mantıklı düşünemiyorum :(

Bu söz ettiğin görünüme sahip ama çok merhametli eşine sahip çıkan birini tanıyorum ben..

Bilmiyorum eşi, ince uzun boylu, renkli gözlü yakışıklı olmayan düzgün tipli bir adam.

evet, aslında bende tanıyorum böyle insanlar, eşine sahip çıkarlar
ama bazılarıda benden habersiz nasıl dışarı çıkarsın diye dayakta atarlar
tabi genelleme yapmamak lazım

Bilmiyorummm, hep baban ve eşinden konustukta, Annen ne durumda.
O nasıll göz yumuyor senin ve torunlarinin bunlari yasamasina.
Belki söylemissindir ben görmedim.

Anne ile babanın arası da limoni imiş, boşanmadan dönmüşler. Orda da işler karışık galiba, annenin derdi de başından aşkın.

Bilmiyorummm, hep baban ve eşinden konustukta, Annen ne durumda.
O nasıll göz yumuyor senin ve torunlarinin bunlari yasamasina.
Belki söylemissindir ben görmedim.

bu arada ''bilmiyorum''
''kendımı zortutuyorum şimdi agzını burnunu kıracam zor sabredıyorum defol gıt dedı'' - bu kelimelerden sonra artık eşim gül yüzümü zor görürdü..

Bilmiyorum,

Yaşadıkların hiç kolay değil. umarım en hafif şekilde atlatırsın bunları. Bir an önce kendine gelip işe girmelisin. Biliyorum eşin izin vermeyecektir ama bunu yapmalısın. Senin yerinde olsam bir yerden başlamaya çalışırım. Çocukların için sıkı sıkı tutunmalısın ve böyle bir eşle nereye kadar..?

Anladığım kadarıyla akıllıca davranan birisin. Lütfen kendini ve çocuklarını ezdirme. Sana , çocuklarına sahip çıkmayan süt parası bile bırakmayan bir adama katlanma. Dayanamazsın , çok yıpranmışsın üstesinden gelemezsin. Rabbim sana sabır, kolaylık versin.

Anne ile babanın arası da limoni imiş, boşanmadan dönmüşler. Orda da işler karışık galiba, annenin derdi de başından aşkın.

Aslinda "bilmiyorummm" ve annesi tutacaklar bir ev terkedip gidecekler onlari.
Kizi calissa, anneside torunlara baksa gül gibi gecinirler Allahin izni ile.
Adamlar da ne halleri varsa görsünler. İlla erkek şartmı ya.

Aslinda "bilmiyorummm" ve annesi tutacaklar bir ev terkedip gidecekler onlari.
Kizi calissa, anneside torunlara baksa gül gibi gecinirler Allahin izni ile.
Adamlar da ne halleri varsa görsünler. İlla erkek şartmı ya.

evet, bu hiç fena bir fikir değil
hatta anneside belki evden bişiler yapabilir
iğne oyası falan

en iyisi çocuklarını ve anneni al ayrıl adamdan annen çocuklara baksın sende çalış evine ekmeğini getir

hem annen kurtulur hem sen kurtulursun

eşini hala seviyor olsa idin uğraş yuvanı kurtar derdik ama sevmiyorum içimde ona karşı bişey kalmadı diyorsun

benim fikrim budur ne kimseye muhtaç olursun ne birinden ekmek istersin gül gibi geçinirsiniz valla

ben uyku ilacı falan atardım gazozuna sonra ceplerini boşaltırdım

ne günlere kaldık ya....

ben uyku ilacı falan atardım gazozuna sonra ceplerini boşaltırdım

ne günlere kaldık ya....

Bence artık ben diye cümle kurma.. :)) Her ben cümlesinin sonunda çok fena uygulanabilir fikirler geliyor.
Sonu iyi olmaz. Karakolluk olacak kız.

Bence artık ben diye cümle kurma.. :)) Her ben cümlesinin sonunda çok fena uygulanabilir fikirler geliyor.
Sonu iyi olmaz. Karakolluk olacak kız.

haklısın, kendimi örnek vermiyim
ama aklımada başka fikirler gelmiyorki :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…