Market alışverişi yapmakda suç oldu:(

Maalesef bahsettiğiniz acı hayatları yaşamak zorunda kalan bir çok kadın var. Allah hepsinin yardımcısı olsun.
Konuyu okuyorum ve konu sahibinin anladığım kadarıyla tek takıldığı nokta parayı nasıl denkleştirip geri versem de çalmadığıma inandırsam .
Ortada bir hırsızlık iftirası var , kocası koşulsuz olarak annesine inanıyor.

O soruları sormamda ki tek amaç verdiğiniz örneklerdeki gibi konu sahibi de bu hayata katlanmak zorunda olduğu için mi işin duygu boyutunu es geçiyor yoksa kocası tarafından da iftiraya uğramak çok yaralayıcı gelmiyor mu ?

Mesajlarında bunu göremedim (benim dikkatimden kaçmışsa o ayrı)

.ben gözümü kırpmadan 50 tl yi yemeğe harcarken; konu sahibesi 30 liram var geri kalan 20 lirayı nasıl denkleştiririm diyor..

İçim acıdı..

Arkadaş, 50 lirayı denkleştirip verme sakın bu sefer de "saklamış parayı baskıya dayanamadı suçunu itiraf etti" derler..
Sen onlara de ki "Bana iftira ediyorsunuz Allah'tan korkun"
Sen hırsız değilsin
Seni böyle bir şeyle itham etmeleri çok çirkin..

İftira etmek de suçtur, günahtır..
Büyük vebal..

Siz ciddimisiniz? size verdigi 50 lira esinizin kazandigi para anladigim kadariyla.kaynananizin parasi degilse nasil istiyor.kocan nasil vermem der.beslememisin sen.siz o eve gelin degil hizmetci gitmissiniz.aile yasantinizi bilmiyoruz ne sartlarda bu kadar olayi kabulleniyorsunuz bilmiyorum ama yine de pollyanna olmak iyi bir sey degil.
bazilari hakkini ara demis ama o eve ne sartlarda gittigini bilmiyoruz.dolayisiyla saglikli yorum yapmamiz mumkun degil.

bu konuda parayı düşürdün mü düşürmedin mi bilemeyiz ama diyelim ki iki 50 lik verdi ve düşrüdün, o nasıl bir tepkidir öyle arkadaş ! sen o evin gelini misin küçük beslemesi misin?

çok üzüldüm haline, diğer konunu da biliyorum işin çok zor bu saflıkla bu kaynanayla ayrıca eşin de sana hiç destek olmamış ne kadar kötü:26:

çalışmana izin vermiyor mu eşin ?

Kimsenin günahını almak istemiyorum ama bu kadar saf olabilir mi bir insan gerçekten kandırılıyor muyuz acaba diye soruyorum kendime

Bir daha alisverise pazara yollarsa gitme sonra adim hirsiza cikiyor de boşa basimi agritamam de...

Yerinde olsam o evde 10 dk. durmam, ne 50 si ne 100 ü

Hırsızlıkla itham edildiğim bir yerde saniye durmam, kocalığı batsın o densizin, yaşadığın şey evlilik falan değil, iftiracılık nasıl bir şeydir, nasıl insanların içindesin arkadaşım, içim acıdı ya. Yok mu senin kimin kimsen, yoksa da insanın sahibi Allah, nolur toparlan, kurtul bu insanlardan

Bu konu pek inandırıcı gelmedi bana Arkadaş aynı evde yaşadığı kv si ve kocası tarafından hırsız damgası yemiş fakat gayet relax bir biçimde burda derdini (?!) anlatıyor, arada da kendisine cevap verenlere saldırma eğiliminde bulunuyor, fakat bu saldırıları gidip onu suçlayan insanlara karşı yapmıyor ? Mantıksız.. Ben o evi başlarına yıkardım

Kaynananın yaptığı şey çok ayıp eşinin ses Çıkarmamasıda ayrı bir Kepazelik zaten budurumda çocukfilan yapmayı düşünmüyorsındır umarım

Neyin hesabını yapan insanlar var ya hayret etmemek elde değil..
Parayı denkleştirip vermeyi düşünmeyin.
Bu sefer gerçekten hırsızlığı kabul etmiş olursunuz.

Eşiniz neden inanmıyor size? Daha önceden de bu tarz bi olay mı oldu ki?

sen kendini nıye ezdırıyorsun almadığın parayı vermıceksn. verırsen evet aldm ben para caldım anlamına gelır. sakın gerı odeme. konustugunun arkasında dur kendıne saygın olsun ezdırme kendını.

o adamdanda sana koca olmazzz!!!

evin hizmetçisimisin güvenmiyordu madem kendisi gitseydi aldırma bence... çünkü zaten 50 tl verdiğini biliyordur(şayet bilmeseydi de şüpheye düşerdi zaten sana inatla 100 tl verdim diyemezdi) sana bu şekilde davranan biri için üzülmeye değmez.....

Kayınvalidenin niyeti de nasıl biri olduğuda belli ama sende ve eşinde suç
eşin seni ezdirmeseydi annesine inanmasaydı cebinden çıkarıp o parayı annesine önüne fırlatsaydı
sende kendini bu kdr ezdirdğn için suçlsun

Tam annesinin ogluymus.ne kadar çirkin bi üslup ve tavırları var öyle
Onun koskoca annesi yalanci olamaz ama sen olabilirsin yani
Ne köy ne kasaba olur bu ikiliden

Almadığın şeyi de nasıl vereceksin onlararahat mı ne
Elinde bir paran bile varsa, sussunlar diye sakin verme. Dediklerini kabul etmiş olursun çünkü
Allah kolaylık versin

Sen aciz bir kadın değilsin ya,bunlara boyun eğme,bir lokma ekmeği burnundan getiriyorlar haberin yok galiba,git işe gir paşalar gibi yaşa, ne bu ya bir 50 tl için...

Canım benim senin yaşın kaç? 4 yıllık evliyim diyorsun ama ben senin konuşmalarına ve açtığın konularına bakınca sanki karşımda 14-15 yaşında birisi konuşuyor.. Eşinle nasıl evlendiniz sana karşı tavırlarında buda çok önemli. Bilemiyorum ailenle yaşarken yetişme tarzın nasıldı sana kendini savunma fırsatı vermediler mi onlarda mı seni ezdi, düşünüyorum da sana kendini savunma hakkını verseler hakkını söke söke almayı öğretmiş olsalardı şu an kayınvalidene ve kocana boyun eğiyor olmazdın sana hırsız muamelesi yaptıklarında bu parayı geri nasıl veririm diyeceğine sen daha baskın çıkar suçlu olmadığını onlara ne yapar eder gösterir hadlerini de bildirirdin. Daha tarafsız yorum yapmak için geçmişini bilmek lazım o yüzden ben kimseyi suçlayamıyorum sen haklısın kocan ya da eziyet eden kv haklı diyemiyorum. Sana diyebileceğim tek şey sen onların hizmetçisi, beslemesi değilsin o evin gelinisin sende ağırlığını koyabilmelisin.. Kendini bu kadar ezdirme ve haklı olduğun konuda kendini haksız düşürecek davranışlarda bulunma arkadaşım.

bu tip erkekler saygiyi haketmiyor
sizde suclusunuz
bu adam daha koca olamamis
anasinin babasin dizinin dibinde yasiyor
ve sizide buna mecbur ediyor
ben sahsen saygi duymam böyle bir erkege zaten böyle bir evlilik yapmam
kv icin birsey demiyorum
kadin sunu düsünüyordur heralde
bu yasa kadar besle büyüt
hala biz bagimli olsun birde gelin getirsin
onu acisindan da düsün
cips senin neyine
yani
kusura bakma
kv kötü kalpli olabilir ama ilk kabahat esinizde ve sonra sizde

arkadaşım ytl nedir allasen diyor ve ekliyorum sen onu bunu bırak eşini razı edip o evden kaçmaya bak.

bir cipsin lafını edip üstüne bir de seni hırsız durumuna düşüren kadınla daha ne kadar aynı çatı altında kalabilirsin ki?

bir daha da hiç bir yere gitme market pazar vs madem sen hırsızsın sana güvenip de iş vermesinler kalkıp kendi işlerini kendileri görsünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…