- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
- Konu Sahibi tubaturem06
-
ayyyy alllahım öldüm güle güle öldür kız şu soğanlarıBir çok yemeğin yapılışı bana göre aynı, salçalı bir yemek yaparak başla, sonra zaten aşamalarını diğer yemeklerde kendin ayarlarsıni öğrenmen gereken tek şey püf noktaları, soğanı öldürmek gibi mesela :) ben bir dönem, soğanları öldüremedim diye ağladığımı bilirim
CNM İKİ SENE VAR KASMA KENDİNİ BEN EVLENİRKEN BİLMİODUM YAPA YAPA YAKA YAKA ÖĞRENDİM ŞİMDİ 1 SENE OLDU HERŞEY GELİYOR ELİMDEN
yaparsın yaparsın valla ben yapıosam yani o kadar beceriksiz birisiyim sen hayli hayli yapoarsın :)Ayy maşallahhhh :) darısı başımaaa
Bir çok yemeğin yapılışı bana göre aynı, salçalı bir yemek yaparak başla, sonra zaten aşamalarını diğer yemeklerde kendin ayarlarsıni öğrenmen gereken tek şey püf noktaları, soğanı öldürmek gibi mesela :) ben bir dönem, soğanları öldüremedim diye ağladığımı bilirim
aynen iş yerinde güldüm şuan herkes bana bakıyoHahhahahahha :))) hic gulecegim yoktu yaaaaaa alemsin :)))
ayyyy alllahım öldüm güle güle öldür kız şu soğanları
anlatsam roman olur bunlar daha nekiHahhahahahha :))) hic gulecegim yoktu yaaaaaa alemsin :)))
en basiti inan karnıyarık ben öğretiyim hepinizekarnıyarık bana çok zor geliyo valla heralde hiç beceremem gerçi hiç denemedimİlk yemek yaptığım zaman herkezi delirtmiştim altı üstü patates çorbası yapacaktım sanki kombe açıyorum Önce yörenize ait yemekleri öğrenin bi yemek kitabı alın kafanıza göre yapın herşeyi deneyin
karnıyarık bana çok zor geliyo valla heralde hiç beceremem gerçi hiç denemedimİlk yemek yaptığım zaman herkezi delirtmiştim altı üstü patates çorbası yapacaktım sanki kombe açıyorum Önce yörenize ait yemekleri öğrenin bi yemek kitabı alın kafanıza göre yapın herşeyi deneyin
Şunu öğren Tubaaa şu çok lazim olur deyin banaaaa lütfen :))
tuğba neyi öğren biliomusun çorba bi sıcak çorba en önemlisi cnm benımŞunu öğren Tubaaa şu çok lazim olur deyin banaaaa lütfen :))
Karnı yarık, içli köfte, sarma, dolma, etli yemekler aklıma gelmiyo ama hangi yemek öğreneyim demek yerine yapılışını öğren hiç bişey bilmiyosan sonra benim gibi bu soğan kızarınca nasıl oluyo diye milleti aramaŞunu öğren Tubaaa şu çok lazim olur deyin banaaaa lütfen :))
:)) ah ahhTuğbacım soğan nasıl ölür biliyosun mesela ?
benim de en çok zorlandığım şeydi soğan en önemlisi bu valla yemektenseTuğbacım soğan nasıl ölür biliyormusun mesela ?
Mercimek corbasi yayla corbasi ve ezogelin çorbası biliyorum :))))tuğba neyi öğren biliomusun çorba bi sıcak çorba en önemlisi cnm benım
yeter kız daha ne istionMercimek corbasi yayla corbasi ve ezogelin çorbası biliyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?