Mapustaki kv

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne yaşadığınıZi bilmiyorum ama üzüldüm kadına. . Yazık hapishanede mi yaticak?
Esinizin annesi ne olursa olsun bana kalırsa insanlık sizden kalsın . Belki kötü şeyler yasadiniz ama bu süreçte biraz rafa kaldırıp eşinize destek olmalisiniz. .
Kimse anne babasını seçemiyor ve cok uZgundur ben eşinize çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun .

Eşime desteğim sonsuz birçok arkadaşa yazdıgım gıbı asla onu uzcek bışey yapmam.
Srdugum sey kp arayım mıydı .
Aradım . Dün kayınlarımla görüştüm iyiler çok şükür.
18 Ocakta salıcaklarmış .

Ay ben de guldum bu konuya.Kvler level atlamis mapustaki kv:).Komik anlatmissin bir de.Ama bir gecmis olsun de.Allah kurtarsin de.Temiz iccamasir gotur.Kayinlarin kucucukmus yanina alabilecegini soylemissin cok guzel.Insan evladi olmak lazim biraz.Bakarsin bunlari gorunce utanir.Disari ciktiginda kotu olursa sen de tavrini koyarsin yine.Esine politik davranmani destek olmani da sevdim.
Kadin okadar beddua etmis size kendine donmus .

Reactions: H E
Eşim dün görüşüne gitti.
Orda işte sormuş baban kardeşlerin nasıl . Oda H E bugun gitti . Yemeklerını yaptı çaylarını demledı demiş . Ağlamış falan . Söz özür dilicem bir daha bişey demicem . falan demiş YERSEN

Keşke benimkini de atsalar içeri azıcık akıllanir belki hiç arama bu arada bende konuşmuyorum çok mutluyum çok şükür allahima:)

Eşin için üzücü bi durum olmuş.bi sene yatarsa bi 1 sene daha kafan rahat olur:)))))

çok güzel anlatmışsınız güldürdünüz beni :) hiç sıkmayın canınızı etme bulma dünyası, o yanında ol diyen eş dost akraba onlar oluversin yanında bir zahmet

Benim anlamadığım kp degilde,kv niye tutuklaniyor?

Kk nın hep hatırlanacak konularından biri :) anlatım tarzınız o kadar güzel ki :)

Belki de kıymetinizi anlamıştır içeriyi görünce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…