Markafoni dolandırıldım

arkadaşıma 42 no ayakkabı die 40,5 no ayakkabı geldi elinde patladı iadede edemedi erkek ayakkabısı birde 40,5 çok küçük bir no kimselere olmadı kaldı gitti bidünya para

inşallah yaparlar para iadesini. bugünde ablama demiştim 500 tl lik saati 170 aldım diye . çakmadır onlar ne diye alırsın görmeden dedi. bende ne çakması güvenilir site orası dedim. demez olaydım...:roflol:

inşallah yaparlar para iadesini. bugünde ablama demiştim 500 tl lik saati 170 aldım diye . çakmadır onlar ne diye alırsın görmeden dedi. bende ne çakması güvenilir site orası dedim. demez olaydım...:roflol:

bilmiyordunuz ki 5 tl lik saate 170 verdiniz kaydirigubbakcemile3
güler misin? ağlar mısın? inşallah paranızı alabilirsiniz

bilmiyordunuz ki 5 tl lik saate 170 verdiniz kaydirigubbakcemile3
güler misin? ağlar mısın? inşallah paranızı alabilirsiniz

glüyorum ağlancak halime :roflol: daha kargocu gelmedi 100 kere aradım birde 7 günü geçti derlerse 5 tl lik saati artık eşime hediye ederim

kızlar markafoniden bende mutfak eşyası almıştım inanınki gelen le nette gördüğümün alakası yok demir paslanmış çizik altı kırık ve kırık parça yok iade ettim. şükür ki para iadesini düzenli birşekilde yaptılar banada ders oldu dahada birşey almıyorum ordan

kuzenim de iki çift ayakkabı almıştı
biri normal çıktı ama
diğerinin takılcak yeri yoktu şu bilek kısmında olması gereken

:
kuzenim de iki çift ayakkabı almıştı
biri normal çıktı ama
diğerinin takılcak yeri yoktu şu bilek kısmında olması gereken

arkadaşlar geçen açılan konuya neden yazmadınız :çok üzgünüm: bunları yazsaydınızda bende okusaydım da bu saati almasaydım:1shok:

Benim bir arkadaşım düzenli olarak alışveriş yapar oradan, daha bir sorun yaşadığını görmedim.
Gerçi o da sağdan giderken yolda para bulanlardan...

:

arkadaşlar geçen açılan konuya neden yazmadınız :çok üzgünüm: bunları yazsaydınızda bende okusaydım da bu saati almasaydım:1shok:

böyle bi konu görmüş olsam yazardım
malesef bütün konulardan haberdar olma gibi bi durumum yok
int ten alışveriş biraz da şans meselesi
ben de çok alışveriş yaptım hiç de sorun yaşamadım şimdiye kdr
artık şöyle olsaydı böyle olsaydı demek bi işe yaramaz
hakkınızı aramak için gereken yerlere başvurun bence

Ürünü iade ettiniz mi?

İade etmeden önce siteye iade talebiniiz bir mail veya iadeli taahhütlü mektupla bildirdiniz mi?

Telefon da edin ama bir sorun olduğunda resmiyette sözler değil mail gibi faks gibi mektup gibi kağıtlar göz önüne alınıyor.

Geçmiş olsun, umarım hatalarını düzeltirler...

Son düzenleme:
Herşeyin bir ederi vardır. Bir bedeli vardır. %10 indirim olur bilemedin %20 olur o da çok nadir de 500 tl lik ürünün 170 tl olması zaten bağırıyor replika ürün olduğunu. Şunu hiç anlamadım insanlar bir ürüne ederinden az para verirken düşünmüyor mu? Bütçesi insanın belirliyse o bütçe de ürünler ve markalar terich etmeli yoksa çoğu zaman hüsran oluyor son uç ne yazık ki. Birde ürünün orijinalini kullanmayanlar ve hiç görmemiş olanlar bence hiç bu riski almasın, çünkü replika bir ürün çok gerçek bile gözükebiliyor o ürünün gerçeğini kullanmamış kişilere..

Bende birara niyetlendim ama cesaret edemedim
etrafımda netten sürekli alış-veriş yapan arkadaşlarım var
çoğu sorun yasadı...bende korkumdan bakmakla yetindim
geçmiş olsun..gelişmeleride bizlerle paylaşırsan seviniriz

Bende genelde netten alısveriş yaparım ama allaha şükür basıma böyle birşey gelmedi..
şikayet edebilirsin faturanla.
Netten güvenilmiyor gercekten de.

canım en iyi markalar bile çinde üretim yapıyo artık yani, çin malıymış diyosun ya ondan dedim
bi de gerçekten netten saat alınmaz ya, çünkü resimde spot ışıkları altında çok güzel parlak fotosunu çekip koyuyorlar, ama gelen saat resimdekine benzemiyo bu yüzden

bu yoruma aynen katılıyorum
internetten saat sakın almayın
banada sevgilim saat almıştı ama hiç resimdeki gibi çıkmamış sonradan bana resmi attı alakası yok zavallı çocuk mahcup olmuştu

böyle sitelerden alış veriş yapmayın ya
üzüldüm yani

Son düzenleme:

markafoni sitesinde destek başlığında iade koşullarını yazan bölüm var.oradan iade edebilme seçeneğiniz var.fakat iade edebilmenin bazı koşulları var ve bu da sitede yazıyor.eğer ürünü elinize geçtiği günden itibaren 7 gün içerisinde iade etmezseniz,iade hakkınızı kaybediyorsunuz.fakat yine de hukuki yolları deneyebilirsiniz,ne de olsa sitede şirketin telefonu ve adresi yazıyor..belki de bu markafoninin değil kampanya konusu markanın yaptığı bir dolandırmadır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…