yemek götürebilirsiniz bence yeterli olurEvet babası var ama ne bilim ne kdr ilgilenır erkek . Valla kafamda milyon tane soru , seçenek . Bakalım rabbim yanlış yola saptırmasın , yanlış seyler yaptırmasın.
Eşime desteğim sonsuz sadece empati yaptığım için babasını aradım ve kaynımla ilgilenmek istedim . Ama bu kdr üzülemiyorum yalan yok . Bana kızan yorumları okurken azcık üzülür gibi oluyorum sonra aklıma bana ettiği binbirtürlü beddua geliyo aklınızın almıyacağı beddular .
Ben herzaman bedduadan korktum çünkü annem beni beddua etme döner dolaşır başına gelir diye anlattı . Hyayım boyunca beddua etmedım kimseye ama çok beddua aldım küfür yedim kv. Hiç haketmedim . Onca yaptıgı şeye ragmen asla ama asla kötü bir sözle karşılık vermedım . Günlerce ağladım. Eşimle ayrılma aşamasına geldim. Annemin yanına gittim bitsin hersey diye eşim geldi aldı . Şuan eşim neden yanımda bana yapılan haksızlığa asla ses etmediğim için saygısızlık yapmadığım için .
Şimdi gelipte bana çok acımasızdın demeyin yani. Ne acılar çektiğimi rabbim bilir .
O ağlarken hasta olmuş numaraları yaparken çok kötüyüm felç geçiriyorım derken bütüüün ilgiyi başına toplarken ben yalnız odamda hüngür hüngür ağladım.
Yine de Aşlah şahit bana ettiğini buldu demedim.
Benim içim çok rahat isteyen istediğini desin . Sanki seni öldürmedi ya desin umrumda değil benim gibi bir insan bu haldeyse öldürmekten beter etmiştir.
Sevgilerrr saygılarrr
Ayy çocuklar için çok kötü olmuşEvet ona karşı bişey hissedemiyorum . Offf offf kaynım var ilk okul 4 e gidiyo diğeri lise 3 onlara da üzülüyorum .
Olmadı çocukları benım eve alırım
Hahhahahah yaaaa:)))Mapista ne guzel..olayin bu kismina odaklandigim icin kp kismina gelemedim..gozlerimi kapattim hayallere daldim şuan..Kv mupusta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?