- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Evetben de sizi anlamaıdm kurumsal dedim diye mii?
Magaza yazmisim sadece magaza ve market demek istiyorum.mağazaya pek güvenmeyin derken :) marketle mağazayı ayrı mı ele alayım canım.yeni atanan memurda 2000 küsür alıyo cidden olursa eğer ben de atanıcam gibi memurluğa.geçiniriz ama endişelerim var kendime göre işte piyasa bilmedğimden belki de
Devlette 2600 alıyorum uzmanim . Özel sektöre gecesim geldi35yasında bır tanıdıgım magza muduru .bu işte yukselme de var işten çıkartmıyorlar kolykolay tembel olmasın yeter.bölge sorumlusu bıle olabılıyorlar 2500uzerı maaslar var altlarına da araba verıyorlar. Evleneb tanıdıklarım da var merak etme yanı .
ne açıdan :)Magaza yazmisim sadece magaza ve market demek istiyorum.
babam 22 yıldır devlet memuru ancak 2500 alıyor.Magaza yazmisim sadece magaza ve market demek istiyorum.
Tanımış bilindik market zinciri oluyor buyuk market vb kurumsal diyebilirler.
evet ben de onu kasteddim. bi sistemi olan kolay işten çıkarılmalar olmayan bi şirketTanımış bilindik market zinciri oluyor buyuk market vb kurumsal diyebilirler.
Gecesı gunduzu belli degıl onların sabah beslere kadar calısıyorlar ,butungun syaktalar ,mal gelınce koca kolılerı tasıyorlar iş degıl yanı ha bıde baska magzalara gıdıp bır de oraları toparlıyorlar,tatıl gunun de ansızın işe cagırıyorlar kı zaten haftanın bır gunu tatıllerı var.Ve yırmı dört say iş bılmeyen işçiler ve patronların isteklerı yuzunden telefondan ayrılamıyorsun ne uyku var ne tatıl .haberlesme ıcın herzaman telefonun da ınternetın ve kontörun eksık olmayacak ,bır de yemeğe ödedıgın paralar da cabası .bence sız memur olarak kalın.Devlette 2600 alıyorum uzmanim . Özel sektöre gecesim geldi
canım memur değilim memur olucam ama sevgilim için sormuştum ben.benimki sabah 8 akşam 5 yada öğlen 1 akşam 9 çalışıyo gün gün değişiyor yani.yemeğini de arkadaşlarıyla yiyor öyle yemek masrafı yappmıyor.tatilde de çağıran olmadı hiç.bikere gece 2 ye kadar çalıştı sayım varken öyle 5 lere kadar değil.siz ağır biyerde çalıştınız sanırım .Gecesı gunduzu belli degıl onların sabah beslere kadar calısıyorlar ,butungun syaktalar ,mal gelınce koca kolılerı tasıyorlar iş degıl yanı ha bıde baska magzalara gıdıp bır de oraları toparlıyorlar,tatıl gunun de ansızın işe cagırıyorlar kı zaten haftanın bır gunu tatıllerı var.Ve yırmı dört say iş bılmeyen işçiler ve patronların isteklerı yuzunden telefondan ayrılamıyorsun ne uyku var ne tatıl .haberlesme ıcın herzaman telefonun da ınternetın ve kontörun eksık olmayacak ,bır de yemeğe ödedıgın paralar da cabası .bence sız memur olarak kalın.
yediğine,içtiğine,güldüğüne,uyuduğuna,nefes aldığına utandığın bir hayat.sevdiğini hain pusularda kaybetmiş yaşayan ölülerle dolu bi ülke.Allah tüm şehitlerimizi nur içinde yatırsın ailelerine sabır versin öncelikle.kökleri kurusun pkknın.
kızlar sorum aranızda önceden markette çalışmış olan vardır ya da çalışmış tanıdığı olan.evlenmeyi düşndüğm kiş markette çalışıyor mağaza sorumlu yardımcısı şu an 1600 e çalışıyor.1 seneye mağaza müdürü olursa 2000 olacak maaşı.fakat benim ilerisi için şüphelerim var.çünkü küçük bi ilçede yaşadığımdan mıdır bilmiyorum hiç markette çalışan 35-40 yaş birisi görmedim ,çalıştığı yer kurumsal kolay kolay işten çıkarma olmuyor ama ben endişeliyim.bana fikirlerinizi söyler misiniz.
yani neyin garantisi var ki küçük veya büyük şehir olsun yeterki çalışma yüreği olsun ekmeğini taştan çıkarır.Hiçbir şeyin garantisi yoktur hayatta bişekilde allah korusun çıkarılsa bile sorumluluk sahibi ise 40 ta olsa iş bulur....yediğine,içtiğine,güldüğüne,uyuduğuna,nefes aldığına utandığın bir hayat.sevdiğini hain pusularda kaybetmiş yaşayan ölülerle dolu bi ülke.Allah tüm şehitlerimizi nur içinde yatırsın ailelerine sabır versin öncelikle.kökleri kurusun pkknın.
kızlar sorum aranızda önceden markette çalışmış olan vardır ya da çalışmış tanıdığı olan.evlenmeyi düşndüğm kiş markette çalışıyor mağaza sorumlu yardımcısı şu an 1600 e çalışıyor.1 seneye mağaza müdürü olursa 2000 olacak maaşı.fakat benim ilerisi için şüphelerim var.çünkü küçük bi ilçede yaşadığımdan mıdır bilmiyorum hiç markette çalışan 35-40 yaş birisi görmedim ,çalıştığı yer kurumsal kolay kolay işten çıkarma olmuyor ama ben endişeliyim.bana fikirlerinizi söyler misiniz.
yani neyin garantisi var ki küçük veya büyük şehir olsun yeterki çalışma yüreği olsun ekmeğini taştan çıkarır.Hiçbir şeyin garantisi yoktur hayatta bişekilde allah korusun çıkarılsa bile sorumluluk sahibi ise 40 ta olsa iş bulur....
işte ben memur olursam ailem markette çalışıyor diye istemeyecek büyük ihtimal.herkes olmuş bi gösteriş meraklısı.ben de gayretine iyi insan mı ona bakıp evlenmek istiyorum.dua edin bizim için
ilk bolum de yazdigin yazi cok hosuma gitti agzina saglikyediğine,içtiğine,güldüğüne,uyuduğuna,nefes aldığına utandığın bir hayat.sevdiğini hain pusularda kaybetmiş yaşayan ölülerle dolu bi ülke.Allah tüm şehitlerimizi nur içinde yatırsın ailelerine sabır versin öncelikle.kökleri kurusun pkknın.
çok teşekkür ederim bunu öğrenmem iyi oldu içim rahatladıHerkes bişeyler söyler kimseye kulak asmamak lazım. Mağaza müdürü olucak diyosunuz ben de daha önce çalıştım markette müdürlerin yaşı genelde büyük oluyor hem tecrübeli olması ordaki işten çıkarılsa bile başka bir iş için illaki referans olacaktır
işte ben memur olursam ailem markette çalışıyor diye istemeyecek büyük ihtimal.herkes olmuş bi gösteriş meraklısı.ben de gayretine iyi insan mı ona bakıp evlenmek istiyorum.dua edin bizim için
ben de öyle düşünüyorum inatçı bi ailem olduğu için ara sıra önceden hayır dedikleri aklıma geliyor oturup ağlıyorumvalla şöyle canım memur alırsın insan olmaz neye yarar mutsuz olduktan sonra ailen bunu idrak etse iyi olur .Mutluluk para ile derece ile satın alınan bişey değil ...para gerekli tabiki fakat çalışıyorsa kişide etiket aranmaz ...tabiki bu adayı siz daha iyi bilirsiniz ama bu şekilde değerlendirmeyin kalbinizin sesini dinleyin genel anlamda zaten değerlendirmişsinizdir.mutluluklar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?