mantıklı düşünemiyorum :(

katılmamak elde degıl

ALLAH razı olsun senden ve sneın gıbı dusunenlerden ama asla kabul edmeme bu tur yardımları..

idare edeıyorum ALLAH YUZUME BAKICAK BEN BUNA INANIYORUM
adet oluyorum evet bazen annem verırı hıc acılmamıs paket or**t
baznede evde yırtık pırtık bezlerı kullanıyorum (çok sıkışınca bulamayınca)
ama genelde adet bezım olyuor

Babanızın size verdiği evin tapusu kimde acaba? Resmi olarak sana mı verdi yoksa hala babanın evi mi?

boyle esler arada bulamaz kımılerı
Allah gonul zengınlıgı vermıs sana
bız nerede sen nerede sana ulasmamız mumkun degıl utanıyorum kendımden

ben o dükkandaki kıza pek kızmamaya başladım.herkesin tuttuğu yol farklı eyvallah! ama bu adam adam değil ki bu ne ya! başka kızlarda olmuştur bunun hayatında ya da yüz vermemişlerdir.çünkü o işler içinde para lazım.
Bazen düşünüyorumda rabbim kulum temelli azıtmasın diye geçinecek kadar rızık veriyor.bu adamda kızların kanacağı kadar para olsa eminim o mercimek çorbasıyla pilavı yemeğe bile gelmez eve.
ayyyyy çok sinirliyim adama yaaa!!!!
gülüm sende şu adamın önüne yemek koyma artık ne olursun ya.
evin ihtiyacı yemekle bitmez ki sabunu var deterjanı var şampuanı var yağı varr ohoooo.
bunları nasıl karşılıosun?
kardeşinlede iş birliği neden yapmadığını çok merak ediyorum.baban en azından ona harçlık veriyordur.o bari alsa ekmek falan.kıyamam ben sana yavrularına yaa

Ben biraz doğrucu davut olduğum icin pek sevilmem forumda, kısa ve öz sorayım; son yaşanan iğrençlikten sonraki tavırların ne için? Eşini cezalandırmak için mi, süründürmek icin mi?

Senin kocan iki kap yemek yapılmadığında, kıyafetleri temizlenmediğinde ilgi görmediğinde yola gelecek tiplerden değil. O kadar olay yaşadınız adam hala utanmadan gelip evde o kızların muhabbetini yapıor, sonra da evlatlarının boğazından geçen sütü sorguluyor.

yavrum senin sağlığın sözkonusu ya Allah kahretsin gidip kaymakamlar valilerden bile yardım istendiğinde onlar bile yardım paketlerinde bu özel durumları da düşünerek veriyorlar be kadınlara pedlerini.

o her zaman kızdığımız şikayetçi olduğumuz devlet bile bu ilkelliğe izin vermiyor ya kendisi veriyor ihtiyacını kadınların.

bilmiyorumm artık susmak oturmak zamanı değil yavrum. gerekirse çirkefliği ele alacaksın. kocana gerekirse nafaka davasını aççç. babana da söyle '' baba benim çocuklarıma aç kalsınlar diyor, gidiyorum valiye, kaymakama, neyse ona bari devlet baksın çocuklarıma, ya da bu çocuklara madem bu kadar kişi bakamıyorsunuz vereyim yurda da ben de çalışıp nafakalarını kazanırım ileride de alırım yanıma çocuklarımı, eğer gönlün razıysa tüöm bunlara ben sana haber veriyorum'' de. baban çekinir bundan. ona göre de ya o kocan olacak herifin ağzını burnunu kıra kıra, ya konuşarak çocukların hakkını alır ondan, kendisi de biraz utanıp babalık görevini yapar.

göz göre göre çocuklarının hakkını yiyen o deyyus kocandan boşanmak için de böylece elinde de delilin olur ileride şu nafaka davası olayını bi araştır

hiçbiri değil..artık içimden gelmiyorr

yok canım babam kız kardesıme haslık fılan vermez oda benım gıbı

hanı 30 tl vermıstıya eşim 20 tl sıne 3 kez sut almıstım

işte artan o 10 lırayada toka aldım demıstımyaa

o tokaları kız kardesıme aldım

bır hafta sonra tatıle gıdecek

asla rencıde olmasın gözund ebır sey kalamsın degısık degısık taksın tokalrını

genç o yasasın ..ben yasayamadım barı o yasasın

2 tokayla oluyormu dıyebılırsınız ama elımdne gelen buu ..

bır abla olarak sadece toka alabıldım

Şu su katılmamış öküze bak hele ! Yuh yahu...

Bu nasıl bir baba, nasıl bir eş ..

Kıyamam yahu bacım bu adam ekmek almıyorsa eve ben yollayayım ? Nedir bu aymazlık..Ayda tüketeceğiniz ekmek günlük 3 tane olsa ayda 68 lira ediyor..Bunu mu esirgiyor evlatlarından..

Karı-koca çalışıyoruz biz ne için ? Evladımız için..Geleceği için..

Koyma bu adamın önüne yemek felan zıkkımın pekini yesin !

Su ile küflenmiş ekmeği at önüne kemirsin.

konuyu tam okuyamadım ama arkadasların yorumlarından kotu bı durumda oldgunu anladım canım Allah yardımcın olsun

canım benım zaten aynı sofraya oturmuyorum bılee ..yapıyorum koyuyorum yoksa onuda gıder şikayet eder babama valla kıme kafa yoracagımı şaşırdım herkesi pış pışlamaktan yoruldum

aman babam ne der yemek yapayım
aman x ne der şimdi başlarr bagırmaya yemek yapayım

aman evlatlarım ne yıyecek hemen bıseyler yapayım yesınler

vallahı kafam dondu yaa beynımı kullanamıyorum artık

canım benım estagfurullah o nasıl sözz

ALLAH her ınsanı bır yaratmadıkı

sadece bana bırazcık daha fazla sabır vermışş :)

Allah sana peygamber sabrı vermiş ben büyük konuşmayayım asla çekmem ama benim arkamda ailem var koca bi ordu var (ailem kalabalık o bakımdan) senin arkanda kimse yok problem orda..
ama canım şöyle düşünüyorum; baban çok katı olabilir ama vicdanı kaya taş değil ya, diğer arkadaşlarının önerilerini kullan, ekmekmi bitti babana söle, süt mü bitti babana söle, mama mı bitti söle, çocukların bezimi bitti söle,1 dayanır 2 dayanır 3 dayanır 4 de kızım senin kocan yokmu der, işte tam o an senin herşeyi söleme vaktin gelmiş demektir. anlat baba kocam olsa senden niye isteyeyim diye başla sonra sırala bak burda hiç kimse seni tanımıyor bilmiyor memleketlim olduğun halde ben bile tanımadım ama hepimiz sana çok güvendik inandık öneriler sunuldu bence bunu değerlendirmelisin anlatımın çok güzel babana karşı utanıp sıkılabilirsin başta, ama başını kullanınca gerisi çorap söküğü gibi gelir...
benim babamda bekarlığımda katı bi insandı hatta bana kızım dediğini bile 2 bilemedin 3 kere duymuşumdur ama benim kayınbabamgil düğünü şu zaman yapalım abi dediğinde gözlerimin içine bakarak sessizce ağladığını ben gördüm. evliyim şuan 5 yıllık ama hep kocan iyi davranıyomu kızım ciğerim seni çok özledim der ay gözlerim doldu yaaaa... yani demem o ki baban taş kalpli değil bence biraz üzerine gitmek gerekiyo hepsi bu......

kocanın yada babanın eşref vaktine denk getirde bir çuval un aldır arkadaşım.
madem o almıyor sen evde kendin yap bazlama vs.
yazık günah ya.
hem sana hem yavrularına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…