- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
Arkadaslar ben calismadan duramayan evde izin günleri bile bunalan bir kızdım. 27 yasindayim 18 yaşından beri depresyon anksiyete tarzı seylerle baş ettim. İlaç kullandım vs bir şekilde gitti hayat itekledim. Birkaç iş değiştirdim ama hep calistim yilmadim. Ta ki son isyerime kadar. 9 ay çalıştım bu son yerde ve tükendim resmen aşırı mesailer gece gündüz kötü bir patron stresten sikayetlerim arttı devam etmeye çok zorladim kendimi ama başaramadım mide sorunları iştahsızlık hepten kotulestim sonunda 15 Nisan'da işten ayrıldım kendi isteğimle. Bir ay oldu işte dolu dolu. Bu süreçte bazen iyi oldum bazen kötü. Suan ke dimi iyilestirmek için bir metot buldum bunu uyguluyorum . Lakin yine tembellik usengeclik geliyor sabaha kadar oturup sabah uyuyorum ve gün bitiyor böyle ne olacak diye kendimi yiyorum. İşten çıkar çıkmaz da hangi kafayla yaptıysam bir başvuruda bulunmuştum. Aradılar öylesine görüşmeye gittim içime dert olurdu görmesem kurumsal filan diye gittim ama normal bir daire ofisi .. çalışan 10-15 kişi vardır en fazla herhalde orada. Evime de 1 saat . Lakin ingilizcemi gelistirebiljrim turizm firması çünkü baya tanınan.
Yarın ikinci görüşmeye çağırıldim. Sorunum ise şu hem kendimi hazır hissetmiyorum aklımda soru işaretleri de var. Hemde ya evde yata yata daha kötü olursam diye korkuyorum. İse girince de son işyerimde stresten yaşadığım şeyler aklıma.geliyor ondan da korkuyorum yani iki ucu pis değnek gibi. Kendimi bı rahat birakamiyorum.
Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz ? Bu saat oldu yarın görüşmeye gidicem mesela 2 de gorusmem gerçi de daha ben bu kararsızlıklar içindeyim
Yarın ikinci görüşmeye çağırıldim. Sorunum ise şu hem kendimi hazır hissetmiyorum aklımda soru işaretleri de var. Hemde ya evde yata yata daha kötü olursam diye korkuyorum. İse girince de son işyerimde stresten yaşadığım şeyler aklıma.geliyor ondan da korkuyorum yani iki ucu pis değnek gibi. Kendimi bı rahat birakamiyorum.
Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz ? Bu saat oldu yarın görüşmeye gidicem mesela 2 de gorusmem gerçi de daha ben bu kararsızlıklar içindeyim