Marketçi Abi

Emin olun abi kolay gelsin demekle sadece kolay gelsin demek arasında fark var. Gerçi zihniyet pis olduktan sonra hepsini aynı algılıyorlar. Keşke eşleri yakalasa böyle tipleri millete asılırken.
Eşim hiç anlamadı bile. Ama söylesem mi diye düşünmedim de değil.

Hayır böyle dememeli , o zaman adam " onunda bende gönlü var ama gören duyan olursa diye yada eşinden korktuğu için mesafeli durmaya çalışıyor diye düşünebilir , ve bu daha tehlikeli yalnız bir yerde yaklaşmaya çalışabilir

Eskiden derlermiş . Şimdi dememek lazım yabancılara.

Kolay gelsin , iyi günler. Bir sıfat kullanmaya gerek yok bence.

Abi, abla , teyze , amca değiller ki..
Bencede gerek yok, adam kendi evliligine takilmiyorsa kadindaki alyansa takilmiyosa zaten sbi denmesine hic takilmaz

Eşim hiç anlamadı bile. Ama söylesem mi diye düşünmedim de değil.
;
Bence esine simdilik soyleme. Birde bir yorumda kulaklik tak git demis sakin oyle bisi yapma arkandan gelır sıkıştırır Allah korusun..
Bende gecen sene tasindim. Evim giris kat
Karsimda kucuk bir isletme vardi. Sabah kizimla cok erken uyandik camasir asiyorum. Adan geldi dükkanı acti bana bakti bir süre sonrada gulumsedi. Oyle rahatsiz oldumki. Neyseki kapadi gitti kurtuldum

Sizin değil onun eşinden bahsetmiştim. Eşinize anlatmayın ama siz. O marketede gitmeyin derim. Adam niyetimi anladığı halde hala geldiğine göre....... diye saçma bir mantık kurabilir.
Hah işte aslında sormamın sebebi de bu. Oraya gitmek zorunda olduğumu bildiğim için eşimi de götürdüm ki görsün diye. Görsün de bir dahakinde adam olsun diye

Annneeee diye bağıracam şimdi. Yaklaşma falan valla ağzını yırtarım adamın

Marketçi abi..

Onda yüzük var siz de de yüzük var..
Yüzük onu engellemiyor belli

Sizi de sizde ki yüzük mu engelliyor?

Kız yaklaşma falan deme vallahi totom pıtpıtlandı ha
Pıtpıtlanma ama tetikte olmakta fayda var , ne sapıklar var gören duyan olur denirse adam istiyor ama duyulmasında çekiniyor diye düşünür yani.
Hiç muhatap olma konuşmaya çalışırsa tersle hiç çekinme ...
Sapık zihniyetli insanlar o kadar çoğaldı ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…