- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.801
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
chiLL varmı gelişme canım, nasılsın?
Ürünler karışık geçilmiş,
2 bardak geçmiş arada başka ürünler var en son yine 2 bardak
Aklıma eşimle nişanlıyken bana anlattığı bi olay geldi eşimin bi müşterisi çocukları da var Ada'mın ama eşini aldatıyor eşide şüpheleniyor ama ispat edemiyor.....Bir kere de şöyle bir şey oldu. Madem herkes başka şüpheli bir durum oldu mu diye soruyor onu da paylasayim.
Ben ayrıntıya takılan bir insanım.
Eve geldi üstünü degistiriyordu bir baktım atleti ters giymiş.
Kesinlikle çekmeceye atleti ters koymam. Oda direk alır giyer ters koysam bile fark etmez.
Atletin ters dedim. Bir şey anlatiyordu o esnada çok umursamadı duzeltip tekrar giydi.
Ben o zaman da bi killandim. Küçük bir şey evet ama neden ters olsun ki atleti mi çıkarıyor dışarda.
Belki gün içinde annesine gitmişti orda annesini beklerken yatıp uyudu sıcaktı atleti çıkardı ya da duşa girdi orda diye düşündüm. Annesi ile konuştum evet onlara gitmiş annesini beklemis ama duş aldimi yattı uyudu mu bunları bilmiyorum.
Belki de gunahina giriyorum. Belki de Hayır hiç paranoyak değilim derken aslında çok paranoya yapıyorum. .
Abartiyor muyum napiyorum anlamadım. .
bu olaydan bişey çıkarsa 1 yaşıma daha girerim sanırım.çok fazla takmışsınız kafanıza gibime geldi.(tüm sayfaları okumadan yaptım yorumumu)Kızlar ben dayanamadım markete gidicem diye tutturdum detayli yazayim simdi size tek tek .
ne alicaksin neyi taktin vs dedi oreo alcam dedim.
Oda şakalaşarak bitmiş markette oreo gitme gel dedi. Neden hepsini x mi aldı dedim (isim verdiği arkadaşı )
evet o aldı hepsini dedi.
Bende arada çay koysunlar oreo yemeye geleceğiz de dedim.
Sana oreo almadım diye mi küstün dedi
çocuk muyum bisküvi için kuseyim dedim
Ben senin derdini anladım sen x le alisverisime taktin dedi
nerden çıkardın dedim fişin fotoğrafını cekmissin dedi
( evet kaybolur falan diye çektim telefonuma bakacagi aklıma gelmedi )
Bende dalgaya vurmaya devam ettim vergiden dusucem muhasebeciye atmak için falan dedim
oda neyime inanmadin diye sordu
Bilmiyorum sadece rahatsiz hissediyorum dedim
oda markete gidip ne yapacaktın dedi
Bir şey demedim gecistirdim.
İyi yürü gidelim markete dedi
bende salak gibi tamam markete gitmeye gerek yok adamı ara dedim. Burda bardaklar kırıldı fikrini üretmişti bi iki arkadaş.
Onu söyledim. Böyle böyle de.
aradık adamı biraz konuştu sonra aldigimiz bardak anında kırıldı gözün benimkilerde mi kaldi abi falan dedi iste, adamda şakaya vurdu sen çürüklerini secmissin falan dedi. .
Sonra gelin çay içelim dedi eşime haftasonu bakarız abi dedi eşimde tekrar haberleselim
Şimdi ben bi salaklik yaptım o an markete gitmeye gerek yok dedim. Fişi önceden gördüğü için hazirlikliydi aslinda eşim. Belki işbirliği yaptılar. Ama haftasonu gidicem orda olayı iyice netlige kavusturabilirim. En azından o bardak gelene kadar sürekli su isteyebilirim
gerçi adama gel yalanima ortak ol diyemez heralde.. bilmiyorum fikirleriniz neler ben hemen inanirdim da 2 gündür çok farklı senaryolar yazdım kafamda en iyi ihtimal diğer gıcık olduğum arkadaşıyla olmasına odaklanmıştım..
Adam telefonda ne bardağı falan dememiş ya bana şu an hiç şüpheli gelmedi ya. Ama dediğin gibi fişin fotosunu görmeseydi iyidi.
Ben bişey çıkıcanı düşünmüyorum artık ya. Bence git evlerine misafirliğe su alıcam zahmet etmeyin diye dal mutfağa, yada kadın mutfakta çay doldururken dal seninde dolapların ne güzelmiş diye içine bak, yada bardaklar nerde diye su içicem de. Pompaya bak , her türlü rahatlat içini :))) bence bu meseleden bişey çıkmıcak canımEvet adam ikilemedi. Yani gerçekten oreo sever bi aile demek ki :) o pompayi da gidince kiricam 2 gündür burda pompa pompa diyerek kafayı yedim
Ben bişey çıkıcanı düşünmüyorum artık ya. Bence git evlerine misafirliğe su alıcam zahmet etmeyin diye dal mutfağa, yada kadın mutfakta çay doldururken dal seninde dolapların ne güzelmiş diye içine bak, yada bardaklar nerde diye su içicem de. Pompaya bak , her türlü rahatlat içini :))) bence bu meseleden bişey çıkmıcak canım
Kızlar ben dayanamadım markete gidicem diye tutturdum detayli yazayim simdi size tek tek .
Oda şakalaşarak bitmiş markette oreo gitme gel dedi. Neden hepsini x mi aldı dedim (isim verdiği arkadaşı )
Bende dalgaya vurmaya devam ettim vergiden dusucem muhasebeciye atmak için falan dedim
bende salak gibi tamam markete gitmeye gerek yok adamı ara dedim. Burda bardaklar kırıldı fikrini üretmişti bi iki arkadaş.
aradık adamı biraz konuştu sonra aldigimiz bardak anında kırıldı gözün benimkilerde mi kaldi abi falan dedi iste, adamda şakaya vurdu sen çürüklerini secmissin falan dedi. .
Sonra gelin çay içelim dedi eşime haftasonu bakarız abi dedi eşimde tekrar haberleselim
Şimdi ben bi salaklik yaptım o an markete gitmeye gerek yok dedim. Fişi önceden gördüğü için hazirlikliydi aslinda eşim. Belki işbirliği yaptılar. Ama haftasonu gidicem orda olayı iyice netlige kavusturabilirim. En azından o bardak gelene kadar sürekli su isteyebilirim
gerçi adama gel yalanima ortak ol diyemez heralde.. bilmiyorum fikirleriniz neler ben hemen inanirdim da 2 gündür çok farklı senaryolar yazdım kafamda en iyi ihtimal diğer gıcık olduğum arkadaşıyla olmasına odaklanmıştım..
Bence eşiniz yalan söylemiyor. Biraz siz kurmuşsunuz:)Kızlar ben dayanamadım markete gidicem diye tutturdum detayli yazayim simdi size tek tek .