Mapustaki kv

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet babası var ama ne bilim ne kdr ilgilenır erkek . Valla kafamda milyon tane soru , seçenek . Bakalım rabbim yanlış yola saptırmasın , yanlış seyler yaptırmasın.
yemek götürebilirsiniz bence yeterli olur
kv dönene kadar kadın tutarlar temizlik için

Reactions: H E
Dünden beri başlığı görüp görüp gülüyorum. Hayır, yaşlı kadın mapusa düşmüş çok kötü bir durum ama...al işte yine güldüm ya çok komik geliyor konu sahibi de öyle güzel anlatmış ki
Gülüp gülüp kendimi suçlu hissediyorum

şartlı tahliye olduktan sonra cezasının kalan kısmını denetimli serbestlikten faydalanarak tahliye olacak
orda denetim ne verirlerse imza yükümlülüğü veya bir kamu kurumunda saatli çalışma buna uysun yoksa
tekrar cezaevine girer kalan kısmını cezavinde geçirmek zorunda kalır

Mutlaka
Herkes yaşadığını bilir
Haklısın canım
Tabii senin bileceğin iş

Sorun ne olursa olsun o yaşta hapse düşmüş bir kadın için yapılan yorumlar çok vicdansız. Hiç kimsenin kanadı yok yani hiç birimiz melek değiliz de hani şöyle bir durumdan da keyf alacak kadar insanlığımızı yitirmemeliyiz diye düşünüyorum.

Evet ona karşı bişey hissedemiyorum . Offf offf kaynım var ilk okul 4 e gidiyo diğeri lise 3 onlara da üzülüyorum .
Olmadı çocukları benım eve alırım
Ayy çocuklar için çok kötü olmuş

Senin kv ciksin mapustan yerine benim kv gonderem.
Tespihte hediye ederim.

Hepimizden temiz kalplisin heraldeki senin başına gelmiş bizimkilere dua eder misin rica etsemmmm senin kv de de kendini yalnız hissetmesin hem

Herkes ettiğini buluyor. İlahi adalet bence olan. Sen yine de iyilikle yaklaş.

Çok mu beddua ettiniz :)) son zamanlarda savundugum sey; insanlara hakettigi gibi davranicaksin. Malesef iyi olmak insanin kendinden baska herkesin isine yariyor.

Nede olsa eşinizin babansi aramiz daha iyi olacak

Arama şimdi yüz bulup gelip kalır,dertsiz başına dert açma.

Baska boyle hapise atilma sebebi var mi bildiginiz..kv nize arkadas lazimmi

Zaten görüşmediğiniz hayatınızdan çıkarttığınız insan için bir şey yapmak zorunda değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…