Kızlar ben dayanamadım markete gidicem diye tutturdum detayli yazayim simdi size tek tek .
ne alicaksin neyi taktin vs dedi oreo alcam dedim.
Oda şakalaşarak bitmiş markette oreo gitme gel dedi. Neden hepsini x mi aldı dedim (isim verdiği arkadaşı )
evet o aldı hepsini dedi.
Bende arada çay koysunlar oreo yemeye geleceğiz de dedim.
Sana oreo almadım diye mi küstün dedi
çocuk muyum bisküvi için kuseyim dedim
Ben senin derdini anladım sen x le alisverisime taktin dedi
nerden çıkardın dedim fişin fotoğrafını cekmissin dedi
( evet kaybolur falan diye çektim telefonuma bakacagi aklıma gelmedi )
Bende dalgaya vurmaya devam ettim vergiden dusucem muhasebeciye atmak için falan dedim
oda neyime inanmadin diye sordu
Bilmiyorum sadece rahatsiz hissediyorum dedim
oda markete gidip ne yapacaktın dedi
Bir şey demedim gecistirdim.
İyi yürü gidelim markete dedi
bende salak gibi tamam markete gitmeye gerek yok adamı ara dedim. Burda bardaklar kırıldı fikrini üretmişti bi iki arkadaş.
Onu söyledim. Böyle böyle de.
aradık adamı biraz konuştu sonra aldigimiz bardak anında kırıldı gözün benimkilerde mi kaldi abi falan dedi iste, adamda şakaya vurdu sen çürüklerini secmissin falan dedi. .
Sonra gelin çay içelim dedi eşime haftasonu bakarız abi dedi eşimde tekrar haberleselim
Şimdi ben bi salaklik yaptım o an markete gitmeye gerek yok dedim. Fişi önceden gördüğü için hazirlikliydi aslinda eşim. Belki işbirliği yaptılar. Ama haftasonu gidicem orda olayı iyice netlige kavusturabilirim. En azından o bardak gelene kadar sürekli su isteyebilirim
gerçi adama gel yalanima ortak ol diyemez heralde.. bilmiyorum fikirleriniz neler ben hemen inanirdim da 2 gündür çok farklı senaryolar yazdım kafamda en iyi ihtimal diğer gıcık olduğum arkadaşıyla olmasına odaklanmıştım..