- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Ben sigarayı bırakıyorum kuzum da sigara beni bırakmıyor işteKonu başlığı marketçi abi değil de " densiz marketçi" olmaylıymış Cinnet'çim.
Mümkün mertebe gitme o markete, sigarayı azalt hatta bırak, en güzeli
kocani göturerek gerekeni yapmissin zaten.Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.
Özellikle şu bir kaç gündür beni aşırı rahatsız eden bir konuyu sizlerle paylaşıp fikrinizi almak istiyorum.
Bizim evin aşağısında adam akıllı bir tane market var. Her alışverişimi oradan yaparım sürekli girip çıktığım bir yer.
Yalnız orada çalışan beyefendinin tavırları artık beni rahatsız etmeye başladı. İlk başlarda ya acaba ben mi yanlış anlıyorum ki diye üzerine fazla düşmemeye çalıştım.
Taki dünkü olay yaşanana kadar.
Öyle markete girip çıkarken merhaba kolay gelsinden öteye gitmeyen bir diyaloğumuz oluyordu. Genelde beni konuşturmaya çalışır ben geçiştirir işimi halleder hadi abi kolay gelsin der çıkarım.
Anladığım kadarıyla evli. Nereden anladın evli olduğunu diyeceksiniz. Birincisi parmağında alyans var. Ikincisi bir kac kere telefonda tamam karıcım tamam,hayatım kelimelerini duydum.
Ama sanırım fazlasıyla çapkın. Şu son zamanlarda özellikle dikkatimi çekti zaten.
Neyse dün yine o markete gitmem gerekti. Girdim alacağımı aldım. Tam parayı öderken bu kadar gelip gidiyorsun ismin neydi senin dedi? Yamyam gibi görünmemek adına sadece ismimi söyledim. Ismin de senin gibi güzelmiş dedi. Benim adım da x derken ben hadi abi sana kolay gelsin deyip afallayarak direk çıktım marketten.
Hayır parmağımda yüzük var. Seninle muhabbetim selam kelamdan öteye geçmiyor. Üstelik beni konuşturmaya çalışıyorsun. Ben sadece işimi halledip çıkıyorum.
Bu durum beni bir hayli rahatsız etti hani görsün diye eşimi de yanıma alarak bugün o markete gittim.
Eşimle beni görünce 2 dakika falan bakakaldı. Eşim kardeş ne oldu dedi? Abi ne istemiştin deyip toparladı. X sigarayı istedi fakat o farklı bir sigara uzattı.
Eşim de kardeş yanlış sigarayı verdin bu değil dedi. Sonra kusura bakma abi kafam karıştı dedi. Birden morali bozuldu. Başka şeyler de aldık yanında hesabı kitabı çorba edince ben dışarıdan bir şey bakıyormuş gibi çıktım direk.
Şimdi ben yanlış mı anlıyorum arkadaşlar. Yani bu market k.çımın dibinde mecbur gitmek zorunda kalıyorum. Diğer marketler bana bayağı uzak. Ne yapmam gerekiyor?
Nedense kendi kendime vicdan yaptım.
Hâlâ acaba ben mi yanlış anlıyorum diye düşünüyorum.
Sizce?
Ama zorundayım işte bulunduğum yerde bana en yakın market. Hani 2 dakika aşağı markete inip geleyim denilebilecek yakınlıkta.
Bu tarz insanlar zaten abi deme lazım olur düşüncesinde yaşıyorlarBu sadece market değil. Mesela kasiyer erkek değil bayanda olsaydı tepkim aynı olurdu. Kolay gelsin iyi günler.
Bunlardan bile milyonlarca anlam çıkarılacaksa yaşamayalım değil mi?
Benim adama olan tavrım hiçbir zaman değişmedi. Soğuk ve donuk ses tonuyla konuşuyorum. Hani elektrik alabileceği hiçbir alan yok.
Ama niyet art olunca duruşundan bile mana çıkarır.
Henüz o markete gitmedim. Eşim evdeydi, bir de burada değildik kuzumC CiNNET NUR . Son durum nedir?
Henüz o markete gitmedim. Eşim evdeydi, bir de burada değildik kuzum
Bunu dediğinde, haddini bildirecektin.Ismin de senin gibi güzelmiş dedi.
Siz yanlış anlamıyorsunuz ne demek isminizde sizin kadar güzekmiş.Eşinizle gitmeniz iyi olmuşHerkese iyi akşamlar arkadaşlar.
Özellikle şu bir kaç gündür beni aşırı rahatsız eden bir konuyu sizlerle paylaşıp fikrinizi almak istiyorum.
Bizim evin aşağısında adam akıllı bir tane market var. Her alışverişimi oradan yaparım sürekli girip çıktığım bir yer.
Yalnız orada çalışan beyefendinin tavırları artık beni rahatsız etmeye başladı. İlk başlarda ya acaba ben mi yanlış anlıyorum ki diye üzerine fazla düşmemeye çalıştım.
Öyle markete girip çıkarken merhaba kolay gelsinden öteye gitmeyen bir diyaloğumuz oluyordu. Genelde beni konuşturmaya çalışır ben geçiştirir işimi halleder hadi abi kolay gelsin der çıkarım.
Anladığım kadarıyla evli. Nereden anladın evli olduğunu diyeceksiniz. Birincisi parmağında alyans var. Ikincisi bir kac kere telefonda tamam karıcım tamam,hayatım kelimelerini duydum.
Ama sanırım fazlasıyla çapkın. Şu son zamanlarda özellikle dikkatimi çekti zaten.
Neyse dün yine o markete gitmem gerekti. Girdim alacağımı aldım. Tam parayı öderken bu kadar gelip gidiyorsun ismin neydi senin dedi? Yamyam gibi görünmemek adına sadece ismimi söyledim. Ismin de senin gibi güzelmiş dedi. Benim adım da x derken ben hadi abi sana kolay gelsin deyip afallayarak direk çıktım marketten.
Hayır parmağımda yüzük var. Seninle muhabbetim selam kelamdan öteye geçmiyor. Üstelik beni konuşturmaya çalışıyorsun. Ben sadece işimi halledip çıkıyorum.
Bu durum beni bir hayli rahatsız etti hani görsün diye eşimi de yanıma alarak bugün o markete gittim.
Eşimle beni görünce 2 dakika falan bakakaldı. Eşim kardeş ne oldu dedi? Abi ne istemiştin deyip toparladı. X sigarayı istedi fakat o farklı bir sigara uzattı.
Eşim de kardeş yanlış sigarayı verdin bu değil dedi. Sonra kusura bakma abi kafam karıştı dedi. Birden morali bozuldu. Başka şeyler de aldık yanında hesabı kitabı çorba edince ben dışarıdan bir şey bakıyormuş gibi çıktım direk.
Şimdi ben yanlış mı anlıyorum arkadaşlar. Yani bu market k.çımın dibinde mecbur gitmek zorunda kalıyorum. Diğer marketler bana bayağı uzak. Ne yapmam gerekiyor?
Sizce?
yani neredeyse artık her sokakta 7-8 zincir market oluyor iki sokak uzağa git ekmek yedirme yoksa bu marketçi abi seni yiyecek belliki,hayır adam evliymişte yani şeref yollarında tıkanıklık var kocanı gördüğünde oluşan o ilk şok dalgasını atlatınca gene yavşayacak,ne sana bela olsun ne kocana işte.Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.
Sizce?
Eşim evde olmadığında acil ihtiyaçlara gidiyorum zaten canım.Iyi yaptin canim. insan kiligina girmis gereksize gitme.
Valla bir sonraki alışverişte de aynı durum yaşanırsa fena gaza geldim. Onu paralarım artık . Sonrada bir daha gitmemyani neredeyse artık her sokakta 7-8 zincir market oluyor iki sokak uzağa git ekmek yedirme yoksa bu marketçi abi seni yiyecek belliki,hayır adam evliymişte yani şeref yollarında tıkanıklık var kocanı gördüğünde oluşan o ilk şok dalgasını atlatınca gene yavşayacak,ne sana bela olsun ne kocana işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?