Markette öksüren kasiyer arkadaş ..

Faranjitim var. Sık sık öksürüyorum. Artık toplum içinde öksürmeye korkar oldum.

Test de yaptırdım geçen hafta, negatif çıktı. Yani her öksürük covid değil.

Ya nolur her öksürene covid teshisi koymayın gözünüzde. Artık öksürmeye korkar olduk, ben dahil alerjik bünyeye sahip olanlar ne yapsın :KK43: linc yememek için boğuluyorum resmen öksürmemek için, insanların gözünde oluşan bu algı gercekten cok kötü.
Astım hastaları ne yapsın peki?

Ya nolur her öksürene covid teshisi koymayın gözünüzde. Artık öksürmeye korkar olduk, ben dahil alerjik bünyeye sahip olanlar ne yapsın :KK43: linc yememek için boğuluyorum resmen öksürmemek için, insanların gözünde oluşan bu algı gercekten cok kötü.
Astım hastaları ne yapsın peki?

Estagfrllah , ben de allerjik astımdan dolayı bunu yaşarım zaten .. bir şey yapın ya da yapsınlar demedim sadece arkadaşın covid olması ihtimalinde bulaş riskini merak edip fikir almak istedim 🌸

Merhaba Kızlar, panik atak konularımı bilen arkadaşlarım bilir:) sağlık konusunda takıntı derecesinde rahatsızım.. bu sabah bir markete girdim dolaşırken kasadaki arkadaşın ardarda öksürdüğünü duydum .. bir iki dakika sonda kasaya yanaştım maskesi vardı , benim de vardı çift kat .. ama tedirgin oldum covid olduğunu varsayarsak bulaş bu şekilde de olabilir mi sizce ?
yaaa korona dedigin sey zaten gribin bi üst versiyonu senede kac bin kisi viral enfeksiyonlardan ölüyo bagısıklıgı zayıf olan gider kuvvetli olana bisey olmaz bizde gecirdik ne oldu yani ayrıca herkeste farklı ben bildigin grip gibi salya yumuk oldum esimde ne hapsurma ne öksürme sadece adele agrısı o yuzden frekansını düsürme bisey olmaz yap bol c vıtamıı nar portakal ohhhh

Evet gelir gelmez ürünleri ve kendimi yıkadım .. belki başına böyle bir deneyim gelmiş olan vardır diye fikir almak istedim , teşekkür ederim hepinize 🙏
O da bir sey mi, koronanin ilk zamanlarinda kadinin teki tam onumde hapsirdi. Hem de maskesini indirip 🤣14 gun saymistim hic unutmam.

Adamda maske varsa bir sey olmaz. Onemli olan marketten aldigin esyalara dokunup elini agzina yuzune goturmemen. Zaten her oksuren de korona degil. Ben de surekli oksuruyorum mesela ama korona falan degilim. Hatta bu mesaji yazarken de oksurdum 🙄

Şu an felaket hastayım. Kızım hastaydı bana bulaştırdı. Burun akıntısı, baş ağrısı , yorgunluk halsizlik felaket durumdayım. Kesin kaptım diye gidip test yaptırdım, negatif. Nezle var, grip var, alerji var , astım var. Tek sebep korona değil öksürmeye. Grip yine evrimleşmiş, çok ağır geçiriyor insan.

Bu kadar takıntılıysanız bence markete de gitmeyin. Normal gelmedi bana bu derece takıntılı olmak. Hayatı zorlaştırır yahu .

Merhaba Kızlar, panik atak konularımı bilen arkadaşlarım bilir:) sağlık konusunda takıntı derecesinde rahatsızım.. bu sabah bir markete girdim dolaşırken kasadaki arkadaşın ardarda öksürdüğünü duydum .. bir iki dakika sonda kasaya yanaştım maskesi vardı , benim de vardı çift kat .. ama tedirgin oldum covid olduğunu varsayarsak bulaş bu şekilde de olabilir mi sizce ?
E ama pes artık...

Hiç birimiz sonsuza kadar yaşamayacağız. İnsanlık hali. Alerjisi vardır, griptir veya koronadır. Bir gün herkes koronaya yakalanacak. İnsanlardan kaçma, kat kat maske, dezenfektan banyosu nereye kadar... Aşı olun, bağışıklığı güçlendirin bitti. Gerisi Allaha kalmış. İnsan insandan korkar oldu yahu...

Geçen gün avmye gitmiştik erkek arkadaşımla. Önümüzdeki adam öksürmek için maskesini indirdi. Tüm hanımefendiliğimi bir kenara bırakıp adama öyle bir lan diye bağırdım ki manita yanımda irkildi.
Adam da erkek arkadaşım bağırdı sanıp ona özür diledi shshsh.
Çift maske bayağı koruyucu merak etmeyin bu arada

Ya sadece konuyu okudum yorumları okumadım ama sizin gibi düşünenler yüzünden dışarda öksürmeye korkuyorum ya. öksürüğün yek sebebi korona mi yani. Ben maskeden dolayı boğazım kuruyo ve dışarda bi gıcık tutuyo. Art arda iki kere öksüremiyorum resmen nedir bu ya 🙄

Maske ve mesafeyle korona olan herkesle görüşmeme rağmen bana bulaşmadı. Bence çok etkili sorun olmaz korkmayın

Covid bir ihtimal.
Alerjik olabilir.
Mevsim değişiminden olabilir.
Her ihtimal olabilir. Ancak fiziksel sağlığımızı korumak adına ruhsal sağlığımızı bozuyoruz.
Geçtiğimiz hafta covid geçirdim. Covid de öksürmediğim kadar öksürük krizleri geçiriyorum şu an. Tek sebebi alerji hem de.

Hayatta herşey olabilir malesef gicikta tutmuş olabilir. Hemen kovid denemez ama insan korkuyor iste.

Geçen sene otobüsle yolculuk yapıyordum.Eve dönüş için.Sofor sürekli öksürüyordu.Evdekilerden dolayı çok hassastım.Sordugumda alerji olduğu söylendi virüs vs kapmadım.İçinizi rahat tutun.

Back
X