market çalışanları

çok sağolasın içim rahatladı
 
Yeterki çalışkan olsun her şekilde ekmeğini çıkarır benim kuzenimde devlet memuruydu ne güzel işi vardı ne yaptı hersabah geç gidiyormuş işe geceden içki masasından kalkamıyordukii tabiki işini kaybetti sonrada yaptığı diğer işler hem ağır hem parası az çalışmıyor yaaa kardeşimin eşi acayip çalışkan bir kurumda 5 gün çalışıyor hafta sonuda eşe dostta tamir işlerine gidiyor acayip çalışkan birgün boş oturmuyor hiç önemli değil konumunun ne olması yeterki çalışkan olsun
 
kuzeninde nasıl attırdıysa kendini memurluktan.84.5 alıp memur olucam diye göbeğim çatlıyo hala atanamadım.kolay memur olmuş demek ki çaba gösterseydi kıymet bilirdi
 
bir şirketi olsa iş adamo olsa iflas etmeyeceğinin garantisini kim verebilir ki ?
 
Evet kesınlıkle işlerı yog
Benim esim markette magaza sorumlusu olarak calisti bi sene kadar,suan buyuk bir grupta bolge sorumlusu olarak calisiyo,lise mezunu olmasina ragmen maasi da fena degil yani.Eger azimli olursa ilerleyebilir.
kesınlıkle ıslerı yogun fakat bolge sorumlusu olup 2500 bazen bu artada bılıyor ıyı para altlarına da araba verıyorkar yeter kı calıssınlar bırılerı mutlaka gorup yukseltıyor .öyle kokay kolay atılmada olmuyor en cok ıs yspmaysnı baska magzays verıyorlar.
çok sağolasın içim rahatladı
hıc dusunmene gerek yok yanı baysn 38yasların da bolge sorumlusu olan bır tanıdık daha var cok ysnı bu sektörun ıcın de sayılırız .ışlerı yogun sabah beslere kadar sayım yaptıkları oluyor bu konuda ıdare etmen gerekecek cok yorucu bır ıs ama saglam beyenmedıklerı bırı olursa uyarı amaclı en fazla baska bır mağzaya suruyorlar.Calıskanlık önemli bu işte .
 
evet ama zaten market personeli de o sayıma katılıyor cidden yoğun ama çalışkan benimki bikez şikayet ettiğini duymadım
 
kuzeninde nasıl attırdıysa kendini memurluktan.84.5 alıp memur olucam diye göbeğim çatlıyo hala atanamadım.kolay memur olmuş demek ki çaba gösterseydi kıymet bilirdi
Canım kuzenim psikolojik sorunları var bunun etkisi çok büyük sanırsam kafayı toparlamıyor teyzem o kadar üzüldükiii teyzem çok emek verdiğini sabahlara kadar ders çalıştığını inan teyzem çok üzüldü ama kuzenim dediğim gibi sorunları var yoksa memurlukdan vazgeçilirmi yeni ülke bulmuşsun gibi değerli türkiyede
 
hakkında hayırlısı olur da sağlığına kavuşur inşallah yakın zamanda.insan kafaya bişey takınca ya da psikolojisi bozuk olunca dünyayı umursamıyor.sen iş beğenmiyor falan deyince ben de dedim önceden acaba torpille mi memur oldu :)) ama öyle değilmiş :)
 
Benim esim suan 28 yasinda,gercekten bolge sorumlusu olmak stresli bir is,teli hic susmuyo ama imkanlarida guzel.
 
Marketten uzak durun arkadaş o kadarını söyleyeyim ben sana. Bir ay kadar çalışmış oldum hani harcligim ciksin diye ve kardeşim de uç ay kadar çalıştı; yaka paça çıktık isten. Ben hayatımda bu kadar kirli bir sektör görmedim. İkiyüzlü, yalaka angarya ne kadar insan varsa görmüş oldum. İşçiyi sömür, verim al uygulamasına dayanan bu sistemde hicbir umut yok arkadaşım. Mağaza sorumlusu olursun; bölge sorumlusu gelir fırçalar hıncını senden çıkarır. Bölge sorumlusu olursun, satış müdürü gelir ezer. Satış müdürünü gelir bir ustu ezer. Bu sektör boyle belalı kardesim. Her an bir yaprak misali oradan oraya savrulursun bak bir gelecegi yok bir isin. Geleceğini de söyledim sana. Her yer ayni mi deme. Bu bir aylık süreçte 6 ayrı yer gördüm durum aynıydı. Bu sektörde devamlı çalışmak zorunda olanlara üzülüyorum.

Eğer erkek arkadaşın gencse, part bir ise girsin egitimini bitirsin. Ya da KPSS ye girsin, düz memur olarak atansin. İnan bana bu sektörde çalışmaktan zor değil. Bu mesajimi al ona da okut.
 
nerde çalıştın canım.benimki 4 senedir çalışıyo.okuycak açıköğretimden artık ilerde ne yapar bilmiyorum ben de aynı şeyleri söylüyorum ama düz memur olmak bile çok zor artık.misal ben önceki yazımdada belirttim 85e yakın bi puan aldım 3.atamalar olacak yakında bölümüm çok ataması olan bi bölümdü bu da bitti.puanlar 87-88lerde.ben günde 8 saat çalışıyordum.e kpss kalkacak yakında zaten.bence sektörde uzun süreli çalışanlarım maaşı gayet iyi 2300 alıyor mağaza müdürleri.
 
Market isi cok zordur soyleki birde yetkili olunca gec saatlere kadar calisir bedenen cok yorulur sayim zamanlari sabahlara kadar orda kalmasi gereken durumlar olur bastan zor bi isi oldugunu her aksam erkenden gelemeyecegini filan bil
Isten cikip cikarilmayacaginin garantisi yok he sektorde bi risk var sonucta sen market calisani olmasindan cok kisisel ozelliklerine huyuna suyuna insanligina bak sonucta bi market calisaniyla evlenirsen tek olmayacaksin market sektorundekiler bekarda kalmiyo takilma yani
 
mesajınızı başta aceleden tam okuyamamıştım ama ben az maaş almasından yakınmadım mesajda.işin ayrıntılarını bilenlere sormak istedim ciddi bi iş sonuçta bu hayatımı geçireceğim insan.bırakın da araştırayım.benim göbeğim çatlıyo bazı mücadeleleri verirken.

Su hayatta ölüm varken, neden maneviyata onem veriyosunki? cümlene cevabım evet yanlış yazmışsınız sanırım burda da karalayacaktınız ama maneviyata önem veriyorum.yargılamaya ne çok bayılıyorsunuz.
 
A101 de çalıştım canım. Çalışmaz olaydim. Bak ama o kesin değil o dediğin maaş, mağazanın aylık cirosuna, envanter sayımı vs gibi kriterlere gore degisir. Misal geçen ay kardeşimin maaşı, mağaza müdürünün falan hep eksik yattı. Mağaza müdürüne 1500 yatmış düşün artik. Kadın çıldırdı, envanterim süper geldi, ciro iyi bu maaş ne? Bak benim psikolojim bi ayda altüst oldu, ve eminim ki bu sektörde bulunan herkesinki berbat. Olmasa da zamanla oluyor. Canım atama zor olsun, ama inan bu sektörde çalışmaktan zor değil. Ben şuan kimya müh okuyorum, atanmak için 97 almam lazim, ama alcam inş. Oturup caliscam, bu isten zor olamaz inan. Hal böyleyken bence erkek arkadaşın eğitimine yonelsin, part bir is bulsun. İsi şuan iyi olabilir ama, isinde şuan mutlu olabilir hepsi şerefsiz bir bölge sorumlusunun gelmesine bakar, bütün kurulu düzen bozulur. Bak bir ay çalış benim gibi bu tarz yerlerde anlarsın.
 
a101 için sistemi bile yok derler en düşük maaşı veren şirket zate orası.ama dediklerine hak veriyorum .atama bekleyen yeni mezun olarak
 
Benim sevdigim limon satsin ama benimle olsun benim olsun aynı yastiga baş koyalım önemli olan bu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…