Markette öksüren kasiyer arkadaş ..

Dalga geçmeden cevap yazanlara konu sahibi adına teşekkür etmek istedim. Panik atak hastaları için o öksürüğün kaç gece uyutmadığını yine panikler bilir. Ben buraya yazdığımda dalga konusu olmuştum benzer bir konuda. Siz şanslısınız, ne güzel cevap vermişler :)
Bu arada ben de çok 14 gün saydım böyle olayların üstüne, bence uzun süre maskesiz bir arada olmak gerekiyor bulaşması için. İçiniz rahat olsun, hiç bir şey olmayacak.

Dalga geçmeden cevap yazanlara konu sahibi adına teşekkür etmek istedim. Panik atak hastaları için o öksürüğün kaç gece uyutmadığını yine panikler bilir. Ben buraya yazdığımda dalga konusu olmuştum benzer bir konuda. Siz şanslısınız, ne güzel cevap vermişler :)
Bu arada ben de çok 14 gün saydım böyle olayların üstüne, bence uzun süre maskesiz bir arada olmak gerekiyor bulaşması için. İçiniz rahat olsun, hiç bir şey olmayacak.
Ya inanın neye göre bulaştığı belli değil.cok yakın iki arkadaşımın eşleri kovit oldu.ayni yatakta yatmalarina rağmen bulasmadi.sans mi bünye meselesimi bilmiyorum ama öyle hemen bulasmiyor bence

Size bulaşma ihtimali yok. 0 kere 0
İçiniz rahat olsun. İki defa covid gecirdim, sahada aktifim. Böyle bulaşsa şimdiye covid şampiyonu olurdum:)

Merhaba Kızlar, panik atak konularımı bilen arkadaşlarım bilir:) sağlık konusunda takıntı derecesinde rahatsızım.. bu sabah bir markete girdim dolaşırken kasadaki arkadaşın ardarda öksürdüğünü duydum .. bir iki dakika sonda kasaya yanaştım maskesi vardı , benim de vardı çift kat .. ama tedirgin oldum covid olduğunu varsayarsak bulaş bu şekilde de olabilir mi sizce ?
Eşim covid pozitif ben 2 hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım ve şuan başımın ağrısından uyuyamayıp buralarda geziyorum.Hayatı bu kadar önemsemeyin.

Mevsim geçişlerinde alerjik olarak hapşırıyorum. Valla artık ödüm kopuyor çünkü millet hemen ters ters bakıyor. Bazı ortamlarda panik yok sadece alerji diyorum sesli şekilde :D

Merhaba Kızlar, panik atak konularımı bilen arkadaşlarım bilir:) sağlık konusunda takıntı derecesinde rahatsızım.. bu sabah bir markete girdim dolaşırken kasadaki arkadaşın ardarda öksürdüğünü duydum .. bir iki dakika sonda kasaya yanaştım maskesi vardı , benim de vardı çift kat .. ama tedirgin oldum covid olduğunu varsayarsak bulaş bu şekilde de olabilir mi sizce ?
Her oksurenden kaçacak miyiz ki ? Adam hasta hasta çalışmak zorunda bide sizin gibilerle uğraşacak. Bende 2 ay boyunca oksurdum minibüste kendimi tutmaya çalışmaktan çenem agriyodu millet covid oldugumu zanneder diye.

gıcık tıutar öksürür. ben sürekli maske taktıktan sonra hasta oldum mesela. sürekli öksürdüm ne zaman taksam nefesim darlanıyor. öksürmeye başlıyorum. çok korkan birinin şahsi fikrim kalabalık ortamlara girmemesi gerekiyor.

Internette bit video vardı Amerikalı bir kadın markette kasanın önüne geçmek için maskesini çıkarıp milletin üstüne öksürüyordu mahsus o geldi aklıma sizin konunuzu görünce

Bahar ayları ve alerjik insanlar şuan perişan. Bende mütemadiyen hapsurup öksuruyorum. Mecbur ise de markete de gidiyoruz. O yüzden sakin olun karşınıza başka insanda denk gelebilir içiniz biraz rahat olsun

Yorum yapan arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ama demeden geçmek istemiyorum , burada bazı üyeler sadece muhalefet olmak , yanlış anlamak , aşağılamak İçin konu konu gezip duruyorlar sanki .. üslup deseniz berbat .. anlayış deseniz kıt. Ne kadar polemiğe girmemeye çalışsakta tek başlarına tahrik etmeye yetiyorlar .. gereksizlikleriyle. Neyse hepinize teşekkür ederim🌸

Arkadasim dis hekimi. Gunde kac hastaya bakiyor. Malum hastalarda maske olmuyo. Bulasmadi su ana kadar şükür

Her öksüren korona diye bi kural mo var ? Abartmasak mı ?

Her öksürük koronadan değildir. Benim kokulara hassasiyetim var mesela, farklı koku alinca ard arda hapşırırım, on onbeş... Boğazın gıcık yapar öksürürsün.
Korona sebepli öksürüyor olsa zaten çalışacak dermanı olmazdı o arkadaşın. Rahat olun lütfen.

Bu iyiymiş yine normal. Geçen gün sokakta adam suratıma hapşırdı. Ne eliyle kapattı ne de maskesi vardı. Söylenene söylene Eve geldim kırklandım.

Beni buluyor böyle şeyler genelde, sokağa tükürenlerden tiksinirim, yine çok geçmedi adam yolda yürürken tam yanımdan geçerken eliyle sümkürdü dışarıya atacak şekilde.

Ağzında maske olan adamın öksürmesinde sakınca yok ağzını eliyle kapatsa da dert etmem. Sevmediğim ot dibimde bitiyor.

Covid o kadar kolay bulaşmıyor.

Geçen sene dışarı çıkmadan evde yalnız kalırken hastalık kaptım. Gayet de kolay bulaşıyor. Ya markette ya da iş yerine sınırlı süreyle evrak imzalamak için gittiğimde. Maskeliyim , elimi yüzüme sürmem. Ortamda kapalı ortamda hapşıran öksüren varsa çok rahat bulaşıyor.

Astım hastasıyım. Bende korkuyorum. Otobüste falan boş koltuk dahi olsa oturamıyorum. Öksürürüm insanlar rahatsız olur diye.
Valla canım senin yerinde olsam kendime eziyet etmem sonucta korona değilsin hastalığın belli.rahatsiz olan gitsin başka koltukta otursun

Back
X