market çalışanları

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
yediğine,içtiğine,güldüğüne,uyuduğuna,nefes aldığına utandığın bir hayat.sevdiğini hain pusularda kaybetmiş yaşayan ölülerle dolu bi ülke.Allah tüm şehitlerimizi nur içinde yatırsın ailelerine sabır versin öncelikle. kökleri kurusun pkknın.

kızlar sorum aranızda önceden markette çalışmış olan vardır ya da çalışmış tanıdığı olan.evlenmeyi düşndüğm kiş markette çalışıyor mağaza sorumlu yardımcısı şu an 1600 e çalışıyor.1 seneye mağaza müdürü olursa 2000 olacak maaşı.fakat benim ilerisi için şüphelerim var.çünkü küçük bi ilçede yaşadığımdan mıdır bilmiyorum hiç markette çalışan 35-40 yaş birisi görmedim ,çalıştığı yer kurumsal kolay kolay işten çıkarma olmuyor ama ben endişeliyim.bana fikirlerinizi söyler misiniz.

Merak etme issiz kalacaksa markettede kalir devlet dairesindede bunun yasla ne alakasi var.
Biz simdi garantisi yok desek evlenmeyecekmisin

Iki bolumluk yazini okudum.
Ikinci bolumunde yazmis oldugun derdi okudum ve; seni birinci yazdigin bolume yonlendiriyorum care olarak. Askerlerimiz teker teker kayiyor gozlerimizin onunde. Gitti hepsi, ates dustugu yeri yakar. O aileler nelerini vermezlerdiki, kac bin lira borca girmek istemezlerdiki; yterki evladim/ kocam sehit olmasin diye. Sense az para kazandigindan yakiniyorsun.

Su hayatta ölüm varken, neden maneviyata onem veriyosunki?
Sevdigin yanindami yaninda.
Seviyomu seni seviyor.
Hain bi pusuda öldurulseydi sevdigin, can yoldasin. O zmn neye yararki bu para?

Hassasim bu gunler, icim yaniyor...
Allahim nolur catismadaki askerlerimize guc kuvvet ver. Onlari bize bagisla yarabbim. Nolur.

8 yıldır market sektöründeyim şu anda Trükiye'nin büyük marketlerindne birinde mağaza müdür yardımcısıyım.Üniversite mezunuysa, tecrübesi varsa çevre de edinmişse, iyi referansları varsa yaş önemli değil bu işten olaki çıkarılsa bile yeniden iş çok rahat iş bulur. İlla market olması şart değil herhangi bir sektörde tekrar mağaza müdürü ve yardımcısı olarak iş bulabilir. Ben eski işimden ayrıldıktan sonra secret cvde iki iş teklifi gelmişti. Biri mağza müdür diğer ise yadımcılığı ve çok garip ben bu tekliflere başvuru yapmamıştım :) Aramalarda çıkmış. Önemli olan iyi insna olmak, insan ilişkilerini geliştirmek. Referansları kuvvetli olsun gerisi Allah'ın izniyle gelir :)

Benim esim markette magaza sorumlusu olarak calisti bi sene kadar,suan buyuk bir grupta bolge sorumlusu olarak calisiyo,lise mezunu olmasina ragmen maasi da fena degil yani.Eger azimli olursa ilerleyebilir.

Sen de bir işe girip çalışırsan sorun olmaz bence. Hayat müşterekse sen de çalışmalısın.

17 yıldır market sektöründe çalışıyorum.satınalma uzmanıyım.mağaza sorumluları.yardımcıları ve müdürler satınalma uzmanlarının altında çalışırlar.eğer dürüst ve çalışkan ise.sektörü iyi biliyorsa.firmalar ile arası iyiyse .altında çalışan personele karşı disiplinli ise çalışmaya devam eder.ama şirketin işine gelmediği en ufak bir durumda bir bahane ile işine son verilebilir .fakat tekrar iş bulması kolay olur.maaşlar dediğin gibi 2000 den başlar müdürlerde.çok çalışması gerekir .izinleri hafta içi bir gündür.bayramı seyranı yılbaşı arife izni .hatta resmi tatil izni yoktur .bayramlarda yardımcısı ile dönüşümlü izin kullanır 2 günü geçmez.özel izin alması zordur çünkü mağaza içinde her iş ona bakar ve bir günlük yokluğu bile belli olur..ama işi bilene başka teklifler gelir .piyasa yapar .işi beğenmesse firmalara haber salar hemen yeni iş bulur referansı sağlamsa.yani evlenilebilir.17 yılda yüzlerce müdürle çalıştım ve çoğunluğu evli ve çocuklu.yani ev geçindiriyorlar.güzel meslek işsiz kalmaz

Ben geçen gün markette 50 yaşında bi amca gördüm çalışan

Artık eskiye döndük bence. Eskiden tecrübeye bakardı iş meseleleri. Bir ara uzunca bir dönem diplomaya baktı. Üniversite mezunu isen heryer senindi. Ama artık herşey tecrübeye BAKIYOR bence. Iyi bir geçmişi, tecrübesi olan iyi şirketlere girebiliyor artık. Sıkma Can'ını bence. Hiçbirşeyin de garantisi yok bu hayatta. Çalışana ekmek var ama ...

35.40 yaş birisi markette çalışabilir ben çok gördüm.market çalışanlarının hepsi genç olacak diye birşey yok.
Ne mezunu erkek arkadaşın.

Market isi sıkıntılı oyle soyleyeyim. Hele bas kisim degisince hersey tepe taklak oluyor. Benim amcamin kzi mavinin müdürü ile evlendi müdür olmasina ragmen 2 bin küsür aliyordu. Gerci ben devlet memuru halimle 2bin küsür aliyorum. Eger ekmeğini tastan çıkaran bi adamsa ona heryerde ekmek var. Ama magazaya pek güvenmeyin.

mağazaya pek güvenmeyin derken :) marketle mağazayı ayrı mı ele alayım canım.yeni atanan memurda 2000 küsür alıyo cidden olursa eğer ben de atanıcam gibi memurluğa.geçiniriz ama endişelerim var kendime göre işte piyasa bilmedğimden belki de

35yasında bır tanıdıgım magza muduru .bu işte yukselme de var işten çıkartmıyorlar kolykolay tembel olmasın yeter.bölge sorumlusu bıle olabılıyorlar 2500uzerı maaslar var altlarına da araba verıyorlar. Evleneb tanıdıklarım da var merak etme yanı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…