Markafoni dolandırıldım

markofoniden ben de ürün sipariş ettim hatta kendi hatam yanlış ürünü sipariş vermişim geldiğinde anladım.mail yazdım ve benim hatam olmasına rağmen problem çıkarmadan iade aldılar ve paramıda kartıma iade ettiler.

maalesef markafoni ve benzer alış veriş sitelerime güvenim hiç kalmadı. aldığım ürünler %60 indirimle deniliyor. ama o markaların online mağazalarında daha ucuza bulabiliyorsunuz. hem görmeden dokunmadan alıcam hem de daha pahalıya. en son markafoni de özdilek bebek nevresimine baktım. Pink Rabbit Ranforce Bebek Nevresim Takımı 86 tl den 59.90 na inmiş. özdileğin online mağazasında ise 47.95. bunu hemen kontrol edebilirsiniz diye yazıyorum yoksa niceleri var. diğer alışveriş sitelerinde de aynı şeyleri gördüm. bneim için artık alışveriş siteleri sayfası kapanmıştır.

Ewet size kesinlikle katiliyorum. Urunler orjinal degil. Ben kemer aldim ferre.
200 liraya yakin para verdim. Kemerin tokasinda "made in taly" yaziyodu. Taly neresiyse:))
Ferre baskisi kaymisti. Gercek deri muhurlu ama deri degildi.kemerin delikleri bile deforme kullanilmis gibiydi.Ferrede butarz hatalar olmaz. Kalitedir markayi ozel kilan.
İade ettim parami aldim Ama insani aptal yerine koyuyorlar. Aradigimda haala sahte degildir diolardi.
Ucuz seyler alinabilir siteden ama 50tl ustundeki urunleri almadan bidaha dusunun derim.

internetten arkadaşlarla beraber sürekli alışveriş yaparız , defalarca ürün aldık da , aldıklarımızdan geri gönderdiğimiz de çok oldu ( beden problemi kaynaklı) hiç bir problem çıkmadı , kampanyalı ürünler oldugu için kampanya bittikten sonra kargoya veriliyor gecikme sebebi o.. ürünün ücreti konusunda da hiç problem çıkmıyor bikaç gün içinde hemen yatırıyorlar...

Ben gecikmeden sikayetci degilim alirken yaziyor zaten ksmpanya bitiminden sonra kargolanir diye.
Benim bahsini ettigim ithal urunler.
Armani, gucci, ferre, ck, fendi, versace,vs.. gibi markalarin
adiyla satildigi urunler %100 sahte!!
Ben hala siteden alisverise dewam ediorum. Sadece ev, mutfak esyalari aliyorum. Yerli markalarin urunlerindede nede olsa sahtesi pek olmiyacagi icin tercih edilebilir. Ama orjinal marka diye o paralari verenlere, orjinalligine inanip bide kullananlara acirim cok.

çok şaşırdım gerçekten uzun zamandır oradan alışveriş yapıyoruz hiç sorun yaşamadık .hatta siparişimizin bir ellerinde kalmadığı için 60 tl hediye çeki verdiler bin kere arayıp özür dilediler ...bence iade konusunda sorun yaşamazsın geçmiş olsun şansızlık olmuş gerçekten :26:

Markafoniden aldığım ürünü beğenmedim ve iade ettim.Ürün cuma elime geçti,cumartesi iadeye gönderdim,çarşamba günü ürünün bedeli kredi kartıma yansıtıldı.Gerçekten çok hoşuma gitti.Gerçi bu konu neredeyse 1 sene önce açılmış.Şu anda iade işlemleri hızlı ve sorunsuz bir şekilde yapılıyor.

canim hic sorun olmuo para iadesi yapiyolar o konuda icin rahat olsun
defalarca iade yaptik ben ve bikac arkadasim

markafoni'den bir kere tantitoni kek harcı kabı aldım, yemin ediyorum tam 13 İŞ GÜNÜNDE teslim ettiler. eğer yalanım varsa ne olayım neredeyse tatillerde dahil 20 gün mü ne beklemiştim.
abartıyorum sanmayın,aynen yaşadım. hemen üyeliğii iptal ettim bir daha da almam.

bu arada hepinize sesleniyorum, luyano çaydanlık hani şu kedi desenli olan sevimli ürünler almayı düşünenler bir daha düşünsün kesinlikle ÇOK KALİTESİZ HATTA ÇOK BİLE DEĞİL ULTRA KALİTESİZ. SAKIN GÖRMEDEN İNTERNET ÜZERİNDEN ALMAYIN. eğer ben bir yerde görmüş olsaydım değil 84 tl beş para vermezdim. tek albenisi desenlerin sevimliliği ama değmez o fiyata.

markafoni çok kötü bence çok kez aldığım şey yırtık ya da söük geldi. ordaki mankenlerin ölçüleri hep yanlış, kumaş bilgisi ya da renk bilgisi ya vermiyor ya da yanlış veriyor artık almam ordan bişi

ben şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım ne iade de nede gelen ürünlerde en çok sevdiğim alışveriş sitesi bunlar kişiye göre değişiyor sanırım mesela benimde tek sıkıntı yaşadığım site vipdükkandı arkadaşımda ordan memnundu ben vipdükkandan paramı dahil alamadım ama markafoni 3 gün içinde iade etti . sıkıntı yaşadığım zaman gönderdim bende kaç kere ben memnunum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…