Normalde 1 yil 3 ay hapis cezasinin yatari 10 ay civaridir. O da 1 seneden az oldugu icin denetimli saliverme yapılması lazim. Sanirim sizi kv 2 yil ay ceza almis. Onun yatari 1 yil 3 ay a denk gelir. O yuzden direk sartli tahliye verilmez. Ancak 10 ay yattiktan sonra denetimli serbestlikle.cikar.Başlığımda amma afilli oldu .
Gelmiş gemiş en janjanlı başlık.
Merhaba diyerek giriş yapem derdimi dökem , içimi rahatlatam
Eşimle evleneli 5 yıl oldu . 1 yıl kv kaldık hayatımın en b*ktan yılıydı. Daha sonra gözümüzü karartıp ayrıldık sadece kıyafetlerimizle ortada kaldık . Kv hiiç hiiç anlaşamıyorum ayrıldıktan sonra bile bana sataşcak bşeyler buldu ve bu 5 yıl içerisinde 100 kere küstük barıştık . Neyse son 1,5 yıldır kendısını hiçbir şekilde görmüyorum . Eşimde bu 1,5 yıldır görüşmüyordu en son çok fena aramız açıldı çünkü . Neyse yavaştan konuya geçiyorum .
Şimdi 1 ay önce işte eşimi aramış oğlumda oğlum da oğlum diye ağlamış . E tabi ki eşimin annesı asla konuşma görüşme demem . Eşim gitti işte onlar barıştı ben aslaa barışmam diye kırmızı çizgimi çektım .
Eşim ay da bır şehir içi tura çıkar işi gereği . Annesı de demiş ki bende geleyim değişiklik olur . Bunlar ana oğul pazartesi yola çıktıklar akşam Konya ya vardılar.
Gece saat 10 gibi polisler sen oteli baaaasss . Eşim açmış kapıyı ............ burda mı . Eşimde evet annem burda demiş . Annenızın tutuklama kararı var deyip almışlar kadını
Yolda eşim aradı annemi tutukladılar falan diye tabı ben şook .
Tutuklama sebebi, şuymuş . Eşimin ailesi bir dönem bakkal dükkanı işletti . Orda kaçak sigaramı ne satmışlar polislerde yakalayıp tutanak tutmuşlar. Mahkemeye kadar gitmiş bu olay mahkeme 2,5 yıl hapis cezası falan vermiş bunlar itiraz etmişler 1 yıl 3 aya indirilmiş en son. Sonra bunlar takıp etmemiş mi eve kağıtmı gelmemiş inanın bilmiyoruz eşimle ikimiz mal gbi kaldık .
Şimdi Kv. Kapalı ceza evinde eşim ne zman çıkar diye sormuş adliye 18 ocakta tahliye edilecek demiş ceza evi infaz memuruda 18 Ocakta açık ceza evine tahliyeordan ne zaman çıkar dıye sordugunda biz bizden çıkana kadar biliyoruz gerisini bilmiyoruz demişler
Şimdi bu kadın 1 yıl 3 ay hapistemı yatcakKimse birşey bilmiyor. Şuan akrabalar tanıdık sokmya çalışıyolar tam net bilgi almak için ...
He butun sorunumuz buymuş gibi butun akrabalar benı arayıp bu zor zamanda kp. yanında ol diyolar. Allahım elim ayağım buz kesildi . Bana o kdr kötü şeyler yaşattılar ki hiçbirini unutamıyrum .
Kp. kızma sebebımde hep sustu , hep sustu . Bize siz haklısınız ama karımla kötü olamam dedi. Normal bir baba gibi olup hoop kadın kendıne gel diyemedı eşine
Şimdi ben kp arayıp geçmiş olsun deyıp yanına gideyim m i
Bi yanım ara , bir yanımda hiç kurcalama diyo
Yardım edin akıl verin . Ne güzel 1,5 yıldır rahattım ya
Eşim açısından çok üzülüyorum ama kv karşı en ufak bir sevgi kalmamış bazılarınız kızabılır ama sadece eşimin üzülmesine üzülüyorum şuan.
Hiç empatı falan yap demeyin benım yaşadıklarımı yaşasanız kv lafını ağzınıza bile almazdınız.
Daha yazsam neler yazarım da off offf buraya yazmak azda olsa rahatlattı valla.
Başlığımda amma afilli oldu .
Gelmiş gemiş en janjanlı başlık.
Merhaba diyerek giriş yapem derdimi dökem , içimi rahatlatam
Eşimle evleneli 5 yıl oldu . 1 yıl kv kaldık hayatımın en b*ktan yılıydı. Daha sonra gözümüzü karartıp ayrıldık sadece kıyafetlerimizle ortada kaldık . Kv hiiç hiiç anlaşamıyorum ayrıldıktan sonra bile bana sataşcak bşeyler buldu ve bu 5 yıl içerisinde 100 kere küstük barıştık . Neyse son 1,5 yıldır kendısını hiçbir şekilde görmüyorum . Eşimde bu 1,5 yıldır görüşmüyordu en son çok fena aramız açıldı çünkü . Neyse yavaştan konuya geçiyorum .
Şimdi 1 ay önce işte eşimi aramış oğlumda oğlum da oğlum diye ağlamış . E tabi ki eşimin annesı asla konuşma görüşme demem . Eşim gitti işte onlar barıştı ben aslaa barışmam diye kırmızı çizgimi çektım .
Eşim ay da bır şehir içi tura çıkar işi gereği . Annesı de demiş ki bende geleyim değişiklik olur . Bunlar ana oğul pazartesi yola çıktıklar akşam Konya ya vardılar.
Gece saat 10 gibi polisler sen oteli baaaasss . Eşim açmış kapıyı ............ burda mı . Eşimde evet annem burda demiş . Annenızın tutuklama kararı var deyip almışlar kadını
Yolda eşim aradı annemi tutukladılar falan diye tabı ben şook .
Tutuklama sebebi, şuymuş . Eşimin ailesi bir dönem bakkal dükkanı işletti . Orda kaçak sigaramı ne satmışlar polislerde yakalayıp tutanak tutmuşlar. Mahkemeye kadar gitmiş bu olay mahkeme 2,5 yıl hapis cezası falan vermiş bunlar itiraz etmişler 1 yıl 3 aya indirilmiş en son. Sonra bunlar takıp etmemiş mi eve kağıtmı gelmemiş inanın bilmiyoruz eşimle ikimiz mal gbi kaldık .
Şimdi Kv. Kapalı ceza evinde eşim ne zman çıkar diye sormuş adliye 18 ocakta tahliye edilecek demiş ceza evi infaz memuruda 18 Ocakta açık ceza evine tahliyeordan ne zaman çıkar dıye sordugunda biz bizden çıkana kadar biliyoruz gerisini bilmiyoruz demişler
Şimdi bu kadın 1 yıl 3 ay hapistemı yatcakKimse birşey bilmiyor. Şuan akrabalar tanıdık sokmya çalışıyolar tam net bilgi almak için ...
He butun sorunumuz buymuş gibi butun akrabalar benı arayıp bu zor zamanda kp. yanında ol diyolar. Allahım elim ayağım buz kesildi . Bana o kdr kötü şeyler yaşattılar ki hiçbirini unutamıyrum .
Kp. kızma sebebımde hep sustu , hep sustu . Bize siz haklısınız ama karımla kötü olamam dedi. Normal bir baba gibi olup hoop kadın kendıne gel diyemedı eşine
Şimdi ben kp arayıp geçmiş olsun deyıp yanına gideyim m i
Bi yanım ara , bir yanımda hiç kurcalama diyo
Yardım edin akıl verin . Ne güzel 1,5 yıldır rahattım ya
Eşim açısından çok üzülüyorum ama kv karşı en ufak bir sevgi kalmamış bazılarınız kızabılır ama sadece eşimin üzülmesine üzülüyorum şuan.
Hiç empatı falan yap demeyin benım yaşadıklarımı yaşasanız kv lafını ağzınıza bile almazdınız.
Daha yazsam neler yazarım da off offf buraya yazmak azda olsa rahatlattı valla.
Gülesim geldisadece iceri girmesine.
Simdi yasli kadin orda ne yapiyordur oda var bu saaten sonra cezaevinde dusmus kadin.
Sen kimsenin sozune bakma. Kalbinden icinden ne geciyorsa onu yap. Kimse seni yargilayamaz,sonucta yasadiklarini sen biliyorsun
Mapista ne guzel..olayin bu kismina odaklandigim icin kp kismina gelemedim..gozlerimi kapattim hayallere daldim şuan..Kv mupusta..
valla bu kadar kv konusu okuyoruz hic hapse dusenini gormemistim tovbe est
ben sizin yerinizde olsam kp yi arar en azindan gecmis olsun derdim , insanlik sizde kalsin
Ben gitmezdim,ne cektiginizi siz biliyorsunuz ama ben gitmezdim. Okadar zaman dik durusunuzdan odun vermis olacaksiniz. Madem karisiyla kotu olmak istemiyormus cok da sizi umursadigini sanmiyorum su an.
Sen mi ihbar ettin doğru söyle
En azından bi geçmiş olsun diyin, insanlık sizde kalsın.
Hadi itiraf edelim, baslik bazilarimizin agzini sulandirdibence bi gecmis olsun diyin, yanina da isterseniz gidin. Zaten yapabileceginiz pek bir sey yok gibi...
Çok komik anlatmışsınız, istemsizce güldüm derdinize. :)
Calisiyormussun bahane zaten bulunur.
Kalbinin sesini dinle biz onceden neler oldu bilmiyoruz esin bile gorumedigine göre durum fenaymis
Yapcak bişi yok yatsın çıksın tovbe yarabbim durum trajikomik :)
Geçmiş olsub de
Bazı insanlar kırdıkları kalplerin bedelini bir şekilde öderler. Sizinki de böyle olmuş. Umarım ıslah olur.
Ben böyle olaylarda ne olursa olsun aranması/gidilmesi taraftarıyım. Bir geçmiş olsun, Allah kurtarsın demekle bir şry kaybetmezsiniz diye düşünüyorum. Her ne yapmış olursa olsun, düşene gülmek/düşene bir tekme vurmak bana yakışmaz şahsen. Size de yakışacağını düşünmüyorum.
Tabii gene siz bilirsiniz. Nacizane fikrim.
Yani arayıp bir geçmiş olsun denilebilir dostlar alışverişte görsün diye ziyaretine gidilebilir. Geçmiş olsun.
Kv. Kodesi boylamis
Gercekten traji komik olmus
Gecmis olsun ama bu kadar gecimsiz kadini kodeste ya kogus agasi yaparlar ya da hucreye atarlar
Bi an kv buraya üye de banlandi mune mapusuna mi düştü diye düşündüm başlığı okuyunca
Konuya da güldüm valla,sayılı gün cabuk geçer don tesbih mesbih yollayın içeri
Akrabalar mapıstaki kv ziyarete de gönderirler seni, allah kurtarsın bacım
kp baksin kendine bisver kv biraz mahpusta kalsin akillansin
Bi an benim kv yi öyle hayal ettim de
Yine de eşim var arada üzülürdüm, aramak, sormak size birşey kaybettirmez .
Aksine insanığınızı unutmazsınız.
O ne yapmış olursa olsun.
Kvler her geçen gün bir çılgınlık yapıp level atlıyor :)
Geçen ki felçli kv nin cinsellik merakından sonra hepten şaşırır oldum
Kv yi ben ihbar ettim Konya'da sen rahata kavus diye dermisim
Arayıp sadece gecmis olsun diyebilirsin .Otesini yapma. Kizz bu kv mapusta iyice psikopata baglayip çıkınca sana yürümesin
Icinden ne geliyorsa kim neyi hakidiyorsa onu yap. Yaşayan sensin. En doğru karari da sen verirsin. Bu arada okurken düşündüm de benim kaynanayi mapusa gondersek cezasinin dolmasini beklemeden tekrar salarlar kesin orayi da birbirine katar isyan cikartirdi
Para tatli gelip bir haltlar oluyor
Sen niye vicdanli olucakmışsın?!
Kv nin her turlusunu okudukta bi hapse gireni yoktu o da oldu tam oldu :) ziyarete git temiz ic camasir falan gotur :)
İçinden geleni yap. Çok bilen gitsin kendi destek olsun..
O zamanında siz kötü şeyler yaşarken umursadı mı? Sen de umursuyorsan ara yoksa hiç takma kim ne derse desin.
Destek olursan da gönül sadakan olur..
Geçmiş olsun deyin
Yaşlı başlı insan kolay değil oralarda hayat
Böyle zamanlarda biraz ılımlı olmak lazım sonuçta eşinizin hatrı var
Kp senin sorumlulugun disinda birisi. İlgilenmek zorunda degilsin.
Ben hiçbir adım atmamanız taraftarıyım. Çünkü arayıp sormak bi yana kv-kp için elinizden geleni yapsanız da yine nankörlükle karışılacaksınız.
Sonra da çooook kızacaksınız kendinize.
Çıkınca kaçak sigaradan değil namusu icin adam vurmus havasinda gezecek benden söylemesi.
İtirazdan sonra 1 yıl 3 aya düşmüş cezası ondan sonrası yok takıp etmemişler . Allaaaa diyorsun kı bu 10 ay mapuslardaNormalde 1 yil 3 ay hapis cezasinin yatari 10 ay civaridir. O da 1 seneden az oldugu icin denetimli saliverme yapılması lazim. Sanirim sizi kv 2 yil ay ceza almis. Onun yatari 1 yil 3 ay a denk gelir. O yuzden direk sartli tahliye verilmez. Ancak 10 ay yattiktan sonra denetimli serbestlikle.cikar.
Sizin veriler net olmayinca ancak bu kadar tahmin edebiliyorum.
Ote yandan normalde kapali ceza evine ayin 8 indengirip 18 once cikacaksa 10 gun kapalida kalacak demektir. Normalde cezanin 1/10 u kapalida kalani acikta gecirilebilir yani 90 gun acikta kalacak demektir..
Dedim ya veri yetersiz anca tahmin edebiliyorum.
Kp meselesine gelince. Gidin polise kp de dahil ise suc ortagi o deyin kurtulun
Aradım geçmiş olsun dedim . Eşim cuma gunu görüş varmış orda annesine bakıp ist. Geri gelicek . Geldiğinde artık duruma göre giderim ama inan hiç ayaklarım gitmiyoÖncelikle hiç bukadar akici, samimi bi dert okumamıştım. Kp özünde kötü değilmiş. Bence arama, git görüş. Yazık ne uzuluyordur şimdi Allah bilir
Valla 3 ay ile 10 ay arasinda hapisteİtirazdan sonra 1 yıl 3 aya düşmüş cezası ondan sonrası yok takıp etmemişler . Allaaaa diyorsun kı bu 10 ay mapuslarda
Ahh wolfrogcum ahhhHelcin ya neler olmus boyleOturdugum yerde guldum valla. Sahsen hic uzulemeyecegim, iyi bir insan olsaymis merhamet edilirdi zaten. Bosver zorlama. Ama bari kayinpederi ararsin diyecektim ki son yazdigini gordum o da numarani silmis falan. Hic degilse aramadim demezsin.
Kaynanaya gelince kalsin orada ya... Iyi orada o. Boyle iyi.
Benim kaynanamin basina niye gelmiyor boyle seyler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?