Marifetli kız olmak :)

fudelyapost: 38086608 .!.:
o kadar gözümde büyüyo ki karnıyarık aşkitomun en sevdiği yemek ama ben hala bilmiyorum onu o patlıcanları yarmak mesele
Yemek topigine kos orda vardir :))

o kadar gözümde büyüyo ki karnıyarık aşkitomun en sevdiği yemek ama ben hala bilmiyorum onu o patlıcanları yarmak mesele
bak ne yap biliomsun patlıcanı pijama seklinde sok kızarsın güzelce at tavaya
yağ soğan kıyma biber domates tuz pulbiber hepsini sırsıyla cnm benim sonra
tepsiye yağı sür patlıcanın ortasını pıcakla ayır at içine yaptığın içliyi at fırına bu kadar basit
salçalı su isteğe göre tabi

[QUOTEudelya, post: 38086608, member: 623535"]o kadar gözümde büyüyo ki karnıyarık aşkitomun en sevdiği yemek ama ben hala bilmiyorum onu o patlıcanları yarmak mesele [/QUOTE]
Sen ogremciyken miii evlendiiiinnnnnn

teşekkür ederim deniyecem hep zor gelmiştir gözümde

İçine salça, soğan koyduğun herşey yemek oluyor :) şimdiden kolay gelsin.

[QUOTEudelya, post: 38086608, member: 623535"]o kadar gözümde büyüyo ki karnıyarık aşkitomun en sevdiği yemek ama ben hala bilmiyorum onu o patlıcanları yarmak mesele
Sen ogremciyken miii evlendiiiinnnnnn[/QUOTE]

ay yok bekarım ben hala öğrenciyken evlenmiş olsaydık şimdiye ikimizde açlıktan ölmş olurduk sayemde nasipse önümüzdeki sonbahar düşünüyoruz

soğan salça patates et su hoopppp yemek oldu :) artık internet var bende pek bişe bilmeden evlendim..internetten baka baka arada annelere sora sora öğrendim..zor deil yani azcık hevesin merakın varsa oldu bu iş :)

Sen ogremciyken miii evlendiiiinnnnnn

ay yok bekarım ben hala öğrenciyken evlenmiş olsaydık şimdiye ikimizde açlıktan ölmş olurduk sayemde nasipse önümüzdeki sonbahar düşünüyoruz[/QUOTE]
Ablam il dışında çalışıyodu onun yanında kalıyodum e o işteydi bende evde yemekler bana aitti

Şunu öğren Tubaaa şu çok lazim olur deyin banaaaa lütfen :))
Kadınbudu köfte öğren.
İkramın havalı olsun:))
Neyse makul önerilere geçiyorum.
Annenle aynı evdeysen,onunla sık sık mutfağa gir birkere.
Heryemeğin yapılışında püf noktalar vardır.
Ayrıca pişirilmesinde de.
En basiti ,tarife göre dolma yaparsın ama usülünce pişiremezssen bişeye benzemez.
Sarma ve dolmaları üzerine ağır bir tabak vb. basarak kısık ateşte pişirmek lazımdır.FAzla pişrirsen lapalaşmış dolmaların olacaktır.
Yine pilavı da öyle gözleyerek pişiriceksin.Baktın diri kaldı.Suyunu çekmeye yakın az sıcak su daha gezdirerek pişireceksin.Sonra üzereine fazla nemini alsın diye kağıt havlu kapatım demlenmeye bırakacaksın.
Mercimek,yayla,tarhana gibi çorbaları bilmen lazım.
Birkaç zeytinyağlı bilmen lazım.
Karnıyarık ta güzel öneri aslında.zor da değil bana göre.
Basit bir kek ve mayalı hamurdan bir pohaca bilirsen iyi olur.
Yufkadan börek yaparsın zaten en basiti o..
Ne bileyim bir patates salatası,kısır vs. misafir ağırlarken yardımcın olucaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…