- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
- #1.401
bak bilmiyorumm. bu adam da, baban da, annen de, kaynanan da vs. kim olursa olsun bu kadar insan eğer iki çocuğun rızkını karşılayamıyolarsa hiç yaşamasınlar daha iyi.
ne bu ya, bu kadar insan iki küçük çocuğa bakamıyor mu? senin o kocan olacak adamı insandan bile saymadığım için onu katamıyorum bile ama baban, kayınpederin vs. gözleri kör mü Allah aşkına ?
bu yavrular bakımsızlıktan yarın birgün hasta olursa Allah korusun ne olacak ? o kaynananla kayınbaban köydeymiş ya çok mu zor her hafta sana sütünü yoğurdunu gönderseler. kaç para eder kaç para ya haftada en fazla 20 liraları gider ya. sebzesini meyvesini baban alsa ölür mü ya ?
yavrum bak istemek ayıp değil madem hayatını yaktılar böyle elbirliğiyle şimdi de yedikleri haltın ceremesini çekmek zorundalar. günahtır ya.
kocanı şmöyle mi tehdit etsen diyorum ama korkuyorum da o mal adam değişik bir tepki verir diye, gider nafaka açarım çocuklarıma nafakasını vermek zorundasın desen ? hatta babana da böyle söylesen '' baba bu adam eve bakmıyor istiyorum çocuklar aç yatsın diyor, ben boşanma davası değil ama öncelikle bir nafaka davası açmak zorunda kalacağım bu gidişle çocuklarım hastalanacak, yoksa gidip kaymakamlıktan, belediyeden yardım mı isteyeyim ? '' desen babanın çok zoruna gider bence ve sana destek olur gibime geliyor.
Allahım ben 2 gunde bır 6.5 lıraya sıgara alıyorum
senın cok ıyı nıyetlı saf tertemız bı ınsan oldugun bellı
suanda senı kollarımın arasına alıp aglamak ıstedım ınankı
o kadar samımıyımkı suanda
tabıkı cok gencsın tabıkı yenı seyler almak ıstıyorsun
adam cımrı
hadı dıyelım yok durumun herkezın aynı olamaz elbette
yazıcak bısey bulamıyorum
baban yan komsudan veresıye sut aldıgınıb ılmıyormu
sen reglı gormuyormusun?
ped alıyrmu sana
baban eve ekmek alınca annenle kardesın oldugunda sende oradan alıyordun degılmı ?
baban demıyormu kocan almıyormu dıye
keske baban sana ev degılde
gızlıcene evın kırasını verseymıs be kardesım
haftalık 150 lırada cok az
ne dıyım kocana da kızıyorum ama suanda bunları soyleyınce dıyecek bısey bulamadım kardesım
kendımden utandım emınım benım gıbı hısseden bır cko ınsan var
benımde evladım var 27 aylık
dogumdan sonra ayrıldık bızde
oglunu aramıyor sormuyor gormuyor bnu gecıyorum
zor tabı ayrılıkta
neyse demem sukı
oglumun gıysılerını vermıstım ben eskımıyor bılırsın kuculuyor vermemıs olsaydım bır dakıka dusunmeden sana yollardım esyaları
ALLAH razı olsun senden ve sneın gıbı dusunenlerden ama asla kabul edmeme bu tur yardımları..
idare edeıyorum ALLAH YUZUME BAKICAK BEN BUNA INANIYORUM
adet oluyorum evet bazen annem verırı hıc acılmamıs paket or**t
baznede evde yırtık pırtık bezlerı kullanıyorum (çok sıkışınca bulamayınca)
ama genelde adet bezım olyuor
ALLAH razı olsun senden ve sneın gıbı dusunenlerden ama asla kabul edmeme bu tur yardımları..
idare edeıyorum ALLAH YUZUME BAKICAK BEN BUNA INANIYORUM
adet oluyorum evet bazen annem verırı hıc acılmamıs paket or**t
baznede evde yırtık pırtık bezlerı kullanıyorum (çok sıkışınca bulamayınca)
ama genelde adet bezım olyuor
bu arada ne zamandir sorucam unutuyorum..biraz sacma gelebilir ama gercekten merak ettim burcun ne canim..oglak diye tahmin ediyorum ama..kocan akrepmi..
boyle esler arada bulamaz kımılerı
Allah gonul zengınlıgı vermıs sana
bız nerede sen nerede sana ulasmamız mumkun degıl utanıyorum kendımden
Ben biraz doğrucu davut olduğum icin pek sevilmem forumda, kısa ve öz sorayım; son yaşanan iğrençlikten sonraki tavırların ne için? Eşini cezalandırmak için mi, süründürmek icin mi?
Senin kocan iki kap yemek yapılmadığında, kıyafetleri temizlenmediğinde ilgi görmediğinde yola gelecek tiplerden değil. O kadar olay yaşadınız adam hala utanmadan gelip evde o kızların muhabbetini yapıor, sonra da evlatlarının boğazından geçen sütü sorguluyor.
ben o dükkandaki kıza pek kızmamaya başladım.herkesin tuttuğu yol farklı eyvallah! ama bu adam adam değil ki bu ne ya! başka kızlarda olmuştur bunun hayatında ya da yüz vermemişlerdir.çünkü o işler içinde para lazım.
Bazen düşünüyorumda rabbim kulum temelli azıtmasın diye geçinecek kadar rızık veriyor.bu adamda kızların kanacağı kadar para olsa eminim o mercimek çorbasıyla pilavı yemeğe bile gelmez eve.
ayyyyy çok sinirliyim adama yaaa!!!!
gülüm sende şu adamın önüne yemek koyma artık ne olursun ya.
evin ihtiyacı yemekle bitmez ki sabunu var deterjanı var şampuanı var yağı varr ohoooo.
bunları nasıl karşılıosun?
kardeşinlede iş birliği neden yapmadığını çok merak ediyorum.baban en azından ona harçlık veriyordur.o bari alsa ekmek falan.kıyamam ben sana yavrularına yaa
artık okuyan arkadaşlrım yuhhh abarttın ,yalan söyluyorsun dıyebılırler
ekmegimi babam alıyordu ama artık oda ekmek almıyor cunku evde kımse yokk kıme alsın
annem tatılde memlekette kız kardesımde ekmek yemıyorr
babam bılmıyorkı eşimin eve ekmek almadıgını
söylesem yıne suçlu ben olcamm
bana desene o ne kazanıyorkı parasımı varr( en bilindik koruma yöntemii acındırarakk parasımı varkii)
............
eşim 2.5 ay oldu eve ekmek almıyor ve ben 1 haftalık ekmegı yedım sabah evlatlarımlaa
ama ekmek kokuyordu artık hemen kaldırdım ..öyle yedık boş boş kahvaltıyı
adamın umrunda bıle degılkıı
idrak edmıyorr..
bır kez dolabı aç yaa ,bır kez bak ne var ne yok ne eksikk..
hadı onu gectım agzımla dedım ekmek al dıyee dıyelı 2 hafta oldu yaa almadı
Şu su katılmamış öküze bak hele ! Yuh yahu...
Bu nasıl bir baba, nasıl bir eş ..
Kıyamam yahu bacım bu adam ekmek almıyorsa eve ben yollayayım ? Nedir bu aymazlık..Ayda tüketeceğiniz ekmek günlük 3 tane olsa ayda 68 lira ediyor..Bunu mu esirgiyor evlatlarından..
Karı-koca çalışıyoruz biz ne için ? Evladımız için..Geleceği için..
Koyma bu adamın önüne yemek felan zıkkımın pekini yesin !
Su ile küflenmiş ekmeği at önüne kemirsin.
canım benım estagfurullah o nasıl sözz
ALLAH her ınsanı bır yaratmadıkı
sadece bana bırazcık daha fazla sabır vermışş :)
Babanızın size verdiği evin tapusu kimde acaba? Resmi olarak sana mı verdi yoksa hala babanın evi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?