Marketçi Abi

Ne gereksiz insanlar var ya otur yerinde rahatmı battı götüne asalak adamın. Beyinsiz ya gereksiz oksijen israfı ben olsam ümüğünü sikardım 10 yaşındayken bir d....galak şerefsiz haysiyetsiz pislik yaratığın elinden kaçarak kurtulmuştum beni zorla marketin içine sokmaya çalışmıştı 8 10 yaslarimdaydım korkma kardeşim sen sezgin de haklısın ne hissediyorsan o gerçek oraya gideceksin seni rahatsız ediyorsa oracıkta keseceksin hesabını.

Siz mesafenizi korudukça sorun olmaz bence. Bir çok yerde böyleleri çıkıyor çünkü.

Abi de demeyin kendisine , yanlış buluyorum abi abla denmesini.
Abi samimiyet gerektiriyor. Hiç hitap kullanmayın.
Tamda mesafe icin kullaniliyor ya bazen.. ben ona abi derken, o bana asik olmusa donmesinde

Zaten başta yakın bir market alternatifim olsa şu duruma bile getirmezdim ama mecbur kalıyorum işte...

Eğer sigara falansa aciliyetiniz fazladan alın gidince hiç değilse her gün bunu çekmektense belirli günler çekmiş olursunuz. Eğer ısrarla devam ederse abi kusura bakma eşim benim kıskanç gören duyan olursa sıkıntı olur diye bahane üretin başka bişey gelmedi aklıma şuan önerebileceğim

Ay sen şimdi bunu deyince içim bir hoş oldu vallaha. Evli barklı adamsın ne istiyorsun hala anlamam ki.. Amaaan amaaan

Direk kolay gelsin deyip çıkmak geldi aklıma. İsmi sorulan ilk kadınmış gibi davranmamak adına söyledim aslında
Yok yahu bırak o öyle algılasın , ne için sordunuz hayırdır derdim ben mesela . Abi dediğinde abi deme lazım olur gibi bişey demedi iyiki
Bir dahaki yalnız gidişinde , beni yanlış anladınız gibi bişeyler geveleyecek zannımca.

Daha bir tedirgin oldum. Buradakiler de düşüncemi tasdikleyince.

Zaten mesafeyi abi diyerek koyduğumu düşünüyordum. Ama demek ki abi de dememek gerekiyormuş. Adam her halükarda konuşmaya meyilli zaten

Hayır , aksine abi samimiyettir bana göre.

Buna sebep olan da siz değilsiniz, sözlerim yanlış anlaşılmasın. Kanı bozuk her şekilde aynıdır.

Genel olarak abi abla sifatlarindan söz ediyorum..

Sizden bizden anlayacak olsa her abi dediğimde diyalog kurmaya çalışmazdı sanırım.
Emin olun abi kolay gelsin demekle sadece kolay gelsin demek arasında fark var. Gerçi zihniyet pis olduktan sonra hepsini aynı algılıyorlar. Keşke eşleri yakalasa böyle tipleri millete asılırken.

Hayır , aksine abi samimiyettir bana göre.

Buna sebep olan da siz değilsiniz, sözlerim yanlış anlaşılmasın. Kanı bozuk her şekilde aynıdır.

Genel olarak abi abla sifatlarindan söz ediyorum..
Suratımda hep 5 karış ha görsen diyeceksin ki cinnet mi geçirmiş ne? Soğuk bir ifadeyle konuşuyorum hep. Hani hiçbir hareketimden yeşil ışık algılayamaz. Ama demek ki abi de dememek lazımmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…