- 27 Mart 2018
- 202
- 236
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıktı artık bu paranoyalar. Bu virüsten önce dünya üzerinde kimse öksürmüyor muydu ya. Yok öksürdü yok hapşırdı yok bilmem ne kafayı yediniz iyice
Ay baydiniz yahuMerhaba Kızlar, panik atak konularımı bilen arkadaşlarım bilir:) sağlık konusunda takıntı derecesinde rahatsızım.. bu sabah bir markete girdim dolaşırken kasadaki arkadaşın ardarda öksürdüğünü duydum .. bir iki dakika sonda kasaya yanaştım maskesi vardı , benim de vardı çift kat .. ama tedirgin oldum covid olduğunu varsayarsak bulaş bu şekilde de olabilir mi sizce ?
Evet ya coronadan daha tehlikeli ve tedavisi olmayan kolayca bulasabilen binlerce hastalik var millet coronadan bozmus gercekten baydi artik. Cikmayin evden korkuyorsaniz.Sıktı artık bu paranoyalar. Bu virüsten önce dünya üzerinde kimse öksürmüyor muydu ya. Yok öksürdü yok hapşırdı yok bilmem ne kafayı yediniz iyice
hoş geldin anksiyete :)Merhaba Kızlar, panik atak konularımı bilen arkadaşlarım bilir:) sağlık konusunda takıntı derecesinde rahatsızım.. bu sabah bir markete girdim dolaşırken kasadaki arkadaşın ardarda öksürdüğünü duydum .. bir iki dakika sonda kasaya yanaştım maskesi vardı , benim de vardı çift kat .. ama tedirgin oldum covid olduğunu varsayarsak bulaş bu şekilde de olabilir mi sizce ?
Valla Allah baska dert vermesin eminim kasiyerede hastamisin diye sorarken imali sormussunuzdur . hastayim deseydi ne diyecektiniz ? bende kasiyerlik yaptim buz gibi havalarda calistim marketin kapisi sokaga aciliyorsu ve hava -5 dereceydi hasta olabilir ama hastayim deseydi ne diyevektiniz cok merak ettim
İmkansız eşim 10 gündür koronaymış bana 10. Gün bulaştı.Merhaba Kızlar, panik atak konularımı bilen arkadaşlarım bilir:) sağlık konusunda takıntı derecesinde rahatsızım.. bu sabah bir markete girdim dolaşırken kasadaki arkadaşın ardarda öksürdüğünü duydum .. bir iki dakika sonda kasaya yanaştım maskesi vardı , benim de vardı çift kat .. ama tedirgin oldum covid olduğunu varsayarsak bulaş bu şekilde de olabilir mi sizce ?
Bağışıklığın düşüktür, covid haftası maskesizdi maskeliydim bir hafta aynı ortamda bulaşmadı :)Geçen sene dışarı çıkmadan evde yalnız kalırken hastalık kaptım. Gayet de kolay bulaşıyor. Ya markette ya da iş yerine sınırlı süreyle evrak imzalamak için gittiğimde. Maskeliyim , elimi yüzüme sürmem. Ortamda kapalı ortamda hapşıran öksüren varsa çok rahat bulaşıyor.