Mapustaki kv

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Iyide nasil hemen polise gitmis haber? Madem ole bisey vardi neden gidio adresini basmadilar?

Buarada ben olsam arardim galiba.. zor durumda ararim huyum kurusun
Bunla 1.5 ay once falan aynı mah. Başka bir eve taşındılar muhtarda adres güncellemesi yapmamışlar. Polis gelip evinden almaya kalksaydı bile aynı mah. Herkes tanır evını gosterırlerdı .
Otelde kayıt açtırınca hooooppp düşmüş emniyetee ordan mapısa . Bizimde aklımızda deli sorular neden böyle bişey vardı takıp etmedinizler falan filan ama bu aşamada avukat falan işe yaramaz diyor adliyedikiler karar verilmiş .

Memlek

Memleket nere...
Kacak sigara satan yerler var dukkani olanlar bile var onlar nasil yapabiliyor... onlarinda hapis almasi gerekmez mi...sizin olay biraz daha farkli sanirim
Yok İstanbul dayız . Kaçak sigara satmaktan ceza evıne girdi. Eşime böyle söylemişler .

Memlek

Memleket nere...
Kacak sigara satan yerler var dukkani olanlar bile var onlar nasil yapabiliyor... onlarinda hapis almasi gerekmez mi...sizin olay biraz daha farkli sanirim
Kaçak sigara adı üstünde kaçak. Vergisi ödenmediği ve genellikle terör örgütüne gelir sağladığı için satılması da yasak.

Yok İstanbul dayız . Kaçak sigara satmaktan ceza evıne girdi. Eşime böyle söylemişler .
Ama dedigim gibi tutuncu dukkani olup da el altindan kacak sigara satan cok... seninkinden borc cikmistir alamayinca hapis... bircu odeyebilseydi hapse girmezdi... senin memleket nere diye sordum da konusmandan

cezası az açık da bir iki hafta yatar sonra çıkar her gün imza atar korkacak bir şey yok bence sen ara sadece geçmiş olsun de öyle yüzgöz olma

Benimki mapısa düşse (ay hayali bile güzel)
Sırf onu orda görme hazzını yaşayabilmek için giderdim
Zırt pırt parada isteyemezdi
Don atlet götürürdüm
Mapısda parayı napsın
Aa deme öyle mapusta para lazım oluyomuş eşim vermiş bi miktar oda bize kaçtı

Bence ara yanında ol düşmanın mı canım boşver ayrıca hiç sabıkası olmayan insanı bu yüzden içeri atarlar mı yav :/ erteleniyor diye biliyorum ben ama

cezası az açık da bir iki hafta yatar sonra çıkar her gün imza atar korkacak bir şey yok bence sen ara sadece geçmiş olsun de öyle yüzgöz olma
Ailesi için çıksın valla eşim üzülğyor böyle olunca keşke bn grseydim dalan deyip duruyo üzülüyorum onun bu haline

Ruhsatsiz silahda suc uyusturucuda suc fuhus da suc ..fakat cok guclu para piyasasi kazanci donuyo bu yuzden el altindan hepsi yapiliyo... devlet izin vermese yapilabilir mi sinirdan iceriye sokulabilir mi... ama para getirisi kuvvetli... bu yuzden bunlar el altindan yapilan seyler yasak diyen hanimefendi

Arama tabiki de. Ne munasebet. Hastalik degil bisey degil. Gecmis olsun denecek bisey göremedim ben. Oyle insanlarla hic muhatap olma. Çamur gibidirler yaklaştıkça sana da sicrarlar.

Bence ara yanında ol düşmanın mı canım boşver ayrıca hiç sabıkası olmayan insanı bu yüzden içeri atarlar mı yav :/ erteleniyor diye biliyorum ben ama
Bizde şooktayız o yüzden 1 anda kadın hapisi boyladı kimseden bilgide alamıyoruz o kdr ani oldu ki . Herkes bişey söylüyor. Bakalım yarın kp adam akıllı bilgi almaya çalışcak .

Kp e geçmiş olsun de
Nasıl olsa yelkenleri suya indirmişken birde kv ziyaret gününde temiz iç çamaşırı götür

Biraz vicdansızca gelebilir ama bana iyi günlerimi zehir eden bir insanı kötü gün diye aramam.

Hapisten bir an önce kurtulması için dua ederim üzülürüm ama benden uzak dursun.

Ölse üzülmem orası da ayrı mevzu

Kendileri bize cehennemi yaşatırlar hiçbir kötü günümüz de yanımız da olmazlar ama, onlara bişe olduğu zaman ,bende sizin gibi arada kalıyorum,içimm asla almıyor ama bir yanımda hep huzursuz oluyor.Darısı benim kv deme bu arada

Tel noyu silmesi de bir garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…