- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.903
- 168
Mantık evliliği cesaret ister bence..
ama şu da var ki çok büyük aşkla evlenen insanlarda bile hayat koşturması, uğraşlar sorunlar sıkıntılar derken aşk da bitiyor.
fakat önemli olan sevgi ve saygı..bunlar biterse ya da hiç olmadan evlenilirse işte o zaman felaket derim ben ona.
Onu bunu geçerim de mantık evliliği yapan kadınlar SEVMEDİKLERİ ADAMLA NASIL AYNI YATAĞI PAYLAŞABİLİYORLAR
YAPMA DA ZATEN ALIRIM AYAĞIMIN ALTINABen asla yapamzdim. Bana igrenc geliyor.
YAPMA DA ZATEN ALIRIM AYAĞIMIN ALTINA
özelden yazıyorumDostum sevdigim erkek gitti, ben de baskasini sevecegimi dusunmuyorum. Ya yalniz yasayip olucem ya da ben de cok sevmedigim birine evet deyivericem bir gun yalniz kalmamak icin. Yani igrenc bulsam da benim sonum da asik olmadigim biriyle olmak gibi sankim
Tek gecelik ilişkilerde aşk ya da sevgi varmı sizce merisina?Onu bunu geçerim de mantık evliliği yapan kadınlar SEVMEDİKLERİ ADAMLA NASIL AYNI YATAĞI PAYLAŞABİLİYORLAR
Dur kiz biz alcaz seni.Dostum sevdigim erkek gitti, ben de baskasini sevecegimi dusunmuyorum. Ya yalniz yasayip olucem ya da ben de cok sevmedigim birine evet deyivericem bir gun yalniz kalmamak icin. Yani igrenc bulsam da benim sonum da asik olmadigim biriyle olmak gibi sankim
Dur kiz biz alcaz seni.
Haaahhhhh görümce adayımız çıktı :) Bizden kız almak kolay değildir beşi bir yerde, Adana burma, Antep hurmaDur kiz biz alcaz seni.
Haaahhhhh görümce adayımız çıktı :) Bizden kız almak kolay değildir beşi bir yerde, Adana burma, Antep hurma
Tek gecelik ilişkilerde aşk ya da sevgi varmı sizce merisina?
Cinsel çekim bambaşka bişey, duygusal çekim bambaşka. Sevmediğiniz bir adamla aynı yatağı paylaşmak o kadar zor değil bence. Hem mantık evliliği deyince neden aklınıza birbirinden nefret eden insanlar geliyor ki? Mantık evliliği yapanlar da birbirlerini severler genelde.
Görümce varken Ablaya laf düşmez diyon demek sonra bana gelme görümcemle, eltimle, kv ve kp ile derdim var diye sen şimdiden ipleri vermişsin ellerine KIZ EVİ NAZ EVİ derler pehhhhhAaaa yok, biz zaten coktaaaaaan anlasmistik. Coktandir gorumcem o benim
Biz Diyarbekirliyiz. Öyle kuru kuru yuzukle gelin getirmeyiz. Donatiriz alimallah..Haaahhhhh görümce adayımız çıktı :) Bizden kız almak kolay değildir beşi bir yerde, Adana burma, Antep hurma
Antepli bir kıza talip oldu kuzenim , nişanda kaynana set istedi hem kıza hem kendine düğünde ise hem kızına, hem kendine hem de küçük kızına (19 yaşında) 8 bin TL'lik 3 set istedi ONU BEŞİ BİLMEM BEN DE İSTEREMBiz Diyarbekirliyiz. Öyle kuru kuru yuzukle gelin getirmeyiz. Donatiriz alimallah..
Kuru kuru ben ve ablalarim evleniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?