- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Yani bir dahaki gitmem gerektiğinde aynı şeyleri yaşamam değil mi ?Eşinle gormus bir daha konuşmaya çalışmaz bence.
Ama zorundayım işte bulunduğum yerde bana en yakın market. Hani 2 dakika aşağı markete inip geleyim denilebilecek yakınlıkta.Zorunda olmadikca gitme, mumkunse hic gitme..bildigin yavsak esnaflardan
Acil seyler icin olurda ne bilim cok rahatsiz edici bu tipler gozuyle insanintaciz ederler bilirim igrenc.Ama zorundayım işte bulunduğum yerde bana en yakın market. Hani 2 dakika aşağı markete inip geleyim denilebilecek yakınlıkta.
Ya ne bileyim o an sadece adımı söyledim. Devamında böyle bir diyalog beklemiyordum.Adam gereksizin önde gideni. Bana kalırsa adını sorduğunda söylemeyebilirdin. Fizana git oraya gitme derim.
Sanmıyorum ama insanoğlu bu belli olmaz. Mümkün mertebe gitmemeye çalış veya kulaklıkla filan git.Yani bir dahaki gitmem gerektiğinde aynı şeyleri yaşamam değil mi ?
Hep abi diyorum. Hani yaşı da fazla yok ama sırf yanlış anlaşılmaya meyil vermemek adına.Bence gayet doğru anlamışsınız. Siz abi demişsiniz, adam pisliğin teki çıkmış.
Ama sigara vs almam gerekiyor o anlarda eşim evde olmuyor onu bekleyene kadar küçük çaplı krizler gelebilir bana.Eşin işten gelirken yapsın alışverişi mecbur kalmadıkça gitme. Eğer evliyse ve buna rağmen asılıyorsa zaten evliliğe saygısı yoktur eşin olmadığı sürece rahatsız etmeye devam edebilir
Zaten mesafeyi abi diyerek koyduğumu düşünüyordum. Ama demek ki abi de dememek gerekiyormuş. Adam her halükarda konuşmaya meyilli zatenSiz mesafenizi korudukça sorun olmaz bence. Bir çok yerde böyleleri çıkıyor çünkü.
Abi de demeyin kendisine , yanlış buluyorum abi abla denmesini.
Abi samimiyet gerektiriyor. Hiç hitap kullanmayın.
Hep abi diyorum. Hani yaşı da fazla yok ama sırf yanlış anlaşılmaya meyil vermemek adına.
Zaten başta yakın bir market alternatifim olsa şu duruma bile getirmezdim ama mecbur kalıyorum işte...Mecbur olmadıkça gitmeyin derim. Bekarken annemin orda bi market vardı orda bulunan bir adamda cıvık konuşurdu nişanlandım özellikle alyans olan parmağımı uzattım ama yok anlamadı şimdi eşim gidecek olsa ben kapıda bekliyorum girmiyorum oda bunu gördü daha rahatsız edilmiyorum. Siz gittikçe yüz bulmaya çalışacaktır. Böyleleri laftan anlamaz ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?