- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
- #1.461
ben mi anlatamıyorum acaba evet alış verıs yaptık ama siz alışverıs dıyınce ne nalıyorsunzu bılmyıorum
benım anladıgım ve yaptıgım
bakliyatları alıyorum deterjan kahvalştılık vs daha nealınırkı anlamıyorum
..........
evde hersey var evet ALLAH SUKUR
ama nasıl desem bırı varsa onu tamamlayacak dıger bır malzeme yok
anlatamıyroum iştee
neyse ınanmak ıstemeyen ınanmasın ...
benım kımsyee yalan borcum yok ben kımsyee kendımı ınandırmak zorundada degılım ..
...........
asla kendımıde acındırmıyorumm aslaaaa
bundan sonrada arkadarslar rıca edıyorum yorum yazmayın hepınıze teşekkür edeiyorumm
............
alınganlıkta yapmıyorum sadece zoruma gıdenn cımbızla laf çekiyorsunuz
dukkanda ekmek yoktu alamadım sadece kahvaltı yaptık öle yavrularımlaa kahvaltımda hersey vardı ekmek yoktuu...
neyse arkadaslar teşekkur edıyorum ama yamzayına rtık madem garıplik hissediyorsunuz ....
Allah aşkına bilmiyorum, asla kat'a yazan yüzbinlerce üye gördü bu forum, yediğini yutanlar (benim gibi) mesela....
Ne yapacaksın, planın ne?
ahahahaha sana dememiş kızma diye
konusahibine yani bilmiyorum a söylemiş
"bilmiyorumm" kızma ama
demek istemiş
yok bır planım beklıyorum ...
yoruldum kafam artık çalışmıyor
aam affetmeyecegım kesin
bilmiyorumun derdi ekmeksiz kalmak değil eve bir ekmek parası dahi bırakmayan, süt parasını her istediğinde burnundan getiren bir eş, bunlarda yetmiyormuş gibi haddini aşıp başka bir kızın konusunu devamlı olarak gündeme getiriyor..
Ekmek almak için dışarıya çıkan eşini/kölesini azarlayan bir adamdan söz ediyoruz.
Herkes geçim sıkıntısı çekebilir ama sorumsuz bir eşle uğraşmak, öğleleyin çocuklarının ne yediğinden bihaber bir eşle yaşamak çok zordur.
Allah kolaylık versin.
Bazı arkadaşlar konuya hakim olmadıkları için böyle yorumlar yapmışlar.Bu normal ''bilmiyorum.''
Sanal ortamda derdini anlatmakta, anlatanı anlamakta çok zor. Hak vermek lazım.
bilmiyorumun derdi ekmeksiz kalmak değil eve bir ekmek parası dahi bırakmayan
ben çalardım herhalde cebinden para
nedense ben bilmiyorum'un kocasını
kıllı, ön tarafı kel, rugan yumurta topuklu ayakkabı giyen birisi gibi hayal ediyorum
eminim öyle değildir ama davranışları ve zihniyeti yüzünden mi böyle düşünüyorum ben?
rezil etsin bakim
senmisin eve ekmek ve süt parası bırakmayan?
cümle alem öğrenir
Allah da seni çarpardı
Şaka bir tarafa bu da cok tehlikeli, para saklayan eş cebindeki paranın eksildiğini farkettiğinde yedi düvele rezil eder insanı.
insanlar ne güzel yorumlar yapıyolar....herkes kendi düşüncesini yazıyo ama nekadarını bilebilirzki ewin içerisinde olanları...çoğu şeyi anlatıyosunuz kim bilir üzerinden geçtiğiniz anlatamadığınız nice sorunlar wardır... yardım konusuna gelince bayanın alacağını hiç sanmıyorum çünki yardım isteseydi enbaşından belli ederdi kiiii öyle bi insan olmadığı belli....
evet, üstü kapalı kro demek istedim
eşimde ürküyo
Zihniyeti aynen öyle canım. 16 yaşındaki tezgahtar kızla patronu ile bir olup eğlenecek ve bunu pişkin pişkin evde ekmek bekleyen karısına anlatacak kadar kro.
Senden ürküyorum
nedense ben bilmiyorum'un kocasını
kıllı, ön tarafı kel, rugan yumurta topuklu ayakkabı giyen birisi gibi hayal ediyorum
eminim öyle değildir ama davranışları ve zihniyeti yüzünden mi böyle düşünüyorum ben?
Elini kolunu bağlayan iki tane cocuk olmasa her türlü altından kalkar da bu durumun, cocuklar var işte.
evet, aslında bende tanıyorum böyle insanlar, eşine sahip çıkarlar
ama bazılarıda benden habersiz nasıl dışarı çıkarsın diye dayakta atarlar
tabi genelleme yapmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?