Market alışverişi yapmakda suç oldu:(

Deme öle deme demee ytl demesini duzeltme... kiziyor sonra. Bende dedim de duzeltmeyin söylediklerimi dedi. Burda birbirimize destek oluyoruz ama bu hatun biraz değişik...

Deme öle deme demee ytl demesini duzeltme... kiziyor sonra. Bende dedim de duzeltmeyin söylediklerimi dedi. Burda birbirimize destek oluyoruz ama bu hatun biraz değişik...

Aslında ben size kızmak istememiştin.öyle bi yapım da yok. Ama önceki konularımı okursanız.bana yardım etmek yerine herkes yazdığım kelimelere takılıp beni ezdi. O yüzden sizi de onlardan sandım

Aslında ben size kızmak istememiştin.öyle bi yapım da yok. Ama önceki konularımı okursanız.bana yardım etmek yerine herkes yazdığım kelimelere takılıp beni ezdi. O yüzden sizi de onlardan sandım

Boş ver sen ablacım,sanki herkesin Türkçesi mükemmel miymiş? Yaşadığınız olaya gelince gerçekten çok kırıcı bir şey,eşiniz de yanınızda olmamış,ben olsam ikisini de mahvederdim
Siz de suskun kalmayın biraz,hakkınızı savunun ,ne hakları var size öyle demeye?

Kayınvaliden seni saymıyor.
Açtığın bikaç konudaki örnekler bunu gösteriyor.
Tamamen seni ezmek ve yok saymak üzerine kurulu bir davranış içinde.
eğer bu davranışlara başkaldırabilecek özgüvenin varsa-eğitiminle-yaşınla-eşinle
ilişkinle - bu kadına bir an önce dur demeli ve senin de bir birey olduğunu
kişiliğini bu şekilde ezemeyeceğini ona anlatmalısın.
ama aynı evde yaşıyorsun ve ona başkaldıracak gücün yoksa ve eşin arkanda değilse
işin zor gerçekten.
örnekler üzerinde konuşup yoruma gerek yok.
çünkü hepsinin amacı aynı.
kayınvaliden tek bir şey peşinde.
seni sindirmek ve tam kontrolü altında tutmak.
bu başarana kadar da ve hatta sonrasında da davranışlarını değiştirmeyecektir.

Bir yerlerden para toparlayıp/biriktirip güven kazanmak adına vermeyin sakın. Böyle bir şey yapmadığınız bir hırsızlığı kabul etmek olur, "bak ben demedim mi"ye varır iş

Mesajını okumasaydım aynı şeyleri yazacaktım. Parayı ben göndereyim ver; ama daha kötü olur herşey. Suçu kabullenmiş olursun. KV nde en büyük iftiralara uğrasın inşallah.

ay yine gelmiş türkçe imla klavuzları

arkadaşlar bırakın da dagınık kalsın be ? konuya yorum yapmayıp türkçesini düzeltmeye calısıyosunuz. noldu simdi ytl'ye tl deyince sorunu çözüldü mü kayıpt 50TL bulundu mu?

Konu sahibi iyi misin?
Para biriktirip 50 tl vermek kocanın güvenini kazandırmaz.. Anlamı da şu olur: Ben bu 50 tlyi çaldım.. Baktım pabuç pahalı, siz bana kzıdınız ahanda geri getirdim demek..

Amma meraklısınız hırsız damgası yemeye ya..

isterse cok ısterse az para versin sorunlu bır kv ya ni gormek ıstedıgını goruyor ben olsam aynı evde olsakta mecbur kalmadıkca oturmam yan yana gelmem muhatap olmam tavrımı bellı ederım terbıyesızlık yapmadan

Son düzenleme:
Rabbim şeref yoksunlugu vermesin .. ALLAH o kaynana hidayet nasip etsin .. eşinin kalbinede yumuşaklık .. bu kadar boyun eğme bu nasıl bir iftiradır gerekirse yükselt sesini evleri ayırın böyle işmi olur nasıl sinirlendim

[h=2]Kayınvalidemin karısıyım[/h]
Merhaba arkadaşlar burada çok aktif değilim bi süredir takip ediyorum. Sizlerle bende dertleşmek istiyorum.
Derdim gerçekten çok büyük :2: kayınvalidemde beraber oturuyorum . Zaten kocamla değil kayınvalidemle evlenmişim. En ufak örnekle kuaföre giderken bile ondan izin ve harçlık alıyorum. Çünkü kocam işe gitmeden tembihliyo bu kadına sahip çık işi belli olmaz diye.küçük yaşta evlendim cahilde kaldım tabi. Pazara bile gidip kaybolmuşluğum var o yıllarda . Şimdi bakkala kuaföre hep tek gidebiliyorum aslında sorun olmuyor becerebiliyorum. Bazen kayınvalidemin beni takip ettiğini hissediyorum.bu benim özgüvenimi iyice yok ediyor çok yıpranıyorum. Kocamda bile dışarı çıkarken ondan izin alıyoruz .yani sırf ben değil kocam da benim gibi ezik. En azından onun annesi anlayabiliyorum ama bana niye bu kadar karışıyorlar . Sanki ne

Düzenleyen: Gecmemisgunler1

bu konunuzu hatırlıyorum. yaşınız kaç sizin.

kocanda anneden izin alıyor,dışarı çıkarken.
siz neden evlendinizki. kocanızda sizde olgunlaşmamışsınız ..

yapacağınız tek şey ayrı eve çıkın. eşiniz çıkmıyorsa,evden ayrılın ,anne babanızın evine dönün,ben ayrı ev olmadan geri dönmem deyin..ayrıca özür dilenmeden.ültimatom çekmek zorundasınız. böyle hayat geçmez.
hırsızlıkla suçlanmak öyle kolay kaldırılacak bir şey değil.
bir sorum daha,eşiniz annesinin elinemi bakıyor. paramı alıyor ondan.

aslında yukardaki mesajıyla konu sahibi içinde bulunduğu durumu çok iyi özetlemiş.
ben de bir iki sayfa önce şu aşağıdaki yorumumu yapmıştım.
gerçi geri dönmedi ama bugün bakarsa bir yorum yapabilir belki.
çünkü aslında içinde bulunduğu durumu kavrayabiliyor.
ama çıkış yolunu göremiyor henüz.

"Kayınvaliden seni saymıyor.
Açtığın bikaç konudaki örnekler bunu gösteriyor.
Tamamen seni ezmek ve yok saymak üzerine kurulu bir davranış içinde.
eğer bu davranışlara başkaldırabilecek özgüvenin varsa-eğitiminle-yaşınla-eşinle
ilişkinle - bu kadına bir an önce dur demeli ve senin de bir birey olduğunu
kişiliğini bu şekilde ezemeyeceğini ona anlatmalısın.
ama aynı evde yaşıyorsun ve ona başkaldıracak gücün yoksa ve eşin arkanda değilse
işin zor gerçekten.
örnekler üzerinde konuşup yoruma gerek yok.
çünkü hepsinin amacı aynı.
kayınvaliden tek bir şey peşinde.
seni sindirmek ve tam kontrolü altında tutmak.
bu başarana kadar da ve hatta sonrasında da davranışlarını değiştirmeyecektir. "

onun alış verişin sen neden yapıyorsun ?
bunun dışında 50 TL ye ne kadar şey alınır az çok bilinir zaten, seni bu konuda azarlaması ilginç ayrıca senin de buna göz yumuyor olman ilginç.herkesin evi barkı ayrı.

cipse kadar taktığına göre bu sorun olduğuna göre..neyse bişiy demiyorum ,susayım.sormadı mı tırrrrtıklı mı aldın tırrrrtıksız mı diyee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…