- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya nolur her öksürene covid teshisi koymayın gözünüzde. Artık öksürmeye korkar olduk, ben dahil alerjik bünyeye sahip olanlar ne yapsınlinc yememek için boğuluyorum resmen öksürmemek için, insanların gözünde oluşan bu algı gercekten cok kötü.
Astım hastaları ne yapsın peki?
yaaa korona dedigin sey zaten gribin bi üst versiyonu senede kac bin kisi viral enfeksiyonlardan ölüyo bagısıklıgı zayıf olan gider kuvvetli olana bisey olmaz bizde gecirdik ne oldu yani ayrıca herkeste farklı ben bildigin grip gibi salya yumuk oldum esimde ne hapsurma ne öksürme sadece adele agrısı o yuzden frekansını düsürme bisey olmaz yap bol c vıtamıı nar portakal ohhhhMerhaba Kızlar, panik atak konularımı bilen arkadaşlarım bilir:) sağlık konusunda takıntı derecesinde rahatsızım.. bu sabah bir markete girdim dolaşırken kasadaki arkadaşın ardarda öksürdüğünü duydum .. bir iki dakika sonda kasaya yanaştım maskesi vardı , benim de vardı çift kat .. ama tedirgin oldum covid olduğunu varsayarsak bulaş bu şekilde de olabilir mi sizce ?
O da bir sey mi, koronanin ilk zamanlarinda kadinin teki tam onumde hapsirdi. Hem de maskesini indiripEvet gelir gelmez ürünleri ve kendimi yıkadım .. belki başına böyle bir deneyim gelmiş olan vardır diye fikir almak istedim , teşekkür ederim hepinize![]()
E ama pes artık...Merhaba Kızlar, panik atak konularımı bilen arkadaşlarım bilir:) sağlık konusunda takıntı derecesinde rahatsızım.. bu sabah bir markete girdim dolaşırken kasadaki arkadaşın ardarda öksürdüğünü duydum .. bir iki dakika sonda kasaya yanaştım maskesi vardı , benim de vardı çift kat .. ama tedirgin oldum covid olduğunu varsayarsak bulaş bu şekilde de olabilir mi sizce ?