- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.411
- 798
- Konu Sahibi desislava0
-
Açıkça yazılan yazıda problem görünmediği için olabilir mi?arkadaşlar side okuma yazma ya da anlama beceriniz mi yok? açıkça yazılan yazının tam olarak nesini anlamadınız?
hahahha kendi işim ve kendi meslegim kendi emeklerimle aldıgım arabam ve evim var bir başkasının zenginligine pek ihtiyacım yoktu ama daha kaliteli hayat yaşamak için tercih ettim diyelimeşiniz kariyerli zengin düzgün bi insan
siz de nasılsa başkasını bulamam (yaş 26?) diye ona hoş görünmek için cici kız numarası mı yaptınız (artık cici onun için ne anlama geliyorsa)
tam yaz dizisi yemin ederim
ama bu sene yaz dizisi çekilmeyecekmiş
Ne kadar farklı yansıtabilirsiniz ki kendinizi?olmadıgım gibi birine aşık bende olmadıgım biri gibi davranmaktan yoruldum ama bunu ona belli edersem büyük bir hayal kırıklığı yaşar hayatında büyük bir yara bırakırım diye korkuyorum
Konuyu ve mesajları kaç kişi kaleme alıyorsunuz ?hahahha kendi işim ve kendi meslegim kendi emeklerimle aldıgım arabam ve evim var bir başkasının zenginligine pek ihtiyacım yoktu ama daha kaliteli hayat yaşamak için tercih ettim diyelim
bu öfkeyle fazla yaşamazsın hık diye gidersin öbür dünyada bu kadar kin öfke tedavi edilmesi gerekiyorHanımefendi hızlı koşuyon bu gidişle seni burda banlarlar üzülen ben değil sen olursun tatlı kıss
bu öfkeyle fazla yaşamazsın hık diye gidersin öbür dünyada bu kadar kin öfke tedavi edilmesi gerekiyor
Yani cidden anlamadım ki ben.Açıkça yazılan yazıda problem görünmediği için olabilir mi?
Ayrıca bu ne agresiflik ve kabalık?
Yavaş gelin de saçlarınız dağılmasın sevgili arkadaşım.
yüzünün totona benzedigini kabul ettin yani büyük başarıGenellikle totomuzla gülüyoruz ama neysem Hadi öfke olsun seni mi kıracağım
kime göre neye göre problem degil?Açıkça yazılan yazıda problem görünmediği için olabilir mi?
Ayrıca bu ne agresiflik ve kabalık?
Yavaş gelin de saçlarınız dağılmasın sevgili arkadaşım.
Iyyy şu üsluba bak. Hangi mahallenin kenarında oturuyorsunuzyüzünün totona benzedigini kabul ettin yani büyük başarı
Kavgayı bırakıp somut örnek verseniz. Aşırı merak ettim ben neyi farklı yansıttınızyüzünün totona benzedigini kabul ettin yani büyük başarı
Belki adam mantık evliliği yapmıştır da kadına aşığım demiştir? “Selamın aleyküm,ben seninle mantık evliliği yapıcam” diyecek hali yok ya adamın da? Ne komik konular var yahu cidden.Yani cidden anlamadım ki ben.
Kendini nasıl “farklı” gösterebilir. Fiziksel özelliklerini mi doğal dedi mesela aslında estetikli de. Hayır huy karakterse daha absürt bunu nasıl huy saklanır?
Entel rolü yapıp sanattan edebiyattan anlıyor gibi yaptı desek dümdüz anlaşılır o.
Yani adam aptal değilse anlar çoğu şeyi
pekihahahha kendi işim ve kendi meslegim kendi emeklerimle aldıgım arabam ve evim var bir başkasının zenginligine pek ihtiyacım yoktu ama daha kaliteli hayat yaşamak için tercih ettim diyelim
Niye gelip buraya derdinizi açtınız o zaman, burası sizin için zaman kaybı.beni bu zamana kadar üzen birisi olmadı ya da cesaret edemedi diyelim ayrıca sosyal medyaya senin aksine deger veren biri degilimdir sein gibi asosyal varlıklar buralara deger verir banlanmaktan korkar.
sen takıntılı bir ruh hastasısın klinik bir vaka oldugun için tedavi edilmen gerekiyor daha yeni soru açmış biirne bu kadar kin güdtmenin başka bir açıklması olamaz hadi asosyal varlık profilimden çık ve hayata atılAy rezalet bir uslubu var yaSevimli olduğunu düşünüyor
Kendine gel alooo bayan çift karakter ? Burada hangi yüzünle oynuyorsun ?yüzünün totona benzedigini kabul ettin yani büyük başarı
sanırım kavgacılığınızı ve üslubunuzu sakladınız.sen takıntılı bir ruh hastasısın klinik bir vaka oldugun için tedavi edilmen gerekiyor daha yeni soru açmış biirne bu kadar kin güdtmenin başka bir açıklması olamaz hadi asosyal varlık profilimden çık ve hayata atıl
Sorunlusun ya vallasen takıntılı bir ruh hastasısın klinik bir vaka oldugun için tedavi edilmen gerekiyor daha yeni soru açmış biirne bu kadar kin güdtmenin başka bir açıklması olamaz hadi asosyal varlık profilimden çık ve hayata atıl
Hahahahaha guzel soru tamamen kendimim suanKendine gel alooo bayan çift karakter ? Burada hangi yüzünle oynuyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?