Marketçi Abi

Neyin yanlış anlaması adam resmen yürümüş sana..ışık versen telefonda hayatım gülüm dediği karısına boynuz takacak....erkeğin iti de bir başka oluyor...

Aşırı da üşengeç bir insanım. Durumun böyle olması benim acımdan hiç iyi olmadı.
Şimdi işin yok hergün bi sigara için uzaktaki markete git amaaaan amaaan

Aşırı da üşengeç bir insanım. Durumun böyle olması benim acımdan hiç iyi olmadı.
Şimdi işin yok hergün bi sigara için uzaktaki markete git amaaaan amaaan
Gunluk sigara aliyosan ozaman hic muhabbete girme ben ev icin alisverislerinden bahsettim canim Uzun uzun oyalanma orda al ve cik konusma muhatab olma derim..

Adam kaşla göz arasında muhabbet kurmaya çalışıyor kuzum sen ne diyorsun
Balim sende hiii de gec bakma hic yuzune benimde isyerime devamli gelen bi kargocu vardi muhabbet etmeye calisirdi benimle surekli is geregi dosya evrak kargo ile gonderirdik.. ben kargocuyu dosya evrak var diye aradigimda o gelmesin lutfen baska birini gonderin dedigim halde adam yuzsuz halde bide derdiki geldiginde benim gelmemi istemiyormussun bak dariliyorum.. te allam yaa cattik derdim ben tersledigim halde delinin biriyle 1 sene ugrastim evliyim ben evliii diyodum olsun diyip yuzume guluyodu.. bende kargo firmasinin genel merkezini arayip bu sahsin ismini verdim ekmegiyle oynamak istemem kimsenin baska bi subeye atayin isten cikarmayin dedim.. oyle kurtuldum.. aartik istenmi cikti gercekten baska subeyemi atandi bilmem ama baya sinirlerimi bozuyodu belkide kafasindan noksan di kim bilir

Türkiye de kadın olmak gerçekten zor.
Kadın gördükleri zaman nevri dönen tek insanlar Türk erkekleri.
Allah bize yardım etsin yani ne diyelim kuzucum

Bir pazar arabasına başka yerde market alışverişi yapın veya arabanız varsa elinizle gidin yapın.
Bu tipler sizin onu görmek istediğiniz için bile geldiğimizi söyler.

Bir pazar arabasına başka yerde market alışverişi yapın veya arabanız varsa elinizle gidin yapın.
Bu tipler sizin onu görmek istediğiniz için bile geldiğimizi söyler.
Eşimle el ele görmeye gitmek de biraz sizofrenik bir hareket olmaz mı ? Sonuçta eşimle gitmişim yani onun neyini göreyim.

Eşimle el ele görmeye gitmek de biraz sizofrenik bir hareket olmaz mı ? Sonuçta eşimle gitmişim yani onun neyini göreyim.
O size göre öyle. Eşinizle gidene kadar kendince öyle demiş olabilir onu kast edıyorum. Yine de siz bilirsiniz ama evli kadın yada evli erkek takıntısı olanları az duymadık..

Cozuttucum bu konuyu esine anlatabildin mi? yoksa o da bu anlattigin toplum tipinden mi?

Ama zorundayım işte bulunduğum yerde bana en yakın market. Hani 2 dakika aşağı markete inip geleyim denilebilecek yakınlıkta.
Gerekirse 5 sokak ötede ki markete giderim yinede oradan alışveriş yapmam, İnternet üzerinden de yapabilirsiniz burada eğer sizin için markete gitmek zor olursa.

Konu başlığı marketçi abi değil de " densiz marketçi" olmaylıymış Cinnet'çim.

Mümkün mertebe gitme o markete, sigarayı azalt hatta bırak, en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…