- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Ben geçen gün markette 50 yaşında bi amca gördüm çalışanyediğine,içtiğine,güldüğüne,uyuduğuna,nefes aldığına utandığın bir hayat.sevdiğini hain pusularda kaybetmiş yaşayan ölülerle dolu bi ülke.Allah tüm şehitlerimizi nur içinde yatırsın ailelerine sabır versin öncelikle.kökleri kurusun pkknın.
kızlar sorum aranızda önceden markette çalışmış olan vardır ya da çalışmış tanıdığı olan.evlenmeyi düşndüğm kiş markette çalışıyor mağaza sorumlu yardımcısı şu an 1600 e çalışıyor.1 seneye mağaza müdürü olursa 2000 olacak maaşı.fakat benim ilerisi için şüphelerim var.çünkü küçük bi ilçede yaşadığımdan mıdır bilmiyorum hiç markette çalışan 35-40 yaş birisi görmedim ,çalıştığı yer kurumsal kolay kolay işten çıkarma olmuyor ama ben endişeliyim.bana fikirlerinizi söyler misiniz.
35.40 yaş birisi markette çalışabilir ben çok gördüm.market çalışanlarının hepsi genç olacak diye birşey yok.yediğine,içtiğine,güldüğüne,uyuduğuna,nefes aldığına utandığın bir hayat.sevdiğini hain pusularda kaybetmiş yaşayan ölülerle dolu bi ülke.Allah tüm şehitlerimizi nur içinde yatırsın ailelerine sabır versin öncelikle.kökleri kurusun pkknın.
kızlar sorum aranızda önceden markette çalışmış olan vardır ya da çalışmış tanıdığı olan.evlenmeyi düşndüğm kiş markette çalışıyor mağaza sorumlu yardımcısı şu an 1600 e çalışıyor.1 seneye mağaza müdürü olursa 2000 olacak maaşı.fakat benim ilerisi için şüphelerim var.çünkü küçük bi ilçede yaşadığımdan mıdır bilmiyorum hiç markette çalışan 35-40 yaş birisi görmedim ,çalıştığı yer kurumsal kolay kolay işten çıkarma olmuyor ama ben endişeliyim.bana fikirlerinizi söyler misiniz.
Market isi sıkıntılı oyle soyleyeyim. Hele bas kisim degisince hersey tepe taklak oluyor. Benim amcamin kzi mavinin müdürü ile evlendi müdür olmasina ragmen 2 bin küsür aliyordu. Gerci ben devlet memuru halimle 2bin küsür aliyorum. Eger ekmeğini tastan çıkaran bi adamsa ona heryerde ekmek var. Ama magazaya pek güvenmeyin.yediğine,içtiğine,güldüğüne,uyuduğuna,nefes aldığına utandığın bir hayat.sevdiğini hain pusularda kaybetmiş yaşayan ölülerle dolu bi ülke.Allah tüm şehitlerimizi nur içinde yatırsın ailelerine sabır versin öncelikle.kökleri kurusun pkknın.
lise mezunu.açıköğretim üniversite okuyacak35.40 yaş birisi markette çalışabilir ben çok gördüm.market çalışanlarının hepsi genç olacak diye birşey yok.
Ne mezunu erkek arkadaşın.
mağazaya pek güvenmeyin derken :) marketle mağazayı ayrı mı ele alayım canım.yeni atanan memurda 2000 küsür alıyo cidden olursa eğer ben de atanıcam gibi memurluğa.geçiniriz ama endişelerim var kendime göre işte piyasa bilmedğimden belki deMarket isi sıkıntılı oyle soyleyeyim. Hele bas kisim degisince hersey tepe taklak oluyor. Benim amcamin kzi mavinin müdürü ile evlendi müdür olmasina ragmen 2 bin küsür aliyordu. Gerci ben devlet memuru halimle 2bin küsür aliyorum. Eger ekmeğini tastan çıkaran bi adamsa ona heryerde ekmek var. Ama magazaya pek güvenmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?