- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Ya kanka ınan umrumda olsa yazarım her şeyi yazıyorum buraya
pöfff sırf şu hareketleri bile başlamadan bitirmeye sebep ya hu,Hergün evlenme teklifi ediyormuş bir de
Aşkla nefret arasında ki o ince çizgiden geçtim nefret duyuyorum ınanUnut artik yahu su dangozu. Unutmana bile izin vermiyorsun. Ne derlerse desinler, boyle yaparak ne senin degerin duser ne de onun degeri yukselir.
Böyle değildi ki kankapöfff sırf şu hareketleri bile başlamadan bitirmeye sebep ya hu,
sen bu adamda ne buldun kız ,diye sana döndüreyim konuyu
Arkadaş tenceresine göre kapak oluyormuş,Böyle değildi ki kanka
Ben ucari deli o da dünyanın en mantıklı insanıydı. Ozguvenli, etkileyici, lider ruhlu bir insan
Belki de ben görememişim bazi seyleri
Aşkla nefret arasında ki o ince çizgiden geçtim nefret duyuyorum ınan
Ne yaparsa yapsın umursamamak olayına henüz gelemedim ama. Kendime eziyet etmeyi severim zaten :/
Kuyruk acısı bende mi var yaniBu kuyruk acısı hep intikam peşine sürükleyecek seni ..
"beni bilen bilir ,bilmeyen kendi bilir " ..
Arkadaşına bile açıklama yapmana gerek yoktu .seni tanıyorsa ispata gerek duymuyordur sanırım ..terkedici kereste müdürüne gelirsek ,egosunu okşama ,hiçbir şekilde iletişim kurma ..gördüğün yerde pis pis sırıt yeter ...
Ozlemedim
Saçma davranmamak adına akıl danisiyorum aslında
Hala intikam peşindesin,
Yolla yolla,
Hakkımı da helal etmeyeceğim diye ısrarla belirt de rahatla artık.
Ben olsam o görüntüler eşliğinde kallavi küfür de sallarım peşinden,
Ağzını tutamayan erkek .... hiç tutamaz diye
Ya da erkek olan eskiden bahsetmez,değilmişsin rahatladım,gibi
Engel olmak değil ki amacımOna mesaj atacagina madem kiza daha 1 ay önce sana attığı mailin ekran görüntüsünü atsana. Intikamsa intikam. Hakkımda atip tutuyor ama bana attigi mail bu. Karaktersiz biri o guvenme diye bir kadin örgütlenmesi yaratabilirsin.
Ha ben olsam ikisiyle de alakam olmaz. Sen bir türlü hirsini alamadın diye boyle bir fikir sundum.
Yahu iki akıl danistik eziyet mi olduKendine eziyet et de bize niye eziyet ediyorsun konu acarak.
Arkamdan konuşanların hepsi arkamda takılmaya devam etsin…
At 7 günde, it yediği günde unuturmuş. Sen ne ayaksın
felan da olabilir
Engel olmak değil ki amacım
Asla istemem böyle birşeyi. Kıza gerekeni arkadaşım söylemiş gerisini kendi bilir
Vallahi dinliyorumDinlemiyorsun ki.
DoğruO halde esas yorumum su ki; baskasina evlenme teklifi etmis bir adama da hala bir seyler kanıtlamaya calisma o zaman. Umrunda bile değilsin. Sen ona laf ettiginde utanip sıkılıp bozulmayacak. Ertesi gun aklına bile gelmeyecek. Utansa bunlari yasamazdiniz zaten. Bosu bosuna artik su adam icin ne kendini yiprat ne de kendini hirsina kurban et. Sal gitsin ya artik.
Evet sende ..doğru olanı bilip, yapıp yapmamak konusunda kararsız kalman bunun göstergesi ..adam şuursuz, duygularınla ilgilenmiyor. .gidip söylesen yüzü mu kizaracak? Yine sen üzüleceksin. .umursamaz tavrı seni deli edecek ..Kuyruk acısı bende mi var yani
Arkadaşım sadece anlattı açıklama yapmadım dediğin gibi biliyor beni
Ben şunu hazmedemiyorum galiba. Adam kendinde asla hata bulmadı hep suçladı. Helallik istedi etmiyorum deyince pişman değilim dedi vs
Bu yaptığı adice. Bunu biliyorum ama o farkında değil yüzüne vurmak istiyorum
Buda mantıklı değil ışte
Vallahi dinliyorum
Birşey oluyor yapayım mi yapmayayım mi diye soruyorum cevapları analiz ediyorum ve genelde yapma diyenler ağır basıyor yapmıyorum
Bende böyle ayakta kalıyorum kanka burası önemli benim için. Verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?