Ben olsam kesin tam şuanda yapmıştım bunuyani bir şey yazacağım ama fikir vermiyorum yapmayın sakın.. hani şeytan diyor ki, hangi arkadaşıyla gittiğini söylediyse akşam eşinizin telefonundan arkadaşına "ya bugün marketten aldığım bardak sende mi kalmış çıkmadı poşetten" yaz, sonra otur şenliği izle.. ama tabi yapma gerçekten onunla gittiyse o zamanda sizdeki şenliği izler millet..
sanmıyorum ama ya, bir halt yapan erkek kabak gibi delili bırakmaz ortada..
Aldatılma psikolojisine itecek kadar şüpheli davranan bir eş var ise gerçeği öğrenmek için girilen her yol mübahtır der dediğini yaparımyani bir şey yazacağım ama fikir vermiyorum yapmayın sakın.. hani şeytan diyor ki, hangi arkadaşıyla gittiğini söylediyse akşam eşinizin telefonundan arkadaşına "ya bugün marketten aldığım bardak sende mi kalmış çıkmadı poşetten" yaz, sonra otur şenliği izle.. ama tabi yapma gerçekten onunla gittiyse o zamanda sizdeki şenliği izler millet..
sanmıyorum ama ya, bir halt yapan erkek kabak gibi delili bırakmaz ortada..
chiLL
bu kadar paranoyak olmamak gerek. velev is yerine aldi, velev sokakta pesine bir gariban takildi da ona aldi, velev kardesi bekar evine misafirlige gidecek arkadasina da ona erzak yapti... ihanet en son ihtimal olmali.
bir de komik yanindan bakalim olaya; karisini aldatip da oreo ve nescafe aliyorsa sevgilisine bu adam, o iliski zaten cok uzun omurlu olmaz :)))
yapma chill, guzel yuvanda huzurla otur.
Belki oruç kafaya vurdu dikkat etmedi dedimAdam aldatma yolunda olsa fişi atardı bence :) dedektif gibi olduk :)
Birde mahalledeki bakkaldan almaz heralde. Gören falan olur sonuçta. Hem oruçluymuş. Ne ara içecek kahveyi. ( İyi yönden bakmaya çalışıyorum )Belki oruç kafaya vurdu dikkat etmedi dedim
Fiş tek başına delil sayılmaz bence. Sürekli paranoyak biri değilseniz hislerinizden yola cıkarak takibe alın ama sakin olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?