu kadar saldırganca beni suçlayacak bir durum yok. Sanal ortamdan tanışmaya karşı olsam da var böyle tanışan insanlar

Bir şans vermek istemiştim, bence bu kadar saldırganca beni suçlayacak bir durum yok. Sanal ortamdan tanışmaya karşı olsam da var böyle tanışan insanlar
Saldırgan değilim,sırf evlenme hevesiyle yanlış birine dek geldiğinizde twitter da sizin için adalet aramak istemiyorum.Şartlar biz kadınların bin kez düşünüp hareket etmesini gerektirecek kadar kötü...

Saldırgan değilim,sırf evlenme hevesiyle yanlış birine dek geldiğinizde twitter da sizin için adalet aramak istemiyorum.Şartlar biz kadınların bin kez düşünüp hareket etmesini gerektirecek kadar kötü...
Biliyorum haklısınız. Ben de ondan korkuyorum zaten. O yüzden buluşalım dediğinde kalkıp gitmedim. Göz altları mor diye hastalıklarını sordum davranışlarını inceledim. Ama öyle insanlar var diye herkesle tanışmaya korkarsak da elimiz boş kalacağız. Birilerine güvenmemiz lazım.

Bacım internetten tanistigin adama nasıl çok iyi birisi diyebiliyorsun? İlk defa evlilik düşündürdü diyorsun daha yüz yüze gelmemişsiniz. Adam internette ava çıkmış, kendi şehrinden birini bulmuştur. Biraz yere bassın ayakların lütfen. Netten kimseyle konuşma bence seni tufaya getirirler böyle giderse...

Sanal ortamdan tanisilir da muhakeme yeteneğini gelistirmen gerekiyor zira mantık evliliği böyle olmaz zaten.

Merhaba iyi akşamlar,

Belki yazılarıma denk gelen vardır nasipsizliğim hakkında.
Geçenlerde sosyal medyadan bir çocukla konuşmaya başladık. Çok ciddi yaklaşıyor evlilik amaçlı tanışmaya çalışıyor. Kafalarımız da eh işte uyuyor gibi. Ama dış görünüş olarak çok uyumsuzuz. Ben ne kadar kendimi beğenmesem de fiziğim fena değildir proporyon mu derler nedir. İnce uzun bir fiziğim var. Çocuk da kısa ve baya kilolu, baya da kıllı bir yapısı var.

Başka şehirde yaşıyor geleyim görüşelim diyor. Ciddileşmek istiyor.

Ama ben çok bilmiyorum. Kimseye sevgi besleyemiyorum. Bu defa gelenle deneyeyim dedim 3 senedir ilk kez bu amaçla biri geldi ama fiziğini de hiç kendime uygun bulmadım.
Ne yapsam? Çocuğun da hakkına girmeden gelme mi desem yoksa düşüncelerimi yıkmaya olabı kabul etmeye mi çalışsam
1. Sosyal medya eskisi gibi değil , asla tek gitme mutlaka biri daha yanında olsun ve mümkünse kalabalık bi cafede oturun gelicek olursa. Kendini güvene almalısın çok piskopat var ortalıkta. Önemli olan sensin🌸

2. İyi biri de çıkabilir allah iyi insan çıkarsın karşına fakat nasip zamanını bekler. Acele işe de ş*eytan karışır derler.

3. Mantık evliliği bazen aşk evliliğinden daha iyidir ama ilerde sevmezsen alışamazsan boşanmak olucak sonu.

Şimdi nasipsizliğin hakkında bişey daha dicem.

Eşimin kuzeni var 42 yaşında ilk evliliğini yaptı aşırı güzel bir kadın ve daha yeni evlendi. Yıllarca evlilik hayalı kuran biriydi. Bir anda apar topar evlendi karşısına düzgün biri çıktı bu işler nasip. Yaşa başa da bakmıyor gerçekten vaktini bekler nasip. Bence acele etme şuanki çağ zaten kötü.. dikkatli olmak lazım..

1. Sosyal medya eskisi gibi değil , asla tek gitme mutlaka biri daha yanında olsun ve mümkünse kalabalık bi cafede oturun gelicek olursa. Kendini güvene almalısın çok piskopat var ortalıkta. Önemli olan sensin🌸

2. İyi biri de çıkabilir allah iyi insan çıkarsın karşına fakat nasip zamanını bekler. Acele işe de ş*eytan karışır derler.

3. Mantık evliliği bazen aşk evliliğinden daha iyidir ama ilerde sevmezsen alışamazsan boşanmak olucak sonu.

Şimdi nasipsizliğin hakkında bişey daha dicem.

Eşimin kuzeni var 42 yaşında ilk evliliğini yaptı aşırı güzel bir kadın ve daha yeni evlendi. Yıllarca evlilik hayalı kuran biriydi. Bir anda apar topar evlendi karşısına düzgün biri çıktı bu işler nasip. Yaşa başa da bakmıyor gerçekten vaktini bekler nasip. Bence acele etme şuanki çağ zaten kötü.. dikkatli olmak lazım..
Sağ olun 🌸
Öyle ama işte insanım, sevilmek istiyorum. Güzel sözler duymak istiyorum. İnsana bir hayat motivasyonu oluyordur elbet bunlar. Ben hep tek yaşamaktan çok sıkıldım sevgisiz. Evlilik de helalinden sevgi olsun diye istiyorum.

Sağ olun 🌸
Öyle ama işte insanım, sevilmek istiyorum. Güzel sözler duymak istiyorum. İnsana bir hayat motivasyonu oluyordur elbet bunlar. Ben hep tek yaşamaktan çok sıkıldım sevgisiz. Evlilik de helalinden sevgi olsun diye istiyorum.
Helalsiz sevgi nasıl oluyor? Görücü bulsunlar sana en iyisi

Ortadan kayboldumu

Back
X