• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Markette çalışan çocuktan hoşlanıyorum

Benim de hoşlanabileceğim tarzda biri facemde ekli şuan.Ortaokul arkadaşımın üçyaş küçük erkek kardeşi.Hep birlikte geziye gitmiştik,dönüşte ekledik.Bir ses yok.Muhabbet yok.Ben yazmıyorum.Yazmayı da düşünmüyorum.Muhtar kendisi.Ondan mı ağır duruyor.Boşanmış olmamdan mı?Ablasının eski arkadaşı oluşumdan mı?Hayatında biri yokmuş,kız arıyorlarmış..
Yanyana fotomuz var,çok da yakışmışız.
Olaydıya birşeyler..Eskiyi unuturdum tamamen..

Kasada defterini kitabını falan unut ismin yazılı olan. Bi kaç saat sonra gider alırsın o da ekler belki sosyal medyadan :KK8:

@ kimlik düşürmeyi düşünmüşsünüz zaten o da mantıklı tabiii :KK53:

Çalışıyorsanız , post: 43135159, member: 364574"]Bankaciysan kartını ver kredi kartı fln istersen bankada bi işiniz olursa yardım ederim bende bankacı yim de baktın ters konuşuyor işin ayıbı olmaz ilgilenirse devamı gelir bu kadar dert etme...[/QUOTE]

Şuan calismiyorum işten çıktım hem durup dururken kart vermek falan:))))[/QUOTE]
Calismiyorsan olmaz tabii ama konuş bence icinnicini yiyecegine ters konuşursa bi daha o markete gitmezsin. ..yanına gidip bişeyler sorarsin...utanirsan bu uzar gider bnm bi arkadaşım bi müşterisine hoşlanıyorum çocukta ondan acilamadilar kız başkasıyla evli şimdi çekinme bence üzerine atla demiyorum ama adım atmalisin

Bir iki hafta gitmeyin. Sonra gidince ne oluyor izleyin.
Eğer hala trene bakar gibi bakıyorsa o adamda iş yok. Uğraşmayın derim.

Ben olsam hiç girmem şu nerede muhabbetine . Gozle gorulen bir şey sonuçta sacma bir bahane olur, muhabbete girmek istediğin belli istekli gibi görünme.
Sana tavsiyem ise kimliği değilde başka bir eşyanı yanlışlıkla düşürüp (!) muhabbete girmen.
Ne olabilir bere olur, eldiven olur, üstüne aldığım hırkayı cantana takarsin o kaymış olur. Onu dusurup cikman.
Adam pesindeyse hemen verir tesekkur eder bu hırkayı çok seviyordum der uzaklasirsin. Oralarda değilse gider ararsin 5 dk sonra yanlışlikla bulamazsın şans işte ona sorarsin :)
Ben olsam o yanimdayken kaydiriverirdim hırkayı çantadan.

Deminden beri dusunuyorum bide bu geldi aklima.Simdi sen herhangi bir yere is basvurusu icin cv cikar doldur guzelce isim soyisim tel falan filan.Elinde cv varken gir markete cocuk yakinlardaysa direk cv yi yere dusur alir bakar heralde.

Ben olsam hiç girmem şu nerede muhabbetine . Gozle gorulen bir şey sonuçta sacma bir bahane olur, muhabbete girmek istediğin belli istekli gibi görünme.
Sana tavsiyem ise kimliği değilde başka bir eşyanı yanlışlıkla düşürüp (!) muhabbete girmen.
Ne olabilir bere olur, eldiven olur, üstüne aldığım hırkayı cantana takarsin o kaymış olur. Onu dusurup cikman.
Adam pesindeyse hemen verir tesekkur eder bu hırkayı çok seviyordum der uzaklasirsin. Oralarda değilse gider ararsin 5 dk sonra yanlışlikla bulamazsın şans işte ona sorarsin :)
Ben olsam o yanimdayken kaydiriverirdim hırkayı çantadan.
Verilen en iyi cevap buydu bence. bir değerlendirilmeli.

Hani birşeyler kır , o gelip silsin v.s denmiş ya bence bunun üzerine yazmış o. Yani önerileri eleştirmiş , çalışanları değil sanki.
Anlama kabiliyeti baska bisey.
Bunu tavsiye edenlere soylesinler cesaret ediyorlarsa.

Son düzenleme:
Back
X