Mantıklı hareket etmek istiyorum artık, yardım lütfen

DrStrange

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
347
178
18
Bu zamana kadar duygusal hareket ederek verdiğim kararlarimin neticesi fiyasko oldu hep. Çok sevdim çok sevindim çok ağladım çok üzüldüm çok zor toparlandım.

Birçok konu açıp akıl da daniştim burada. Yine aklimda birşeyler var ve ortak fikir almadan hareket etmek istemiyorum. Çünkü hayat denge ve akıl işi. Benim gibi uçarılar da yaralar alarak dinginleşiyor demek ki.

Eski sevgilimle, ailemle tanistirdigim ailesiyle tanistigim ciddi bir ilişkimiz vardı. Neredeyse evliliğe gidiyorduk terketti beni Artık gülüyorum çünkü şükrediyorum. Çok acılar çektim ama atlattım.

Bu ex kişisi yeni yazdığı kıza benim dedikodumu yapmış. Önceki konumda bahsetmistim detaya girmeyeceğim. Kız arkadaşıma benim hakkımda çok kötü konuştuğunu hatta bazı özel konulardan bile bahsettiğini yazmış. Arkadaşım ekran görüntülerini gönderdi bana. Inanmazdim yoksa. Çünkü ayrilsak da konduramazdim doğrusu.

Şimdi içimden görüntüleri ona gönderip bildiğimi göstermek geçiyor. Kendini sütten çıkma ak kaşık sanmasın istiyorum. Bunun çok doğru olmayacağını düşünüyorum bir yandan. Çatışıyor yine içimdeki duygusal ve mantıklı kız

Yazayım mi?

Hala intikam peşindesin,
Yolla yolla,
Hakkımı da helal etmeyeceğim diye ısrarla belirt de rahatla artık.
Ben olsam o görüntüler eşliğinde kallavi küfür de sallarım peşinden,
Ağzını tutamayan erkek .... hiç tutamaz diye
Ya da erkek olan eskiden bahsetmez,değilmişsin rahatladım,gibi

Hic ugrasma derim. Baksana kendisi birseyleri hazmedememis hala seninle ugrasiyor kendince. Hemde cirkin bir sekilde.

Ya şu an kendimi kötü hissettim

Intikam peşinde değilim aslinda, yada öyle miyim bilmiyorum :/

Kendini haklı görmesine dayanamıyorum galiba

Yerinizde olsam muhatap almam, tabi içiniz soğuyacaksa, kendinizi daha rahat hissedecekseniz yazın bir şeyler.
Ancak size cevap verdikçe uzar gider, saçma bir hale gelir iyice, belki başka bir yerlerden başka laflar söyler, daha da canınız sıkılır. Ne yazacaksınız hazırlayın bir güzel, tek seferde yollayın ve engeli basın.

Ya şu an kendimi kötü hissettim

Intikam peşinde değilim aslinda, yada öyle miyim bilmiyorum :/

Kendini haklı görmesine dayanamıyorum galiba
O kendini haklı görse ne olur,görmese ne,
Yeni sevgilisi anlamayacak mı onun ne mal olduğunu?
O kız da diyecek ki yalancıymış vs,

Iyi de seni yeni sevgilisine kotuleyerek hala aklinda oldugunu ele vermis. Simdi sen karsi atak yaparak ona "sen de benim aklimdasin" mesaji vermis olacaksin. Bu durum onu one gecirir. Bi daha dusun.

Aa evet haklısın ben hataliyim diyecek bir insan değil, korkum da bu

Başka yerlerden konuşup beni uzmesinden korkuyorum sanirim

eski sevgilinizi özlediniz mi?
bu bir suç değil ama çok saçma davranıyorsunuz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…