• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mao sevgili

kaıstlamalarını seni sahiplenmesine yorup hoşuna gidebilir de o bira içiyor içeride sen gidip ayaklarını yıkıyorsun bencede kendini sorgulaman iyi olmuşş bayağı sorgulaman gerekirrr

benim eşim bana mutfakta yardım eder, evi süpürmek onun işidir
ütüsünü de kendi yapar, ben ellemem
kızın altını değiştirip mamasını da yedirir benim işim varsa
ama bütün bunlar onu benim gözümde kadınlaştırmıyor asla
hayatı paylaşmak olarak görüyorum ben
başka türlü olsaydı o zaman mutsuz depresif bir kadın olur öyle bir hayatı hazmedemezdim sanırım
zaten o tip bir erkekle de evlenmezdim

hayal ettiğim bir evlilik yaşıyorsunuz cok güzel. hayatı paylaşmak Şeniz

bence hiç bir insanı şımartmamak gerek yoksa tepene konuyorlar.o da senin ayanı yıkıcksa o başka ama ben pek sanmam yazılanlara bakarsan..
sen ondan önce de vardın.seni o var etmedi. niye kul köle tavırlardasın anlamadım.bunu unutma

Evet bazı kadınların hizmet etmekten hoşlandığını kabul ediyorum. Zevkte alabilir ayağı yıkamaktan ve daha fazla hizmetten. Ama bu arkadaş evlenmemiş evlendikten sonra yapıyor olsa evet. Evlenmeden önce böyle flört döneminde bayanlar düşkün oluyor sevgililerine herşeyini yaparım bebek gibi bakarım sanıyorlar. Ama hayat tüm zorluklarıyla geldiğinde öyle değilmiş yıprandığımla kalmışım diyorsun. Yani değmez herkese hak ettiği kadar ilgi göstereceksin fazlasıyla sana zarar vermeye kalkar. Bence değerini daha evlenmeden böyle düşürme. Evlendikten sonra senden daha fazlasını ister bir de önemsemez.

Canım düşünce tarzın ve karşındaki insana yaptığın davranışlar çok yanlış
benim eşim ütüsünüde yapar gerektiğinde bulaşığı da yıkar; örneğin dün akşam sinemadan eve gelince (ki geç bir saat) ben yemeği ayıkladım eşim malzemelerini hazırladı bu akşam için akşam yemeğimizi beraber yaptık vs..vs..
anlatmak istediğim şey hayat müşterek insan her zaman 4*4 lük yapamıyor işlerini ki çalışan bir hanım isen ....
şuan nişanlının davranışları sana hoş gelebilir ama yarın öbür gün birde hayat yorunca bunlar yük olur insana iyi düşün taşın .....

ben karısına yardım eden erkegi şahsen kadın kılıklı görmüorum afedersinde.
hayatı paylaşmak gerkir.
yardm engüzel şeydir!
ayak yıkamak iticii gelio bana ki sadece kadından böle bi davranış geliosa daha çok itici duruo

aslında bende seviyorum.. kıskanmasını karışmasını hatta bazen o kızar diyip bişeyi yapamamak mutluluk bile veriyor.

Valla kusura bakma ama canım, sen kaşınmışsın.. Ayak yıkamak da nesi.. kaydirigubbakcemile4

Şaka bir yana, seçimini kendin yapmalısın, kendini onunla mutlu hissediyor musn bir sor bakalım kendine.. ya da o tavırları daha ne kadar daha çekebilirsin.. Bir ömür, dersen helal olsun derim sana.. alkisalkisalkis

benim durumumda aynı kızlar ondan habersiz hiç bişey yapamıyorum söylemesem bile nasıl oluyosa gene haberi oluyo banada çıkıştığı hatta canımı yaktığı durumlar oldu hatta ağlattı bikez sonra çok üstüne geldim dedi özür diledi yani ben biyere çıktımı illa yanımda olcak onsuz çıkamam giysilerime çok karışır dar giyemiyorum bazende banada sus otur dediği durumlarda oldu ve ben dediğini yapıyorumda ortam gerilmesin iyice diye susuyorum hep ama bakalım nereye kadar....tabi ayak yıkama derecesinde değil bizimki canm ben kesinlikle yıkamam :bbo:

valla benimki tam maço,kıskanç ağır takılır falan ama bana pek iş bırakmaz.sadece yerleri temizletir ve yemek yaptırır,kendisi müthiş titizdir sofrayı o kurar kaldırır,ortalığı o düzenler evi o havalandırır,

düşünün lazım olur diye annesinden hangi tür çamaşırın kaç derecede yıkandığını öğrenip not almıştı.

ayrıca dışarda çok saygı gören biri hatta ondan çekinenler korkanlar olur ama ben ona birkaç kez travesti taklidi falan yaptırdım,bir kere çok merak etmiştim içime dert olmuştu ona ruj sürüp öptürmüştüm kendimi,çok eğleniriz yani başbaşa herşeyi yapar ama dışarda hep maço.

ihtiyacı varsa ayaklarını da yıkarım,o da benimkini yıkar.bu arada evli değiliz

o kadar zor bi denge ki bu bizde.. ben biraz onu kendi haline bıraksam hemen gevşiyor.. ben tepeme çıkartamam onu valla.. ben yemek yaparken gelip yardım edecek.. bi iki defa ben yardım istedim 3.sünde kendiliğinden yardım etti.. şimdi o yapıyor ben yardım ediyorum.. benim üzerimde erkek diye hakimiyet kuramaz.. arada ben senin erkeğinim kız sus biraz sus der.. hemen çemkiririm..

ya bnce ilk başlarda her erkek artistlik yapar yönetmeye çalışır sn herşeyye he he dersn seviyorum die ilerde sen sn olmaktan çıkarsın artık o olursun yani mesela kıyafetine karıştığında bn şimdiye kadr böle giyindim açık da değil kıyafetm nasıl giyinmesi gerektiğini allaha şkr biliyorum pek açık giyinmem bnde zaten şimdi mesela kıyafet konusunda hiç sorunumuz yok kendine yakışan yaraşan şeyleri giyiyosun sorun yok der maço değildir allaha şkr ki bi kere büroda bulaşık yıkıyodum o da geldi yardım etti köpük sürdüm burnuna bnce bu olması lazım hmde cicim aylarında böleyse evlenince fena yani sana bırak git diyemem desemde asla yapamazsan ama ipleri ona verme ;)

o kadar zor bi denge ki bu bizde.. ben biraz onu kendi haline bıraksam hemen gevşiyor.. ben tepeme çıkartamam onu valla.. ben yemek yaparken gelip yardım edecek.. bi iki defa ben yardım istedim 3.sünde kendiliğinden yardım etti.. şimdi o yapıyor ben yardım ediyorum.. benim üzerimde erkek diye hakimiyet kuramaz.. arada ben senin erkeğinim kız sus biraz sus der.. hemen çemkiririm..

aynen katılıyorum canm sana biraz yönetcen onun senn yönetmesine izin vermicen sen yönetcen öle sn yardım etme hayatm bn sana yaparım ellermle beslerm sakın sakın:D

Bence adamın ayaklarını yıkadı diye bu kadar yargılayıcı konuşmayalım..

Ama canım bence tavrın yanlış olmuş yani şöle kendi yaşadığı ev senin ona yardım amaçlı gitmen çok güzel ama onunda sana yardım etmesi gerekirdi, sonuçta kendi pislettiği evi temizleniyor. Ardından ayaklarını yıkasaydın en azından onun sana yardım ettiği için ödüllendirmiş olurdun diye düşünüyorumm. Erkekler çocuk gibidir, onlara tutumunuzu tepkiyle verirseniz tepkiyle karşılık alırsınız, yaptığınız işi onada sevdirecek hale getirebilrsiniz. Erkeklerinde bu konularda yardım etmesi gerekir. daha evlenmeden bu şekilde yaklaşırsanız, evlendikten sonra daha fazlasını bekliyecektir.

Kıskançlığı için, sizde ona aynı şekilde kıskançlıklar uygulayın eşit olunması gerektiğini belirtin. Kabul ediyosa yapıcak bişey yok aşırı kıskanç bi sevgilinz var demektir... =)))) Sabırlı olun, zamanla isteklerine yavaştan karşı çıkın.. Ani tepki verme ama =) kolay gelsin canımmm..

tamam bizimkilerde karışıyo ediyo..
mesela benimde o varken garsona bagırmama izin vermez amaa bu tavırları karşısında ben ona alttan almam üstten gelirim...
yada kıyafetim açık olsa karışır eder buna bile yinede karışmasına kızarım...
alttan alırsan sürekli bir ömür bu şekilde bir hayat seni bekliyor bunu bil...
birde üstüne üstük aykaklarını uyıkamışsın...
ben iş yaparken o biraqsını içse ben o bulaşık legenindeki suyu kafasından aşagı dökerdimm..
gitsin temizlikçi tutsun...
birde aklıma takıldı..
onun aykkabılarını yıkadıgın bulaşık legenini inşallah sonra çöpe atmışsındırr...

edda yorumuna bayıldım aynen senın gıbı dusunuyorum :)))

sanırım ayak yıkamaya takılmışlar.
valla o benim ayaklarımı yıkadı ben de onunkileri :) ikimiz de mutlu olduk.
benim sevgilim de maço görünümlüdür. ama kibardır da. Bi yere gitsek sandalyemi tutar, garsonu o çağırır.
her istediğimi giymemek gibi bi durumum kısmen var.
ben askılı, dekolteli, dar, kısa giyen bir insan değildim, onla ilişkimizden sonra da giymedim. sorun olmadı yani bu konu.
gece o yoksa dışarı çıkmam pek. 7 ye kadar falan kalırım dışarda.
arkadaşlarımla eğlenmeye de gitmem. zaten kalabalığı hiç sevmem, sigara alkol kullanmadığım için ortamlara girmem ;)
eskiden tartışırken sesini yükseltirdi. ama o huyunu yonttum kaydirigubbakcemile3
dışarda o maçodur kısacası, içerde ben :)))

hatta bi defasında bir arkadaşımızla otururken alkol almak istedi. ben bi bakış attım hayır diye. içmicem dedi arkadaşımıza. Arkadaş da ona sordu. Bu kız bu kadar mı korkuttu gözünü diye. eve gidince ne yapar beni sonra dedi:))

birbirimizi bazı konularda kısıtlıyoruz açıkçası ve bunu normal buluyorum. o benim istemediklerimi yapmıyor, ben de onunkileri. ama beraberken her istediğimizi yapıyoruz ;)

Hiçbirşey değil de okurken, özellikle o ayak yıkama kısmını okurken suratımın aldığı şekile, görmememe rağmen kendim bile şaşırdım, o derece yani :sinifsinif:

sen bide benim burda aldığım şekilleri bir görseydin şekilden şekile renkten renge girdim maşallah burda delikafadulden
aynada kendimden ürkerim diye de bakmadım delikafadulden

ama en şekil değiştirdiğim kısımlar
1) ayak yıkama
2) bulaşık leğeni
3) bulaşık leğenini attın mı?

delikafaduldensempatiksalakcinniakannehirkaydirigubbakcemile3

adamla fantazi olsun diye banyoya girip herbiyerini yıkarlar
ayak yıkamak artık sembol olmuş ve haa bunu takan var hayret
yıkarım ya neden yıkamayım ki bu bi alçalma değilki o insanla her şeyi yapıosun da söz konusu ayak oluncamı ııııııy iiireenç oluyo anlamadım gtti
daha açık konuşamıorum ama çok daha ıy dedirtcek işleri sırf cinsellik adı altında yapıoruz da
sevdiğim adama masaj niyetli bunu yapmak mı sorun
şahsen yıkarım zevkle hem de gerçi yaptırmaz kıyamaz bana ama arada yaparımm
yorucu bi işi var zaten bütün gün dışarda
ne var ki bitanecik nişanlım kocam olsun tıkarım hiç te gocunmam yeri gelir oda yıkar eminimolumunekankayizsmile

Back
X