- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi Gulbahcesii96
-
Ben 25 yasında almıştım ve hiç bir şekilde direksiyon tutmamıştım öylesine yazıldığım kurstan 1 ayda hem sınavı hem direksiyon sınavından tek seferde geçtim yanmaz yani dosyanız merak etmeyin ..Bende manuele gidersem muhtemelen dosyam yanacak ve o kadar para cope gidecek sanirim bende otomatik alacagim
Nasil yani ben otomatik araba kullanamiyor muyum ehliyet sinavinda
Nasil yani ehliyet sinavinda her turlu manuel mi kullanacagim
+1Manuel öğrenin ama otomatik araç alın.
B1 ve B olarak ayrıldı diye biliyorum ben. Yaklaşık bi 3-4 yıl kadar önce :/
Yanlış mı biliyom ki?
İlave: Bi baktım da manuele ayrıca veriliyormuş, b1 atv türüymüş.
Adını yanlış biliyormuşum.
manuele ayrı verildiğini bile bilmiyordum ben tevellüt eski olunca :)
Aynen oyleNasil yani ehliyet sinavinda her turlu manuel mi kullanacagim
Aa sistem nekadar da degismis boyle bizim zamanimizda boyle ayrim yoktu 10 sene oldu alali biz ehliyeti herdaim manuel surdukHayır. Otomatik ve manuel olarak ayrı artık. Otomatik olarak kaydolup otomatik araçta eğitim aldıysanız, direksiyon sınavına da otomatik vites araç ile girersiniz.
Ben o şekilde aldım.
Aa sistem nekadar da degismis boyle bizim zamanimizda boyle ayrim yoktu 10 sene oldu alali biz ehliyeti herdaim manuel surduk
Ozaman soyle yorumlayayim ben bence manuel ehliyeti al her ikisinide kullanabiliyormussun manuel ehliyette.. manuel ehliyeti aldiktan sonra otomatik arac alir onu kullanirsin daha rahat olur senin icin.. benim icin manuelmis otomatikmis pek farketmiyor ama istanbul gibi bir sehirin trafiginde otomatik daha rahat oluyo kesinlikle :)
KesinlikleBir yakınım şu an manuel direksiyon dersleri alıyor. Sınav manuel araçla olacağı için dersler de manuelle oluyormuş haliyle. Ona öyle denilmiş.
Otomatik kullanmak manuel kullanmaktan daha kolay. Ama her zaman otomatik araç kullanamayabilirsiniz. Mesela acil bir durumda başkasının manuel aracını kullanmak zorunda kalabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?