mantıklı düşünemiyorum :(

canım neden kızıyorsun ki herkez illa sana hak verecek diye birşey yok

ben tabiki sana hak veriyorumm ama sadece yardım istememem tuhafıma gidiyor

buradaki insanların kafasına bir şeyler takılıp soruyorlar illa ki sorucaklarda seni merak ediyorlar çünkü sen art niyet arama lütfen altında kimse seni kötülemek için sormuyor sorularının-

bilmiyorumun derdi ekmeksiz kalmak değil eve bir ekmek parası dahi bırakmayan, süt parasını her istediğinde burnundan getiren bir eş, bunlarda yetmiyormuş gibi haddini aşıp başka bir kızın konusunu devamlı olarak gündeme getiriyor..
Ekmek almak için dışarıya çıkan eşini/kölesini azarlayan bir adamdan söz ediyoruz.

Herkes geçim sıkıntısı çekebilir ama sorumsuz bir eşle uğraşmak, öğleleyin çocuklarının ne yediğinden bihaber bir eşle yaşamak çok zordur.

Allah kolaylık versin.
Bazı arkadaşlar konuya hakim olmadıkları için böyle yorumlar yapmışlar.Bu normal ''bilmiyorum.''
Sanal ortamda derdini anlatmakta, anlatanı anlamakta çok zor. Hak vermek lazım.

ben çalardım herhalde cebinden para

nedense ben bilmiyorum'un kocasını
kıllı, ön tarafı kel, rugan yumurta topuklu ayakkabı giyen birisi gibi hayal ediyorum

eminim öyle değildir ama davranışları ve zihniyeti yüzünden mi böyle düşünüyorum ben?

Zihniyeti aynen öyle canım. 16 yaşındaki tezgahtar kızla patronu ile bir olup eğlenecek ve bunu pişkin pişkin evde ekmek bekleyen karısına anlatacak kadar kro.

rezil etsin bakim
senmisin eve ekmek ve süt parası bırakmayan?
cümle alem öğrenir

Senden ürküyorum

Allah da seni çarpardı

Şaka bir tarafa bu da cok tehlikeli, para saklayan eş cebindeki paranın eksildiğini farkettiğinde yedi düvele rezil eder insanı.

rezil etsin bakim
senmisin eve ekmek ve süt parası bırakmayan?
cümle alem öğrenir

olumlu görüş yanında olumsuz görüşlerde bir derstir,bu sosyal platformlar insanların birbirini poh pohlaması içinse ah vah diyelim hep birlikte,gaza getirelim vur kır acıma onu de bunu de diyelim sonra b.sayarları kapatalım kocalarımızla şakalaşıp gülüp eğlenelim bu mudur??çevremizde sıkıntı yaşayan çok bayan var kimisi merdiven siliyor,kimisi çaycılık yapıyor,kimisini eşi terketmiş ailesi bile yok,biz bunlara uzak değiliz ama konu eşi olup sonrasında maddi sıkıntıya dönmüş olması garip geldi.ona da tamam ama yardımları geri çevirmek niye??duyulur diye öylemi???burada o kadar çok şey yazıldı ki yardım duyulsa ne olur??babadan ekmek almasını kontör almasını beklemek garip değilde iş konusunda kendi ekmeğini kimseye muhtaç olmadan kazanması için yardım edileceği sırada gurur yapmak,başı dikmek olmak niye???hayat ağlayarak dövünerek geçirilecek kadar kısa değil çocuklarına yazık etmeyin bir bardak süt için...eşinizle o bayanla ilgili birbirinizi yiyeceğinize en temel en önemli geçim,maddi sıkıntı sorununuzu çözün birlikte hareket edin derim,çocuğumun sütü yok evde ekmek yok diye karşısına çıkacağınıza ben karar verdim çalışmak istiyorum içine sinsin diye gel beraber gidelim görüşelim dersiniz mesela.hem kafanız dağılır,hem sosyal olursunuz hem babadan anneden ekmek beklemezsiniz....biraz sert oldu ama her karşıt düşünce bir fikirdir,bugün bu sözler canınızı yaksada yarın belki işe yarayabilir....

Bu söz ettiğin görünüme sahip ama çok merhametli eşine sahip çıkan birini tanıyorum ben..

Bilmiyorum eşi, ince uzun boylu, renkli gözlü yakışıklı olmayan düzgün tipli bir adam.

Elini kolunu bağlayan iki tane cocuk olmasa her türlü altından kalkar da bu durumun, cocuklar var işte.

ben olsaydım çocukları anneme verirdim, gündüzleri baksın, bende işe girerdim
o adamada eyvallah etmezdim
gönderirdim anasının evine

evet, aslında bende tanıyorum böyle insanlar, eşine sahip çıkarlar
ama bazılarıda benden habersiz nasıl dışarı çıkarsın diye dayakta atarlar
tabi genelleme yapmamak lazım

Evet gerçekten genelleme yapmamak lazım.Herkes kalıbının adamı değil çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…