Mapustaki kv

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Temiz iç çamaşırı cigara falan al da git...Şaka bir yana ben de eşim için üzülürdüm böyle bir durumda...Kayınvalideniz dolaylı olarak , size yaptıklarının bedelini ödüyor kanımca

Temiz iç çamaşırı cigara falan al da git...Şaka bir yana ben de eşim için üzülürdüm böyle bir durumda...Kayınvalideniz dolaylı olarak , size yaptıklarının bedelini ödüyor kanımca
Orasıını Rabbim bilir . Umarım orda kaldığı sürece aklı başına gelir kalbını kırdıgı butun insanları şöyle bır düşünüp ben naptım der. NAptımda bu yaşımda buralara düştüm der .
Ama ne kdr sevmesemde eşim için hemen çıkmasını ısterdım . Annesı sonuçta ana gbi yarr olmazmış .

Geçmiş olsun canım
Muhtemelen otel polise isimleri verdiğinde çıkmış ortaya yakalama emri
Sen kp ara ki aramışsın ara ara da eşine sor ilgileniyomuş gibi yap gelme gitme yüz bulmasınlar bence
Onu bunu araya sokacaklarına avukata gitsinler o halleder

Reactions: H E
Eğer sana bu gelişen olay olsaydı kv den oh oh çekerdi.
Etrafta sevinç gülücükleri atardı.
Bence tutumunu koru, kp rin madem karısına hataları olduğu hâlde sana bu yapılan haksızlıklarda yapma etme demeyip, kötü olamam demiş ya. Hiç istifini bozma. Karısınla ilgilensin.
Ya arkadaş tüm kv ler böyle mi olur. Nedir bu gelinlerin çektiği.
Etme bulma dünyası, allah resmen senin ahını almış.
Herşey bu dünyada aslında.
Kadın koşturmuş resmen cezasını çekmek için.
Sen tavrını korursan bi daha sana bulaşamaz.

Bende öyle dedım de avukatlık bı mevzuu yokmuş öyle dediler.
Aynen ben görevımı yaptıgımı düşünüyorum . bu süreçte en çok yapabılceğim şey küçük kaynımı yanıma alırım o bundan fazlası gelmez.

Valla ne kadar sevmesede insan olarak bakınca 1 sene bilmem kac ay hapisten bahsediliyor insan kendini koyar onun yerine
Kötü birşeye gülmek için onu kendinden uzaklaştırman lazım zaten
Konu sahibinin kv sinden ziyade
Bu biraz daha farklı
Şunuda belirteyim kötü birinin cezasını çekmesi beni üzmez enpatide yapamam ve mutluda olurum

Oha nasıl avukatlık mevzu yok kadın hapse düşmüş ki daha önce verselerdi avukata bişey çıkmadan sonuçlanabilirdi
siz içinizi ferah tutun yapacağınızı yapmışsınız zaten Allahın sopası yok diyoruz biz buna

Mahkeme sonuçlanmış diyo adliyedekiler.
Bence biraz kv kp suçu var olayı takıp etmemişler.
Eşimde şuan ona deliriyo baana söylesenız ben hallederdım bu konu buraya gelmeden diyo ama işte olan oldu

Ne fark eder ? Öylede böylede komik degil.
bi insan hapse girmiş, ne eğlence çıkmış millete. kötüyse görüşmezsin. olur biter. haklısın tweety. ben de zor tuttum kendimi.

çok sevinenlerin darısı başına bu kadar eğlenceli buluyorlarsa allah kavuştursun desen kıyamet kopar, ama onlar başkasına bunu layık görebiliyor. pes doğrusu.

küçük kaynın kaç yaşında?

küçük kaynın kaç yaşında?
ilkokul 4 de gidiyo . Annesıne de çok düşkün daha bu yaşında hala beraber yatıyolardı . Bizde kediler falan varya onun kfası dağılır . Okulu benım çalıştığım yerde zaten her sabah beraber gdi p geliriz şu iş btene kdr

insan istemeden gülüyor çok tatlı yazmışsınız
birisi de yazmış ya koğuş ağası yaparlar diye orda benim film koptu.bir ara parmaklıklar ardında diye bi dizi vardı değişik bi kadın vardı orda koğuş ağası gibi.
son olarak kp aramanız iyi olmuş.anladığım kadarıyla o da karısının korkusundan susmuş.insanlık sizde kalmış.

Kv yi ben ihbar ettim Konya'da sen rahata kavus diye dermisim
Arayıp sadece gecmis olsun diyebilirsin .Otesini yapma. Kizz bu kv mapusta iyice psikopata baglayip çıkınca sana yürümesin

Bundan sonra konu sahibinin gözünü bununla korkuturmuş içeri girmiş çıkmışlıgım var GELİN akıllı ol

bu yaşta hala annesiyle yatıyor olması içler acısıymış..
evde babası varken gereksiz gördüm ben bu düşünceyi.

bu yaşta hala annesiyle yatıyor olması içler acısıymış..
yaşı da küçük sayılır siz ama evde babası varken gereksiz gördüm ben bu düşünceyi.
Evet babası var ama ne bilim ne kdr ilgilenır erkek . Valla kafamda milyon tane soru , seçenek . Bakalım rabbim yanlış yola saptırmasın , yanlış seyler yaptırmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…