Mapustaki kv

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kv yi ben ihbar ettim Konya'da sen rahata kavus diye dermisim
Arayıp sadece gecmis olsun diyebilirsin .Otesini yapma. Kizz bu kv mapusta iyice psikopata baglayip çıkınca sana yürümesin

Icinden ne geliyorsa kim neyi hakidiyorsa onu yap. Yaşayan sensin. En doğru karari da sen verirsin. Bu arada okurken düşündüm de benim kaynanayi mapusa gondersek cezasinin dolmasini beklemeden tekrar salarlar kesin orayi da birbirine katar isyan cikartirdi

Normalde 1 yil 3 ay hapis cezasinin yatari 10 ay civaridir. O da 1 seneden az oldugu icin denetimli saliverme yapılması lazim. Sanirim sizi kv 2 yil ay ceza almis. Onun yatari 1 yil 3 ay a denk gelir. O yuzden direk sartli tahliye verilmez. Ancak 10 ay yattiktan sonra denetimli serbestlikle.cikar.
Sizin veriler net olmayinca ancak bu kadar tahmin edebiliyorum.
Ote yandan normalde kapali ceza evine ayin 8 indengirip 18 once cikacaksa 10 gun kapalida kalacak demektir. Normalde cezanin 1/10 u kapalida kalani acikta gecirilebilir yani 90 gun acikta kalacak demektir..
Dedim ya veri yetersiz anca tahmin edebiliyorum.
Kp meselesine gelince. Gidin polise kp de dahil ise suc ortagi o deyin kurtulun

İçinden geleni yap. Çok bilen gitsin kendi destek olsun..
O zamanında siz kötü şeyler yaşarken umursadı mı? Sen de umursuyorsan ara yoksa hiç takma kim ne derse desin.
Destek olursan da gönül sadakan olur..

Geçmiş olsun deyin
Yaşlı başlı insan kolay değil oralarda hayat
Böyle zamanlarda biraz ılımlı olmak lazım sonuçta eşinizin hatrı var

Kp senin sorumlulugun disinda birisi. İlgilenmek zorunda degilsin.

Ben hiçbir adım atmamanız taraftarıyım. Çünkü arayıp sormak bi yana kv-kp için elinizden geleni yapsanız da yine nankörlükle karışılacaksınız.

Sonra da çooook kızacaksınız kendinize.

Alma mazlumun ahını çıkar mahpusta
İçinden geleni yap sadece

Mapista ne guzel..olayin bu kismina odaklandigim icin kp kismina gelemedim..gozlerimi kapattim hayallere daldim şuan..Kv mupusta..

valla bu kadar kv konusu okuyoruz hic hapse dusenini gormemistim tovbe est

ben sizin yerinizde olsam kp yi arar en azindan gecmis olsun derdim , insanlik sizde kalsin

Ben gitmezdim,ne cektiginizi siz biliyorsunuz ama ben gitmezdim. Okadar zaman dik durusunuzdan odun vermis olacaksiniz. Madem karisiyla kotu olmak istemiyormus cok da sizi umursadigini sanmiyorum su an.

Sen mi ihbar ettin doğru söyle

En azından bi geçmiş olsun diyin, insanlık sizde kalsın.

Hadi itiraf edelim, baslik bazilarimizin agzini sulandirdi bence bi gecmis olsun diyin, yanina da isterseniz gidin. Zaten yapabileceginiz pek bir sey yok gibi...

Çok komik anlatmışsınız, istemsizce güldüm derdinize. :)

Calisiyormussun bahane zaten bulunur.
Kalbinin sesini dinle biz onceden neler oldu bilmiyoruz esin bile gorumedigine göre durum fenaymis
Yapcak bişi yok yatsın çıksın tovbe yarabbim durum trajikomik :)

Geçmiş olsub de

Bazı insanlar kırdıkları kalplerin bedelini bir şekilde öderler. Sizinki de böyle olmuş. Umarım ıslah olur.

Yani arayıp bir geçmiş olsun denilebilir dostlar alışverişte görsün diye ziyaretine gidilebilir. Geçmiş olsun.

Kv. Kodesi boylamis
Gercekten traji komik olmus
Gecmis olsun ama bu kadar gecimsiz kadini kodeste ya kogus agasi yaparlar ya da hucreye atarlar

Bi an kv buraya üye de banlandi mune mapusuna mi düştü diye düşündüm başlığı okuyunca
Konuya da güldüm valla,sayılı gün cabuk geçer don tesbih mesbih yollayın içeri

Akrabalar mapıstaki kv ziyarete de gönderirler seni, allah kurtarsın bacım

kp baksin kendine bisver kv biraz mahpusta kalsin akillansin

Bi an benim kv yi öyle hayal ettim de

Yine de eşim var arada üzülürdüm, aramak, sormak size birşey kaybettirmez .

Aksine insanığınızı unutmazsınız.

O ne yapmış olursa olsun.

Kvler her geçen gün bir çılgınlık yapıp level atlıyor :)

Geçen ki felçli kv nin cinsellik merakından sonra hepten şaşırır oldum

Kv yi ben ihbar ettim Konya'da sen rahata kavus diye dermisim
Arayıp sadece gecmis olsun diyebilirsin .Otesini yapma. Kizz bu kv mapusta iyice psikopata baglayip çıkınca sana yürümesin

Para tatli gelip bir haltlar oluyor
Sen niye vicdanli olucakmışsın?!

Kv nin her turlusunu okudukta bi hapse gireni yoktu o da oldu tam oldu :) ziyarete git temiz ic camasir falan gotur :)

İçinden geleni yap. Çok bilen gitsin kendi destek olsun..
O zamanında siz kötü şeyler yaşarken umursadı mı? Sen de umursuyorsan ara yoksa hiç takma kim ne derse desin.
Destek olursan da gönül sadakan olur..

Geçmiş olsun deyin
Yaşlı başlı insan kolay değil oralarda hayat
Böyle zamanlarda biraz ılımlı olmak lazım sonuçta eşinizin hatrı var

Kp senin sorumlulugun disinda birisi. İlgilenmek zorunda degilsin.

Ben hiçbir adım atmamanız taraftarıyım. Çünkü arayıp sormak bi yana kv-kp için elinizden geleni yapsanız da yine nankörlükle karışılacaksınız.

Sonra da çooook kızacaksınız kendinize.

Çıkınca kaçak sigaradan değil namusu icin adam vurmus havasinda gezecek benden söylemesi.

Hepinizr yorumlarınız için teşekkür ederim . Sırf eşimin hatrı için Kayınpederimi aradım . Tel no mu bile silmiş tanımadı ben Elçin dedim uzatmadan geçmiş oldun deyip 2 lak lak edip kpattım . Benden bu kadar daha da bişey yapmam

İtirazdan sonra 1 yıl 3 aya düşmüş cezası ondan sonrası yok takıp etmemişler . Allaaaa diyorsun kı bu 10 ay mapuslarda

Öncelikle hiç bukadar akici, samimi bi dert okumamıştım. Kp özünde kötü değilmiş. Bence arama, git görüş. Yazık ne uzuluyordur şimdi Allah bilir

Öncelikle hiç bukadar akici, samimi bi dert okumamıştım. Kp özünde kötü değilmiş. Bence arama, git görüş. Yazık ne uzuluyordur şimdi Allah bilir
Aradım geçmiş olsun dedim . Eşim cuma gunu görüş varmış orda annesine bakıp ist. Geri gelicek . Geldiğinde artık duruma göre giderim ama inan hiç ayaklarım gitmiyo

Helcin ya neler olmus boyle Oturdugum yerde guldum valla. Sahsen hic uzulemeyecegim, iyi bir insan olsaymis merhamet edilirdi zaten. Bosver zorlama. Ama bari kayinpederi ararsin diyecektim ki son yazdigini gordum o da numarani silmis falan. Hic degilse aramadim demezsin.

Kaynanaya gelince kalsin orada ya... Iyi orada o. Boyle iyi.

Benim kaynanamin basina niye gelmiyor boyle seyler ya

Ahh wolfrogcum ahhh
Bnde içimden diyorum kalsın banane ,ama eşime üzülmüş gibi yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…