Markette bırsey kırsanız ne yaparsınız ???

Nadiaa

devrim sehitleri olumsuzdur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
17.360
158
88
34
Merhaba kızlar ,
Markete gıttınız ve bakarken bı esyayı kırdınız dıyelım onu alırmısınız ?
Yada bu durumda ne yapılır ?

Kırık ürünü alıp napacağım :44:
Tabiki parasını öderdim :31:
Görevli gelip orayı temizlerdi zaten...

Merhaba kızlar ,

Bir görevli cağırır ürün kırdığımı söyler kasada da ödeme yapardım. Bazı mağaza/market sahipleri ödetmiyorlar ama diretirdim ben yine de.

ben bunu kırdım derdim parasını öderdim görevliler temizliyo zaten sağlam bitane alır çıkardım napılırki başka

Eğer ki kırılıcak gibi yerleşmisse geçerken kendiliğinden düşmüsse ben kırmamış oluyorum zaten ama başka biri tarafından ben kırdım gibi gözükür,ben ödemem onu niye ödeyeyim onların yerleştirme hatasıdır,ama alenen elimden kayıp düşürdüysem yada elim çarptıysa kısaca ben kırdıysam tabikide ödemek zorundayım ama sorun yok derlerse zorlamam okadar sorun yoksada ödemem varsa ısrarcı olmam öderim :34:
Peki sen zelemele sen ne yaparsın?? :23:

Son düzenleme:
ben bunu kırdım derdim, parasını ödeyeyim derdim zaten genelde parasını almıyorlar.
yenisini alırdım, başka ne yapılır ki?? :53:

Parası ödenir tabi. İki kere başıma geldi kızım sayesinde,parasını kabul etmiyorlar genelde ama ödenmesi gerekir haliyle.

bence de odenır kızlar ama bzm patron dıyokı napablırım kırılmıssa gerı gondersınler ya bnm kırdgımı gormeseydı o zaman napacakdı dıyor:1:

bıde markette bı kadın var gıcık ona ınat olsun dıye de boyle soyluyor olablır cunkı kadın bılerek aldgımız seylerı ıkı kere gecırp bunuda alın laızm olur dıyoda :))

Markettekilerin tutumuna bakarım.Hanımefendı onemlı degıl derlerse ''tekrardan kusura bakmayın'' der geçer giderim.He ödemem için sinyal verirlerse :) öderim tabii.

cevaplar ıcın tesekkurler:ssz:

Kızım çok küçükken başıma geldi, küçük cadı merakla rafa elini uzattı, ben hamle yapana kadar vazo kırıldı, hemen görevliyi çağırdım, biraz daha kalırsak tüm ürünlerin parasını öderim ne olur ne olmaz diye parasını ödediğim gibi çıktım:ssz:

ben parasını öderim heralde bir şey kırsam........ama bazen göruyorum kırıyorlar hoppppppp anında arazi oluyorlar......:27:

Merhaba kızlar ,

Allaha şükür benim başıma gelmedi ama birkaç kez tanık oldum.reyon görevlileri gelip temizlediler,kıranlarda bişey olmamış gibi çekip gitti.ücretini ödediklerini hiç sanmıyorum.ben olsam bende ödemem,sonuçta kazara oluyor. carrefour kipa gibi hipermarketler için sorun olacağını zannetmem

gorunuse gore bu adam para odemeyecek markete kolıden kırık cıktı desınler gerı gondersınler kaza olmus olablır dıyor

Bir kere başıma geldi, market ismi vermek yasak mı bilmiyorum, büyük bir market kısacası real de. :)

Kızım oje kırdı, görevliler hiç bişey söylemeden geldi temizlediler, bende kasaya giderken 2 tane oje aldım yanıma, 2 sinide okutup parasını ödedim, birini geri bıraktım, kasadaki bayanada söyledim, kızım reyonda oje kırdı onun yerine geri bırakıyorum dedim.

Teşekkür etti ve gülümsedi.

Allaha şükür benim başıma gelmedi ama birkaç kez tanık oldum.reyon görevlileri gelip temizlediler,kıranlarda bişey olmamış gibi çekip gitti.ücretini ödediklerini hiç sanmıyorum.ben olsam bende ödemem,sonuçta kazara oluyor. carrefour kipa gibi hipermarketler için sorun olacağını zannetmem
olay mahalı A101 :1:

Back
X