Markette öksüren kasiyer arkadaş ..

Sıktı artık bu paranoyalar. Bu virüsten önce dünya üzerinde kimse öksürmüyor muydu ya. Yok öksürdü yok hapşırdı yok bilmem ne kafayı yediniz iyice

En önce haddinizi bilerek konuşmayı öğrenin sonra sorulan soruya cevap verirsiniz ya da beğenmediyseniz vermezsiniz . Siz gibi insanların da üslubu hepimizi sıktı ziyadesiyle .

Merhaba Kızlar, panik atak konularımı bilen arkadaşlarım bilir:) sağlık konusunda takıntı derecesinde rahatsızım.. bu sabah bir markete girdim dolaşırken kasadaki arkadaşın ardarda öksürdüğünü duydum .. bir iki dakika sonda kasaya yanaştım maskesi vardı , benim de vardı çift kat .. ama tedirgin oldum covid olduğunu varsayarsak bulaş bu şekilde de olabilir mi sizce ?
Ay baydiniz yahu 😏

Sıktı artık bu paranoyalar. Bu virüsten önce dünya üzerinde kimse öksürmüyor muydu ya. Yok öksürdü yok hapşırdı yok bilmem ne kafayı yediniz iyice
Evet ya coronadan daha tehlikeli ve tedavisi olmayan kolayca bulasabilen binlerce hastalik var millet coronadan bozmus gercekten baydi artik. Cikmayin evden korkuyorsaniz.

bende de alerjik astım gibi bir durum var, bazı zamanlar çok öksürüyorum. umarım çevrede bana bu şekilde yaklaşmıyordur :KK48: yani bu kadar paranoyanın insana ve psikolojisine koronadan daha çok zarar verdiğini düşünüyorum açıkçası

Merhaba Kızlar, panik atak konularımı bilen arkadaşlarım bilir:) sağlık konusunda takıntı derecesinde rahatsızım.. bu sabah bir markete girdim dolaşırken kasadaki arkadaşın ardarda öksürdüğünü duydum .. bir iki dakika sonda kasaya yanaştım maskesi vardı , benim de vardı çift kat .. ama tedirgin oldum covid olduğunu varsayarsak bulaş bu şekilde de olabilir mi sizce ?
hoş geldin anksiyete :)

Maske aşırı rahatsız ediyor ve sürekli gıcık tutuyor beni hapşırık öksürük. Denk gelmeyelim lütfen 🤭Öksürmeye korkar olduk yahu..

Arkadaşlar kusura bakmayın da amma abarttınız ya .. kimse size öksürmeyin niye öksürüyorsunuz demedi .. farkındaysanız dünya da pandemi var .. kapalı bir alanda olduğum ve arkadaş öksürdüğü için gidip kavga etmedim , niye öksürüyor demedim bu şekilde bulaş başına gelmiş olan var mı dedim .. okuduğunu anlamadan kendini ifade etmeye çalışan arkadaşlar öksürün yahu bize ne kime ne ? Soru ne cevabınız ne Allah aşkına amma meraklısınız birilerini itelemeye, linç etmeye , değişik değişik ifadeler , tripler Hey Allah ‘ ım ya ..

Valla Allah baska dert vermesin eminim kasiyerede hastamisin diye sorarken imali sormussunuzdur . hastayim deseydi ne diyecektiniz ? bende kasiyerlik yaptim buz gibi havalarda calistim marketin kapisi sokaga aciliyorsu ve hava -5 dereceydi hasta olabilir ama hastayim deseydi ne diyevektiniz cok merak ettim

Valla Allah baska dert vermesin eminim kasiyerede hastamisin diye sorarken imali sormussunuzdur . hastayim deseydi ne diyecektiniz ? bende kasiyerlik yaptim buz gibi havalarda calistim marketin kapisi sokaga aciliyorsu ve hava -5 dereceydi hasta olabilir ama hastayim deseydi ne diyevektiniz cok merak ettim

Olayı istediği yerden anlayangiller :)

İmkansız eşim 10 gündür koronaymış bana 10. Gün bulaştı.

Geçen sene dışarı çıkmadan evde yalnız kalırken hastalık kaptım. Gayet de kolay bulaşıyor. Ya markette ya da iş yerine sınırlı süreyle evrak imzalamak için gittiğimde. Maskeliyim , elimi yüzüme sürmem. Ortamda kapalı ortamda hapşıran öksüren varsa çok rahat bulaşıyor.
Bağışıklığın düşüktür, covid haftası maskesizdi maskeliydim bir hafta aynı ortamda bulaşmadı :)

Back
X