Mantıklı bir aşk evliliği önemli olan
öyle körü körüne aşık olup evlenirsen sonuç tabi ki hüsran
Şu bir gerçek ki mantık evliliği yapmak isterdim çünkü aşk evliliğindeki o kör gözüm yeni yeni açılıyorAşktan gözünüz kör olup da hataları gormezseniz aşk bittiginde ne yapacaksiniz? Hatalar sana batacak ve saygi tukenecek.
Ama mantigina uyan birine aşık olursaniz ufak hatalarinizi beraber duzeltebileceksiniz ve bu asla zorunuza gitmeyecek...
Körü körüne baglilik her zaman kötüdür. ..
Aşkın gözü kördür derler ama insan kendini belli ediyor o anda farkına varırsan çözülüyorŞu bir gerçek ki mantık evliliği yapmak isterdim çünkü aşk evliliğindeki o kör gözüm yeni yeni açılıyor
Aşkın gözü kördür derler ama insan kendini belli ediyor o anda farkına varırsan çözülüyor
varamadım,evlendim_ ekstram bosanıyorum..VaramadımEvlendim
Bugün sizin bir yazınızda boşandım gibi bişey hatırlıyorum sankiVaramadımEvlendim
Benim sıkıntım şu ki mantığıma uyacak , düzgün, efendi adamlara zerre bir şey duayöadım bugüne kadar. 2 kere aşık oldum, 2si de zırtoydu :) Mantıga uyan birine aşık olduğunuz için çok şanslısınız bence, bulunmaz bir nimet. Okurken kiskandim.
yorumunuzda katıldığım tek nokta güzelliğin ve paranın gecici olması.
sizinkide mantık evliliği olmamış.
masallah mutlu olmanıza cok sevindim,allah bozmasın.
ilk görüşte aşk diye birşeyi sadece ilk görüşte aşık olanlar anlayacagı gibi,mantık evliliğinide mantık evliliği adı altında evlilik yapanlar yazabilir.
benim bu konuyla alakalı cok yakın bi örneğim var,konuşulan,şahit oldugum bircok ta örnek var.,fakat yaşanılanlar,görüşler,fikirler bana cok ters oldugu için paylaşmam doğru değil.
sizinkide mantık evliliği değil.
ne mutlu size.
yanlış hatırlamıyor isem benimle alakalı bir yorumda bosandığını ve ikinci evliliğini yaptıgını yazmıştıBugün sizin bir yazınızda boşandım gibi bişey hatırlıyorum sanki
az öncede profilinize baktım evli yazıyor
Darısı başına inşallah. Hayirli eş iste her zaman. Allah sana da en hayirlisini en hayirli bir zamanda ve en hayirli bir sekilde verir inşallah
Teşekkür ederim. Darisi sizin de basiniza inşallah ama evli misiniz bilmiyorum. Rabbim hayirli olani her zaman onumuze çıkarsın. ..
ben tesekkür ederim,sizin gibi evliliğin tam anlamıyla ne manaya geldiğini bilip,bu şekilde yasayıp,her konuda sağlıklı düşünmeye calısan bireylerle bilgi alışverişi yapmak ne hoş.
mutlu insanlardan zarar gelmez der annem hep.
ben 4 yıllık evliyim ayrılma kararı aldım.
Cok teşekkür ederim, hepimiz birbirimizden bilgi alışverişi yapiyoruz. Bu çok güzel.
Hakkinizda hayirlisi olsun. Her şey insanlar için. Ayrilmak da bunlardan biri. Kimse gelecekte ne oldugunu, ne olacagini bilemez. Sonucta ayrılmak için evlenmiyoruz, eğer bir kadın zaten ayrılmayı kabul etmisse gercekten yolunda gitmeyen ağır şeyler vardir.
Bundan sonraki hayatinizda hep mutlu olursunuz inşallah.
Size bir dua önermek isterim. "Allahim, eslerimizi ve evlatlarimizi bize göz aydınlığı kıl, bizi cehennem azabından koru" bu zaten her seyi kapsiyor. Allah ayni acilari tekrar yasatmasin.
Mutlu ve sağlıcakla kalın
Onu bunu geçerim de mantık evliliği yapan kadınlar SEVMEDİKLERİ ADAMLA NASIL AYNI YATAĞI PAYLAŞABİLİYORLARVallahi , diyelim ki adam seven taraf, kadin sevmeyen taraf. Odun bile olsa ben de seni sevmiyorum ama iyi bir baba/koca olacagin icin evleniyorum demez herhalde, karsindakinden ayip.
Insanin icinde, gogsunde kendine yalan soyleyemedigi bir yer var, insan zaten orda icten ice sevilip sevilmedigini biliyor. Eger cok seviyorsa kendini uzmemek, karsidakini kaybetmemek icin orayi gormezden geliyor, ama icten ice sevilmedigini bilmeye devam ediyor. Karsidaki seviyorum dese bile bir onemi yok, onemli olan sevilip sevilmedigini hissetmek.
Kimse kimseyi kandirmiyor aslinda, insan kendini kandiriyor. Sevilmeyerek evlenen en azindan tanidigim insanlar, sevilmediklerini biliyorlar ama hayatlarinda memnunlar , o yuzden olaylari fazla kurcalamiyorlar cunku kurcalarlarsa gercek ortaya cikacak ve gercek aci. Evlilikleri danisikli dovus olarak devam ediyor diyeyim.
Gunun birinde sevmeyen taraf, gercekten asik olunca senlik basliyor onun icin. Oraya hic girmeyeyim :)
Vallahi , diyelim ki adam seven taraf, kadin sevmeyen taraf. Odun bile olsa ben de seni sevmiyorum ama iyi bir baba/koca olacagin icin evleniyorum demez herhalde, karsindakinden ayip.
Insanin icinde, gogsunde kendine yalan soyleyemedigi bir yer var, insan zaten orda icten ice sevilip sevilmedigini biliyor. Eger cok seviyorsa kendini uzmemek, karsidakini kaybetmemek icin orayi gormezden geliyor, ama icten ice sevilmedigini bilmeye devam ediyor. Karsidaki seviyorum dese bile bir onemi yok, onemli olan sevilip sevilmedigini hissetmek.
Kimse kimseyi kandirmiyor aslinda, insan kendini kandiriyor. Sevilmeyerek evlenen en azindan tanidigim insanlar, sevilmediklerini biliyorlar ama hayatlarinda memnunlar , o yuzden olaylari fazla kurcalamiyorlar cunku kurcalarlarsa gercek ortaya cikacak ve gercek aci. Evlilikleri danisikli dovus olarak devam ediyor diyeyim.
Gunun birinde sevmeyen taraf, gercekten asik olunca senlik basliyor onun icin. Oraya hic girmeyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?