mantık mı aşk mı?

zey_nep

Umudunu kaybetme...
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
810
767
358
mantığınızla kalbiniz arasında hiç kaldınız mı kızlar şuan kalbimle mantığım ayrı şeyler diyor
kafam çok karışık

Her ne kadar genç kızlar aşk evliliği yapmak isteseler de bence mantığı da kullanmaları gerekir..Gelecekde başımıza ne geleceğini bilemeyiz çünkü..

Bana göre
kalbime yakışan mantığıma uymalı
mantığıma uyanda kalbime yakışmalı....

Ne mantıklı davranıp duygularımı hiçe sayarım..nede duygularıma yenik düşüp mantıksız davranabilirim..

Bilmem anlatabildimmi ?

bir limiti var, mesela evli bir erkeğe aşıksan burada aşk dinlenmez, ama efendim statü farkı, kültür farkı vsden bahsediyorsan aşkın gücüne bağlı. konuyu aç ki sağlıklı cevap gelsin.

Ortada kötü bi ilişki varsa ve onu hala çok seviyorsanız tabikide mantık, şahsen ben mantığı seçtim kalbimin sesini dinleseydim kötü şeyler olabilirdi sizede tavsiyem mantığınızla haraket edin, aşk biyere kadar.

aşk ve mantık birbirini desteklerse tadından yenmez ama ciddi bi yol ayrımına geldiysen şöyle düşünmeni tavsiye ederim: herşey bittiğinde,aşkın heyecanı söndüğünde elimde ne kalacak, mesela sıkı arkadaşlar olarak kalabilecekmisiniz

ewet te bunu herkes başaramıyo işte

yapamam diye korkuyorumm aklımla kalbim arasında kaldım

ahh keske biraz mantıklı düşüne bilsem ama ben hep buzamana kadar aşk dedim yaşım ilerledikce umarım biraz mantıkda derim.. inanın aşk karın doyurmuaz bu bi gercek..

Mantığıma ters gelen şey beni karşımdakinden soğutan bir şey değilse cevabım; AŞK , tabi gerçekleri görmeni engelleyen bir aşk tehlikelidir sonu hüsran olabilir o ayrı. Önce olaya objektif bakabilmen lazım bunun için birilerine akıl danışabilirsin sorunlar hakkında. Sonra ise mutlu olabileceğine inanıyorsan aşktan vazgeçme bence. Sorunu söylersen daha yardımcı olabiliriz aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…