Market fişi delil mi?

Annesine falan almış olabilir mi? Burda çok konu varya eşinden gizli ailesine yardım eden? Umarım öyledir
Ailesine sık sık alışveriş yapar bunu da saklamaz çoğu zaman birlikte de yaparız .

Bu annesine ya da birine yardım etmek için olsa söylerdi. Ve yardım amaçlı olsa daha gerekli malzemeler alırdı

Karsi taraf cok yakin biri mi
Aldiklari bi kac parca ve ucuzsa atiyorum 15~20 lira tmm tmm ben oderim demis olabilir ..
Ama ben kardesim annem babam disin

Bekar bir arkadas olabilir mi acaba ?
Hani sizin pek hoslanmadiginiz ?
Ne bileyim hazir nugget ,hazir corba
Bana pek normal gelmedi
Ya hazetmediginiz zibidi bir arkadas ya da ???
Takipte kalin
Sinek kucuk mide bulandirir demisler

Belki aldatma değil evet başka bir şey var da onu saklıyor olabilir hiç bi fikrim yok. Sadece gariplik var

Bu alınan ikili şeyler eşimin sevdiği şeyler mi ona dikkat ederdim önce. Ödemesi garip gelmezdi ama alınan ikili şeylerin çokça olması garip gelirdi. Takipte kalın bence.

Evet var öyle bir bekar arkadaşı benim gıcık olduğum. Umarım onunla aldı ve ben laf ederim diye soylememistir.

Yoksa diğer secenek benim de aklıma geliyor.

Bu alınan ikili şeyler eşimin sevdiği şeyler mi ona dikkat ederdim önce. Ödemesi garip gelmezdi ama alınan ikili şeylerin çokça olması garip gelirdi. Takipte kalın bence.

Bazıları eşimin de kullandığı şeyler ama hepsi değil. Öyle nescafe falan kesinlikle İçmez nugget yemez ama döner sever oreo sever ne bileyim ...

Ailesine sık sık alışveriş yapar bunu da saklamaz çoğu zaman birlikte de yaparız .

Bu annesine ya da birine yardım etmek için olsa söylerdi. Ve yardım amaçlı olsa daha gerekli malzemeler alırdı
Öğrenmenin bir yolunu bulman lazım o zaman. Eşine farkettirmeden

Evet var öyle bir bekar arkadaşı benim gıcık olduğum. Umarım onunla aldı ve ben laf ederim diye soylememistir.

Yoksa diğer secenek benim de aklıma geliyor.

Sanirim o arkadas ..
Siz bi laf edersiniz diye baska birini one surmustur
Yoksa 50 yasinda adam ne hesap odetir
Ne gidip oreo,nugget alir

Sanirim o arkadas ..
Siz bi laf edersiniz diye baska birini one surmustur
Yoksa 50 yasinda adam ne hesap odetir
Ne gidip oreo,nugget alir

Aynen odetmez de haklısın yaşça büyük olduğu için. Hem oreo ne öyle hanimeller falan alır o maksimum.

Eğer ona almadiysa bunun altında kesin bir şey var

Aynen odetmez de haklısın yaşça büyük olduğu için. Hem oreo ne öyle hanimeller falan alır o maksimum.

Eğer ona almadiysa bunun altında kesin bir şey var

Pofff anneannemin bi lafi var
Iki ayakliyi nasil zaptetceksin ,nasil takip etceksin diye ..
Takip etmek zor chill ama gozun ustunde olsun
Akilli bi kadinsin belli
Varsa bi falsosu cikar
Ama yoksa adamin ramazan ramazan gunahini almayalim

Ya bu erkekler salak vallaha salak!
Kendilerini akıllı sanıyorlar ama gram akıl yok.
Delilin küçük şeylerde olduğu onların hiç aklına gelmez özellikle fiş makbuz gibi seyleri hiç önemsemezler.
Bi sevgilim vardı fiş yakalamıştım arabada öyle yalanını ortaya çıkartmıştım.
Senin kocada sen demeden kendi demiş 2 karım mı var sandın diye sözde o ihtimali ortadan kaldıracak aklı sıra. Bence kesin yalan söylüyor. Kimsede kimsenin 50 liralık market alışverişini yapmaz. Atmış ama destekli atamamış.

Pofff anneannemin bi lafi var
Iki ayakliyi nasil zaptetceksin ,nasil takip etceksin diye ..
Takip etmek zor chill ama gozun ustunde olsun
Akilli bi kadinsin belli
Varsa bi falsosu cikar
Ama yoksa adamin ramazan ramazan gunahini almayalim

Aslında çok rahat bir insanım evime ben yokken arkadaşı ve sevgilisi bile geldi daha önce zerre kıl kapmadim çoğu insan buna tepki verir. Ama bu salak fiş beni mafetti. Neyse çıkarsa bir şey zaten soluğu burada alıyor olacağım yine.. Teşekkürler

İşte hemen benim aklimdakini söylemesi, aklın yolu bir dedirtti. Demek ki böyle düşünmem normal dedim birden

Akli sira kendini aklicakti ama eline koz verdi bunuda akiklilik sandi... Tipik erkek mantigi diyemicem MANTİKSİZLİGİ

Markete git fişini üzerinde saat var o saatte kasada kim varmış yanında güvenlik kamerasına bakmak iste. Bakalım gösterirlerse emin olursun. Once kocama bakmak istiyorum lutfen de. Gostermezlerse bence ikna et. Boşanma davası var. Çocuğun vilayetinden almak için bana iftira atıyor. Ama kendisi beni aldatıyor. İki tane şahit tutmuş çocuğumu alacak. Kanitlayamiyorum allah rızası için de. Bak bakalim

Mahallesindeki markete gitsn bole desin???? Kabak gibi ciksn ortaya rezillik dimi?!?!!

Kasiyer : jet kasa1 malesef

İşte hemen benim aklimdakini söylemesi, aklın yolu bir dedirtti. Demek ki böyle düşünmem normal dedim birden
Yani işte öyle diyor ki sen söylemeden o ihtimali yok etcek. Yoksa niye böyle bişey söyler bi insan masumsa bence çok saçma.

Yani işte öyle diyor ki sen söylemeden o ihtimali yok etcek. Yoksa niye böyle bişey söyler bi insan masumsa bence çok saçma.
Gitti sonra ise çok geçmeden beni arıyor ne yapıyorsun demeye. Heralde nabız yokluyor iyice iskilleniyorum. Normalde sahur yapıp geliyor yorgunum bugün sahurda önce gelicem diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…