- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
- Konu Sahibi tubaturem06
-
Ama yemek cok bilmiyorm :)Mercimek corbasi yayla corbasi ve ezogelin çorbası biliyorum :))))
mesela annenin yaptığı ve senin sevdiğin bi yemek söyle banaAma yemek cok bilmiyorm :)
o kadar gözümde büyüyo ki karnıyarıken basiti inan karnıyarık ben öğretiyim hepinize
mesela annenin yaptığı ve senin sevdiğin bi yemek söyle bana
canım istedi vallaAhh kadin cok guzel biber dolmasi yapıyor:)
Yemek topigine kos orda vardir :))fudelyapost: 38086608 .!.:o kadar gözümde büyüyo ki karnıyarıkaşkitomun en sevdiği yemek ama ben hala bilmiyorum onu o patlıcanları yarmak mesele
bak ne yap biliomsun patlıcanı pijama seklinde sok kızarsın güzelce at tavayao kadar gözümde büyüyo ki karnıyarıkaşkitomun en sevdiği yemek ama ben hala bilmiyorum onu o patlıcanları yarmak mesele
bakayım bi ara evlenene kadar öğreneyim de rezil olmayayım bu nasıl gelin demesinlerYemek topigine kos orda vardir :))
en basidi biber dolmasıcanım istedi valla
teşekkür ederim deniyecem hep zor gelmiştir gözümdebak ne yap biliomsun patlıcanı pijama seklinde sok kızarsın güzelce at tavaya
yağ soğan kıyma biber domates tuz pulbiber hepsini sırsıyla cnm benim sonra
tepsiye yağı sür patlıcanın ortasını pıcakla ayır at içine yaptığın içliyi at fırına bu kadar basit
salçalı su isteğe göre tabi
Evett kendimi kampa alıyoruum
Evlenmeden önce öğrenmem gereken belli başli yemeklerin tatlıların hepisiinii öğrenmek istyrm :) En hgüzelini yapmak istiyorum :))
(iki sene var ama yavas yavaş başlamak istiyorum )
Benim derdim de bu simcik :)
Soyler misiniz hangi yemekler onemli daha cok?
neleri ogreneyim :)
bu sürecte nelere dikkat edeyim :)
hepinizi.cok optum :)
21 yaşında elini sıcak sudan soğuk suya sokmayan bir öğrenciyken, eş oldum bir anda :) daha anlatsam neler neler :)
anlatsam roman olur bunlar daha neki
İçine salça, soğan koyduğun herşey yemek oluyor :) şimdiden kolay gelsin.
Sen ogremciyken miii evlendiiiinnnnnn[/QUOTE][QUOTEudelya, post: 38086608, member: 623535"]o kadar gözümde büyüyo ki karnıyarıkaşkitomun en sevdiği yemek ama ben hala bilmiyorum onu o patlıcanları yarmak mesele
bakayım bi ara evlenene kadar öğreneyim de rezil olmayayım bu nasıl gelin demesinler
Sen ogremciyken miii evlendiiiinnnnnn
Kadınbudu köfte öğren.Şunu öğren Tubaaa şu çok lazim olur deyin banaaaa lütfen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?