En iyisi görerek almak kızlar...
Valla o kadar çok alışveriş yaptım ki bu siteden. Geri iade ettiğim de oldu ama mesela beden uymadı diye. Ya da sipariş verdiğim şeyi temin edemedikleri de oldu. Her seferinde sorunsuz olarak para iadesi yaptılar. Sizinki büyük şanssızlık ama bence iade konusunda sıkıntı yaşamazsınız..
inşallah yaparlar para iadesini. bugünde ablama demiştim 500 tl lik saati 170 aldım diye . çakmadır onlar ne diye alırsın görmeden dedi. bende ne çakması güvenilir site orası dedim. demez olaydım...:roflol:
bilmiyordunuz ki 5 tl lik saate 170 verdiniz kaydirigubbakcemile3
güler misin? ağlar mısın? inşallah paranızı alabilirsiniz
kuzenim de iki çift ayakkabı almıştı
biri normal çıktı ama
diğerinin takılcak yeri yoktu şu bilek kısmında olması gereken
:
arkadaşlar geçen açılan konuya neden yazmadınız :çok üzgünüm: bunları yazsaydınızda bende okusaydım da bu saati almasaydım:1shok:
canım en iyi markalar bile çinde üretim yapıyo artık yani, çin malıymış diyosun ya ondan dedim
bi de gerçekten netten saat alınmaz ya, çünkü resimde spot ışıkları altında çok güzel parlak fotosunu çekip koyuyorlar, ama gelen saat resimdekine benzemiyo bu yüzden
arkadaşlar geçen burda öyl bir kou açılmıştı ve herkes olumlu bişeyler yazınca ordan eşime beğendiğim bir saat aldım almaz olaydım. 1 hafta sonra saat geldi tam bir rezalet resmen çakma saat. ve saate 170 tl ödedim elime aldım saatin pili yok ee kurayım dedim saatin kurma kolu elimde kaldı dumur oldum çin malını satmışlar . ve saatin hiç bir ağırlığıda yok . eşimede rezil oldum iadesini yap dedi şuan kargocunun gelmesini bekliyorum . umarım para iadesi konusunda sorun yaşamam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?