Sakin olun önce. En kötü ne olabilir ki?Arkadaslar ben calismadan duramayan evde izin günleri bile bunalan bir kızdım. 27 yasindayim 18 yaşından beri depresyon anksiyete tarzı seylerle baş ettim. İlaç kullandım vs bir şekilde gitti hayat itekledim. Birkaç iş değiştirdim ama hep calistim yilmadim. Ta ki son isyerime kadar. 9 ay çalıştım bu son yerde ve tükendim resmen aşırı mesailer gece gündüz kötü bir patron stresten sikayetlerim arttı devam etmeye çok zorladim kendimi ama başaramadım mide sorunları iştahsızlık hepten kotulestim sonunda 15 Nisan'da işten ayrıldım kendi isteğimle. Bir ay oldu işte dolu dolu. Bu süreçte bazen iyi oldum bazen kötü. Suan ke dimi iyilestirmek için bir metot buldum bunu uyguluyorum . Lakin yine tembellik usengeclik geliyor sabaha kadar oturup sabah uyuyorum ve gün bitiyor böyle ne olacak diye kendimi yiyorum. İşten çıkar çıkmaz da hangi kafayla yaptıysam bir başvuruda bulunmuştum. Aradılar öylesine görüşmeye gittim içime dert olurdu görmesem kurumsal filan diye gittim ama normal bir daire ofisi .. çalışan 10-15 kişi vardır en fazla herhalde orada. Evime de 1 saat . Lakin ingilizcemi gelistirebiljrim turizm firması çünkü baya tanınan.
Yarın ikinci görüşmeye çağırıldim. Sorunum ise şu hem kendimi hazır hissetmiyorum aklımda soru işaretleri de var. Hemde ya evde yata yata daha kötü olursam diye korkuyorum. İse girince de son işyerimde stresten yaşadığım şeyler aklıma.geliyor ondan da korkuyorum yani iki ucu pis değnek gibi. Kendimi bı rahat birakamiyorum.
Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz ? Bu saat oldu yarın görüşmeye gidicem mesela 2 de gorusmem gerçi de daha ben bu kararsızlıklar içindeyim
ÇALışmaktan yorulmuş olabilirsiniz evde dinlenin kendinize vakit ayırın bi süre sonra yine çalışmak istersiniz zatenArkadaslar ben calismadan duramayan evde izin günleri bile bunalan bir kızdım. 27 yasindayim 18 yaşından beri depresyon anksiyete tarzı seylerle baş ettim. İlaç kullandım vs bir şekilde gitti hayat itekledim. Birkaç iş değiştirdim ama hep calistim yilmadim. Ta ki son isyerime kadar. 9 ay çalıştım bu son yerde ve tükendim resmen aşırı mesailer gece gündüz kötü bir patron stresten sikayetlerim arttı devam etmeye çok zorladim kendimi ama başaramadım mide sorunları iştahsızlık hepten kotulestim sonunda 15 Nisan'da işten ayrıldım kendi isteğimle. Bir ay oldu işte dolu dolu. Bu süreçte bazen iyi oldum bazen kötü. Suan ke dimi iyilestirmek için bir metot buldum bunu uyguluyorum . Lakin yine tembellik usengeclik geliyor sabaha kadar oturup sabah uyuyorum ve gün bitiyor böyle ne olacak diye kendimi yiyorum. İşten çıkar çıkmaz da hangi kafayla yaptıysam bir başvuruda bulunmuştum. Aradılar öylesine görüşmeye gittim içime dert olurdu görmesem kurumsal filan diye gittim ama normal bir daire ofisi .. çalışan 10-15 kişi vardır en fazla herhalde orada. Evime de 1 saat . Lakin ingilizcemi gelistirebiljrim turizm firması çünkü baya tanınan.
Yarın ikinci görüşmeye çağırıldim. Sorunum ise şu hem kendimi hazır hissetmiyorum aklımda soru işaretleri de var. Hemde ya evde yata yata daha kötü olursam diye korkuyorum. İse girince de son işyerimde stresten yaşadığım şeyler aklıma.geliyor ondan da korkuyorum yani iki ucu pis değnek gibi. Kendimi bı rahat birakamiyorum.
Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz ? Bu saat oldu yarın görüşmeye gidicem mesela 2 de gorusmem gerçi de daha ben bu kararsızlıklar içindeyim
ÇALışmaktan yorulmuş olabilirsiniz evde dinlenin kendinize vakit ayırın bi süre sonra yine çalışmak istersiniz zaten
Amaaan nolcak de giderken, orda kötü hissedersen kabul etmezsin, ama ofis, insanlar içine bir kıpırtı düşürürse, kendini orada hayal ederken bulabilirsen başla gitsin. Memur değilsin ki bağımlı olasın, baktın evi özledin, ayrılırsın. Ha ben de çok tembelim, depresyon, anksiyete tedavisi de görüyorum bayadır, evde sabaha kadar oturup akşama kadar yatmaya bayılırım ama memurum ve iş bana iyi geliyor, şöyle ki yoruluyorum ve düşünmeme fırsat olmuyor, akşam dar saatimde yaptıklarım keyif veriyor, bir de maaşım olduğu için istediğim terapiste gidip rahatlıyorum. Para yoksa devlet hastanesinde 5 dk konuşup, yolluyorlar.
İzzet güllü nün bütün videolarını defalarca izledim :) beyhan budak, ibrahim bilgen hepsi çok iyi youtube da. Ben de artık çözüm aramayı bıraktım, ilacı da bıraktım. Ama ara ara terapi çok rahatlatıyor, çok bunaldığımda beni anlayan birine 350 tl vermek görünmüyor gözüme. Ama odadan çıkınca neler alırdım bu paraya diyorsunTerapistleri gitmek sadece rahatlatıyor canım kesin çözüm değil . Ve paran gidiyor bir sürü o paralarla neler alırdık kendimize. İzzet güllü YouTube dan izle videolarıni lütfen birçok.insan onunla kalıcı iyileşmiş. Ben şuan onu uyguluyorum. Facebook grubu var bide siz hasta değilsiniz diye kendisi değil de onun sayesinde iyilessenler yönetiyor
Tam bir anksiyete düşüncesi :) dura dura kötü olmazsın canım, en fazla sıkılırsın. O zaman da başka iş görüşmesi yaparsın. Şu an bir 6 ay evde kalmaya çok ihtyacım var. Eğer öğretmen olmasaydım, 2 ay tatilim olmasaydı, kesin her sene kendime tatil verip yeni iş arardım.İşte o zamanda evde dura dura kötü olursan diye kendime korku saliyorum
Canım o zaman da emin ol iyi bişey olmuyor sürekli yeni ortam yeni insanlar alışmak etmek... Artı hakların eksiliyor tazminat filan unut zaten öle de olmuyor yani.anlayacagin. benim gerçi hep öle oldu zorunlu.Tam bir anksiyete düşüncesi :) dura dura kötü olmazsın canım, en fazla sıkılırsın. O zaman da başka iş görüşmesi yaparsın. Şu an bir 6 ay evde kalmaya çok ihtyacım var. Eğer öğretmen olmasaydım, 2 ay tatilim olmasaydı, kesin her sene kendime tatil verip yeni iş arardım.
İzzet güllü nün bütün videolarını defalarca izledim :) beyhan budak, ibrahim bilgen hepsi çok iyi youtube da. Ben de artık çözüm aramayı bıraktım, ilacı da bıraktım. Ama ara ara terapi çok rahatlatıyor, çok bunaldığımda beni anlayan birine 350 tl vermek görünmüyor gözüme. Ama odadan çıkınca neler alırdım bu paraya diyorsun
Bu arada profilde bankacı yazıyor meslek.mi.degistirdin öğretmen olmak bence cok iyi iki.ay da tatil oh mis :)Tam bir anksiyete düşüncesi :) dura dura kötü olmazsın canım, en fazla sıkılırsın. O zaman da başka iş görüşmesi yaparsın. Şu an bir 6 ay evde kalmaya çok ihtyacım var. Eğer öğretmen olmasaydım, 2 ay tatilim olmasaydı, kesin her sene kendime tatil verip yeni iş arardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?