Market fişi delil mi?

kasadakıne daha kolay gelıyor ona ayrı bıze ayrı fiş kesmekdense
sankı hepsını bız yapmısız gıbı oldu adamlar kendı tutarlarını odeyıp hızlıca cıktılar bız gerı kalanların kasadan gecmesını bekleyıp gerı kalan tutarı odedık
o an oyle gelıstı olabılıyor :)

o zaman önce o kişinin aldıkları hep sırayladır fişte

burada karışık geçmiş ürünler.
kimisi eve gelmiş kimisi gelmemiş

Markete gidin alışveriş saatini söyleyin eşim cüzdanını kaybetti kameradan bakmamız mümkün mü deyin izleyebilirsiniz yanında arkadaşı var mı yok mu görürsünüz

Boş yere evham yapıyor olduğunuzu düşünüyorum.
Market konusunda mantıken bakınca evet yanındaki kişinin alışverişini ödemesi normal ama sırayla olması gerekti diyor insan. Fakat bazen bende yanımdakiyle bir ödicek olsamda sepete ortak eşyaları koyup ayırmadan kasaya koyabiliyorum.
Ters atlet konusundada bende kıyafet düzenine çok önem veririm. Gardolabıma sokmam ters bir giysiyi. Kendi huyumu bilmeme rağmen giyinirken ters düz edip kıyafeti ters giymişliğim çok olur. Çamaşırları da..
Elbette takipte olun. Ama her davranışı bi falso .. şimdi açık verdi olarak yorumlamayın. Kendinizide ilişkinizi de boşa yormuş olursunuz.

Bence eşinizin peşinizden mutfağa gelmesi ve direk başka kadın mevzuunu açması normal değil. Demekki onun da aklında varki sizin onu düşündüğünüzü tahmin edip öyle bir şey olmadığını söylüyor. Tabi siz eşinizi daha iyi tanıyorsunuz ben sadece yazdıklarınıza göre yorum yapıyorum. Hareketleri şüpheli olsada belki siz çok fazla kıskançlık belirtisi gösterdiyseniz en ufak şeyde kendisini savunmaya geçme ihtiyacı duymuştur.

Bana sizin şüphelendiğiniz şekildeki tepkisi tuhaf geldi.Kendi rengini belli etmiş sanki umarım yanılırz :KK12:

Öncelikle chill kullanıcı adınız ,avatar resminiz çok alımlı ve sizin yorumlarınızı falan gördüğümde kim bilir ne çekici, cool, havalı bir hatundur diyorum(dum) ama bugün ki konunuzu okuyunca size dair başka fikirlere de kapıldım şöyleki sanırım eşinize karşı çok güvensiz, şüpheci, kıskanç hatta birazda sorunlu gibi bir izlenim yarattınız bende. Bunun belkide sepepleri vardır ne yaşadığınızı bilemem ama ne biliyim eşinizin üzerinde çok baskı kuruyormusdunuz gibi geldi.Yani belkide tamamen haklısınız. Genelde bir kadın hissederse mutlaka doğrudur diye düşünüyorum. Ama bazen kadınlarda erkekleri yalana teşvik ediyolar (lafım size değil)

Fişteki ürünlerin karışık olması, arkanızdan gelip durumu aklınca toparlamaya çalışması, eve erken gelmesi ,telefonumdan arama şarjı bozuk bitiyor demesi... Bunlar gerçekten şüphe uyandıran şeyler, umarım hepsi yanlış anlamadır

Çok cüzi miktarlıysa ve yakın tanıdığıysa ödeyeyim demiş olabilir ama aldıkları baya tuhaf. Genelde genç çiftler bu tip şeyler alıyorlar marketten,abur cubur,pratik hazırlanabilecek tarzda şeyler.
Fişi eve getirmeyebilirdi gizli saklı birşey yapsa,sormazdınız fiş nerede diye ama bilemedim.
Takipte kalın derim,üzerinede gitmeyin fazla.
Birde market tanıdık mı? Hani gidip elinizdeki fişle (eşim cüzdanını çaldırmış,para düşürmüş vb) birşey uydurup,o gün o saatte ki kayıtlara bakamazmısınız ? Şupheleriniz yerli mi yersiz mi anlamanın en kesin yolu bu.

Kimse yazdı mı bilmiyorum ama fişte saat tarih yazar marketin kamera görüntülerine bakmak isteyebilirsiniz. Belki zorluk çıkarırlar ama güzellikle anlatınca gösterirler diye düşünüyorum. Benim çalıştığım işyerinin kamera görüntülerine bakmak isteyen çok oluyo. Göstermek zorunda değilim ama tamamen bize kalmış bişey.
Siz de deneyebilirsiniz.

Kadınla hiç bir tanisikligim yok.

Evet arkamdan mutfağa gelmesi defalarca ne oldu diye sorması iyice şüphe ettirdi.

Aslında bir kadın var mahallemizde sürekli eşime üstü kapalı yazıyordu gerçi engelledi telefondan. .Ama onla bu olayın bi alakası yoktur ona gidip bir şeyler almaz

Aldıklarını bir yere bırakmış, eve de vakitlice geldiyse demek ki çevrenizde bir şeyler oluyor ya da arabanın bagajına sakladı ertesi gün götürmek üzere..
Kendine bekar evi de açmış olabilir biriyle de almış olabilir.

Yakın çevrede vs şüphelendiklerini varsa ilk o taraflardan başlayın derim.

Kesin aldatmıştır. Hemen boşanın. Bu nedir yahu? Komplo teorilerine ne kadar meraklı bir milletiz. Bekara karı boşamak kolay diye bir laf var hani. Ne kadar da kolay yargıya varıyorsunuz böyle.

chiLL chiLL Siz yine de iyi tarafından bakmaya çalışın. Bazen olayların iç yüzü görünenden çok farklı olabiliyor.

Öncelikle chill kullanıcı adınız ,avatar resminiz çok alımlı ve sizin yorumlarınızı falan gördüğümde kim bilir ne çekici, cool, havalı bir hatundur diyorum(dum) ama bugün ki konunuzu okuyunca size dair başka fikirlere de kapıldım şöyleki sanırım eşinize karşı çok güvensiz, şüpheci, kıskanç hatta birazda sorunlu gibi bir izlenim yarattınız bende. Bunun belkide sepepleri vardır ne yaşadığınızı bilemem ama ne biliyim eşinizin üzerinde çok baskı kuruyormusdunuz gibi geldi.Yani belkide tamamen haklısınız. Genelde bir kadın hissederse mutlaka doğrudur diye düşünüyorum. Ama bazen kadınlarda erkekleri yalana teşvik ediyolar (lafım size değil)

Hiç kıskançlık etmem hatta bu yüzden çok rahat davrandigima dair eleştiri bile alırım çevremde. Ikileme düştüm ve bu konuda görüş almak istemem mi siz yanılttı anlayamadım

Fişteki sıralama nasıldı ?

Birlikte gittilerse markete ya 2 ayrı market arabası almaları lazım yada aynı atabada biri ön tarafa biri arka tarafa koyması lazım.

Bu da demek oluyoki evde olmayan ürünlerin ya fişin enbaşında olması gerekir ( benimkilerede devam et der ) yada sonlarda
Karışık koymazlar koysalarda bişeylerin sizede karışması gerekirdi kasada hızlı hareket edildiği için

Fişteki sıralama nasıldı ?

Birlikte gittilerse markete ya 2 ayrı market arabası almaları lazım yada aynı atabada biri ön tarafa biri arka tarafa koyması lazım.

Bu da demek oluyoki evde olmayan ürünlerin ya fişin enbaşında olması gerekir ( benimkilerede devam et der ) yada sonlarda
Karışık koymazlar koysalarda bişeylerin sizede karışması gerekirdi kasada hızlı hareket edildiği için

Karisikti ürünlerin çoğu

Back
X