Mapustaki kv

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Abovvvv olaya bak
Son yıllarda duyduğum en bomba konu

Kpnin yanında oğlu olsun işte
Gerekiyosa ya da eşinden bi talep geliyosa bi geçmiş olsun diyiver

Mapus damına da temiz çamaşır götür kaynanaya
Patronumda diyo cuma günü sende git kocanla yok dedim kalsın :)

Sen yine o varken uzulmus gibi yapta o yokken tadini cikarirsin her zaman mi oluyo sanki canim
Şuan yok mesela çok mutluyum
Ama işte tel susmuyo o ayrı kapatcam heralde elalemın derdi mapustaki kaynanam değil benim aramamam oldu

En büyük korkum o
Şimdi bu hapisten çıkınca git dicekler ama ben baştan eşimle konuştum . Sakın bana gel deme dedim oda sana barış diyen olmadı dedi

Hapis deyince aklıma direkt Türk dizi klişesi, bi sorunlu tipin gelip baş karakteri bıçaklaması falan geliyor... Gerçek hayatta nasıldır bilmem de ben bi üzüldüm ya.. İnşallah başına kötü bişey gelmez.

Geçmiş olsun. Kp aramışsınız bence de başka bişey yapmanıza gerek yok. Burada okuduğum konulardan sonra bi kv'nin ne tür psikopatlıklar yapabileceğini az çok kestirebiliyorum. İçinizden gelmiyorsa gitmeyin.

Keske benimkide girse iceri ne var sanki. Saka bir yana siz fitratinizdan vazgecmeyin destek olun. Bu seferde esiniz bak annem ne halde destek olmadi der bu sefer annesi melek olur.

Bu
Patronumda diyo cuma günü sende git kocanla yok dedim kalsın :)
Numaranı silmesi ne kadar ayıp allah aşkına

Keske benimkide girse iceri ne var sanki. Saka bir yana siz fitratinizdan vazgecmeyin destek olun. Bu seferde esiniz bak annem ne halde destek olmadi der bu sefer annesi melek olur.
Annesiyle asla konuşmam eşim ne derse desin . Küstüğümüzde dedim çünkü annen benım için yok bunu kabul ediyorsan devam edelim evliliğimize dedim .
Sorum kp üzerindendi onuda aradım gitme konusunuda eşim gelene kadar kafamda tartıcam

Bir telefon kafi bence
He can ciğer olsaydı kayınpederiniz , hakkınızı korusaydı zamanında yanında olmanız gerekirdi diye düşündüm .

Numarani mi silmis yuhh
Sen ustune duseni yapmissin simdi kenara cekil ve izle

Istemsizce konu basligina cok guldum
Sen ustune duseni yapip aramissin
Patronun dedigi gibi bide mapusa ziyarete gidersin hoop tamam bitti gitti
Bekle artik tahliye gununu

kv nin gezme hevesi pahalıya patlamış otelde kimliği verince enselenmiş.
Aynen bende içimden bunu söyledim kimseye söyleyemiyorum bana çıkışcaklar diye . İyi burası varda size anlatıyorum

Iyide nasil hemen polise gitmis haber? Madem ole bisey vardi neden gidio adresini basmadilar?

Buarada ben olsam arardim galiba.. zor durumda ararim huyum kurusun

Memlek
Memleket nere...
Kacak sigara satan yerler var dukkani olanlar bile var onlar nasil yapabiliyor... onlarinda hapis almasi gerekmez mi...sizin olay biraz daha farkli sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…