- 1 Kasım 2014
- 251
- 170
- 48
evet her mantik evliligi konusu acildigi zaman gelen yorumlar arasinda baskasina asik ola bilir yaziyolar ama askla evlensende mantik evliligi yapsanda bu risk hep vardir..Çok farklı bir bakış açısı kazandırdınız bana.. haklılık payı da çok.
Mantık evliliği için beni seçiyorsa hiç seçmesin
demek ki önemli olan benim ailem param yada işim olacak
duygularım sevgim bakışım gülüşüm olmayacak
hayat geçmez böyle
benim cok merak ettigim konu dur bu mantik evliligi konusu
bu tarz evlenen insanlar eslerine ben seninle mantik evliligi yapiyorum diyormu?
yoksa herkes herseyin farkinda diyip susuyormu
insanin kendisi bile zor kaldiri bu durumu kaldi ki karsindaki insan kaldirsin.. hele ki karsindaki kisi seviyorsa
belki rol yapanlar bile vardir seviyorum diyerekten ?
aramizda mantik evliligi yapanlar ne yapti neler yasadi coook merak ediyorum?
Sizin adınıza çok sevindimMantik evliligine neden böyle bir yargi var peki? Bana göre mantik zekadir, kültürdür, ortak anlayis, ortak siyasi görüş, merhamet, dindarlik, iyilik, yardimsever olmasi, siddetten kufurden uzak bir hayatının olmasi, hayatini cevresine göre degil de kendi normlarina göre yasamasidir.
Insanlar ne der diye yasamamasidir. Ben eşimi bu ozelliklerinden dolayi ve içim de aşırı isindigi için sectim, eşim de ayni şekilde.
Bu ozellikleri olan bir insana da kanim da isininca aşık oldum, o da ayni şekilde.
Çok şükür biz mutluyuz, kimse kimseyi parasi ya da guzelligi için secmedi, guzellik ve para geçicidir, baki olan ortak alanlar , sevgi ve saygidir...
Sevgiler...
Sizin adınıza çok sevindim
günümüzde mantık evlilikleri hep bu şekilde oluyor
para iş kariyer aile uyumu vs
bunda yaşın etkisi mutlaka büyük yada ailelerin düşüncesi
onlar kişinin görüşünü huyunu suyunu düşünmüyor
daha bugün bununla ilgili bir konu vardı
evet hepsi geçici önemli olan saygı ama ben mantığım alıyor diye birini sevemem
yazılarınızı takip ediyorum ve beğeniyorum
belki de mantık evliliği yapmadığım için ben böyle düşünüyorum
Mantıklı bir aşk evliliği önemli olanYıllardır bu soru kafamı kurcalamıştır mantık mı? Aşk mı?
Mantık evliliği bir nevi gelecek üzerine yatırımdır
Peki Aşk evliliği onda mantık pek ön planda olmadığı için zamanla o da hüsrana uğramıyor mu?
Amin herkes mutlu olsun inşallahOlabilir, ama siz de mantikli gordugunuze aşık olmussunuzdur.. Hep mutlu olun...
Her zaman derim Rabbim kimsenin huzurunu bozmasin inşallah
Yıllardır bu soru kafamı kurcalamıştır mantık mı? Aşk mı?
Mantık evliliği bir nevi gelecek üzerine yatırımdır
Peki Aşk evliliği onda mantık pek ön planda olmadığı için zamanla o da hüsrana uğramıyor mu?
Aşktan gözünüz kör olup da hataları gormezseniz aşk bittiginde ne yapacaksiniz? Hatalar sana batacak ve saygi tukenecek.
Ama mantigina uyan birine aşık olursaniz ufak hatalarinizi beraber duzeltebileceksiniz ve bu asla zorunuza gitmeyecek...
Körü körüne baglilik her zaman kötüdür. ..
Mantik evliligine neden böyle bir yargi var peki? Bana göre mantik zekadir, kültürdür, ortak anlayis, ortak siyasi görüş, merhamet, dindarlik, iyilik, yardimsever olmasi, siddetten kufurden uzak bir hayatının olmasi, hayatini cevresine göre degil de kendi normlarina göre yasamasidir.
Insanlar ne der diye yasamamasidir. Ben eşimi bu ozelliklerinden dolayi ve içim de aşırı isindigi için sectim, eşim de ayni şekilde.
Bu ozellikleri olan bir insana da kanim da isininca aşık oldum, o da ayni şekilde.
Çok şükür biz mutluyuz, kimse kimseyi parasi ya da guzelligi için secmedi, guzellik ve para geçicidir, baki olan ortak alanlar , sevgi ve saygidir...
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?